www.mioritici.info   Înregistrare    Autentificare    Forum    Căutare    FAQ

Prima pagină » Putina chinologie » Calendar expozitional

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 23 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3
Autor Mesaj
 Mesaj Scris: Joi Sep 22, 2011 5:55 am 
Neconectat
Experimentat
Experimentat

Multumesc - ma onoreaza comentariile si sper sa mai pot avea grija de gasca mea de miorei ca si pana acum.

Sus 

Mesaj Scris: Joi Sep 22, 2011 7:42 am 
Neconectat
de-al casei
de-al casei

Pop Marius scrie:
"cel mai important premiu pe care il poate primi un caine!' este sa primeasca un stapan responsabil... ca restul vin de la sine

dl Marius, afirmați de stăpâni responsabili la cine te referi când afirmi asa ceva..

Sus 

Mesaj Scris: Joi Sep 22, 2011 8:43 pm 
Neconectat
Veteran
Veteran

“dl Marius, afirmați de stăpâni responsabili la cine te referi când afirmi asa ceva..”
Domnule Gadalean, cand ma refer la o persoana anume eu o nominalizez. Eu nu ma ascund dupa degete, cand consider ca am ceva de spus, eu spun. Nu ma refer de fiecare data la dumneavoastra chiar daca uneori v-am mai pomenit, eu nu urasc, nu doresc raul nimanui si nu lovesc cu vorbe intr-o persoana la nesfarsit, nu este stilul meu nu ma caracterizeaza cearta.
Chiar daca cateodata avem esecuri, chiar daca cateodata avem mari, foarte mari probleme cu cainii nostrii, cel mai important este sa ne dam seama unde am gresit si sa nu mai repetam eroarea in viitor.
Cunosc o mana de crescatori, nu mai multi si lor le-am zis fain in fata ca la maramu. Eu astazi te admir si maine te cert daca pot sa spun asa. Cand te admir, te admir pentru munca ta si cand te cert, te cert pentru ca ti s-a intamplat din diverse motive sa te prezinti cu un caine neingrijit in expo chiar daca nu a fost cazul. Filozofia nu este mare, important este sa prindem esenta si sa devenim o comunitate de oameni intelegatori, sa nu agatam in nimeni si sa ne spunem in fata ceea ce avem de spus. Fara certuri si tam tamuri, omeneste si o sa avem numai de castigat.
Eu o sa fiu la Alba, acolo daca vreti avem timp de Vineri seara pana Duminica sa discutam cat se poate de mult si de omeneste.

P.S. Admin scuze pentru oftopic, promit sa nu se mai repete.

Sus 

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 23 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3

Prima pagină » Putina chinologie » Calendar expozitional