Membru din: Sâm Noi 21, 2009 10:24 pm Mesaje: 417 Localitate: Oradea
Ca să se poată păstra autenticul si utilul, oamenii mai întâi trebuie sa simtă. A simţi este un lucru greu în ziua de azi; şi nu este în totalitate vina celor care nu simt. Un creier spălat şi uşor artificializat n-are cum să decanteze şi să distingă valoarea de nonvaloare. Este vina celor care simt, dar care preferă mai mult liniştea decât să aibă dreptate. Omul autohton, bine hrănit din ziua de azi are orizontul mult mai îngust decât credeam...
Dacă s-a creat un precedent la rasele româneşti de porumbei, nu este exclus să fim în plin proces la rasele româneşti de câini. Totuşi eu sunt optimist, deşi oamenii pasionaţi cu inima arzându-le în piept şi care să aibă un sistem sănătos de valori sunt rari.
_________________ Nu contează să faci cât mai mult, ci cât mai mult prin puţin.
Membru din: Vin Noi 20, 2009 6:06 pm Mesaje: 928 Localitate: Iasi
Topul european al crescatorilor de porumbei voiajori este ocupat in ordine de Belgia, Olanda si Germania, dar iata ca si Romania s-a impus prin performante la Cupa Europei de la Dortumund, in anul 2011:
Membru din: Vin Noi 20, 2009 6:06 pm Mesaje: 928 Localitate: Iasi
In acest week end la Iasi are loc expozitia judeteana de animale mici. Am participat si eu cu sase porumbei din rasa Jucator de Galati, avand si in acest an am parte de o surpriza placuta:
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum