Membru din: Joi Aug 25, 2011 8:34 pm Mesaje: 109 Localitate: brasov
Oooo...20-23 miorei??!! pfff....deja ma oftic prea tare...La Craiova vom participa...si sper sa vina cat mai multi miorei... Poate ne reunim acolo . marius si mie imi place Zara ! si nu o zic ca sa te perii ci chiar imi place... Andrada....) chiar prea darnici proprietarii cu pricina )
_________________ "My lovely angels...my best friends....my hobby...my joy...my beautiful days.... are all in 1 - MIORITIC ROMANIAN SHEPHERD-"
"La Craiova vom participa...si sper sa vina cat mai multi miorei... Poate ne reunim acolo . marius si mie imi place Zara ! si nu o zic ca sa te perii ci chiar imi place..." Multumesc mult pentru aprecieri, femela in momentul de fata nu este intr-o forma deosebita, stiti voi, cateodata este important ca animalul tau sa mai faca si nazbatii si asa am reusit sa o chelesc pe picioare si nu o sa vin pana la Craiova anul acesta. In primul rand distanta este foarte mare dar nu este imposibil o sa vedem...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum