www.mioritici.info   Înregistrare    Autentificare    Forum    Căutare    FAQ

Prima pagină » Discutii generale » Cafenea

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 55 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Alte pasiuni
 Mesaj Scris: Sâm Noi 21, 2009 1:37 pm 
Neconectat
de-al casei
de-al casei

Cu siguranta majoritatea dintre noi mai impartasim si alte pasiuni, aici putem sa le dezvaluim si celorlalti useri.

Sus 

Subiectul mesajului: Re: Alte pasiuni
 Mesaj Scris: Sâm Noi 21, 2009 2:08 pm 
Neconectat
Mioritic
Mioritic

Una din pasiuni este Fotografia. Daca admin imi va perimte, voi pune cateva "opere" si aici.
O alta pasiune e webdesignul (aici inca mai invat si mai am multe de invatat).
Dar bine-nteles ca pasiunea mea cea mai mare sunt cainii, in speta mioriticii. :D

Sus 

Mesaj Scris: Sâm Noi 21, 2009 9:31 pm 
Neconectat
de-al casei
de-al casei

lilith scrie:
Una din pasiuni este Fotografia. Daca admin imi va perimte, voi pune cateva "opere" si aici.
O alta pasiune e webdesignul (aici inca mai invat si mai am multe de invatat).
Dar bine-nteles ca pasiunea mea cea mai mare sunt cainii, in speta mioriticii. :D

Odata rezolvata problema permisiunilor userilor, ai toata libertatea sa postezi Lilith .
La Cafenea putem discuta despre subiecte care nu tin neaparat de mioritic, iar regulamentul forumului nu a fost gandit ca sa tina loc de sperietoare, sunt doar niste repere pentru ca discutiile sa mentina un ton civilizat.
Asteptam fotografiile !

Sus 

Mesaj Scris: Sâm Noi 21, 2009 10:18 pm 
Neconectat
Mioritic
Mioritic

Hi hi, ok! Astea sunt ultimele "patzanii", o serie de fumuri. In afara de inversarea culorilor in photoshop, un pic de contrast si luminozitate nu le-am facut nimic:
Imagine

Imagine

Fara contrast ar arata cam asa:
Imagine
:D

Si asta e una de suflet, pe care o iubesc tare mult. In ea apar bunicii mei de pe tata, fostul cioban care m-a invatat dragostea pentru animale, in special pentru miorei.
Imagine

Sus 

Mesaj Scris: Sâm Noi 21, 2009 10:23 pm 
Neconectat
de-al casei
de-al casei

Am remarcat si eu calitatea foarte buna a fotografiilor postate de catre tine, ce camera folosesti?

Sus 

Mesaj Scris: Sâm Noi 21, 2009 10:31 pm 
Neconectat
Mioritic
Mioritic

Am un olympus e330, cu 2 obiective de kit, deci de la slabute in jos. Cand mi-oi permite, imi voi lua niste obiective calumea, pentru macro, portret si wild life. :)

Sus 

Mesaj Scris: Dum Noi 22, 2009 7:31 am 
Neconectat
de-al casei
de-al casei

Olympus are referinte bune, poti sa faci un top3 al marcilor ?

Sus 

Mesaj Scris: Dum Noi 22, 2009 9:50 am 
Neconectat
Mioritic
Mioritic

Da, sa zicem asa: Nikon (D40, D80, D200), Olympus (E-urile), Canon.
Oricum, toate au minusuri si plusuri. Nikon, la partea electronica are cateva bugurui (dar nu stiu daca nu cumva le-au rezolvat intre timp. Dar au obiectivele cele mai bune. Pretul este totusi cam piperat pentru calitatea pozelor. Olympus sta foarte bine la culori, electronica (multi spun ca au cele mai frumoase culori, si cele mai apropiate de realitate) insa obiectivele bune sunt foarte scumpe, iar cele de kit sunt cam varza. Insa raportul calitate-pret e cel mai echilibrat din cele 3. Canon e un brand puternic, dar cam atat. Stau si ei bine la obiective, dar preturile sunt mult prea mari. Parerea mea e ca pretul nu reflecta calitatea.
Cand mi-am comandat aparatul eram intr-un mare dubiu. Nikon sau Olympus? Am ales, totusi, in functie de raportul calitate-pret si sunt multumita. Nu l-as schimba pentru nimic in lume, desi mi-as lua pe langa el si un nikon D80. :)

Sus 

Mesaj Scris: Lun Feb 22, 2010 12:26 am 
Neconectat
de-al casei
de-al casei

Pentru pescari:
http://picasaweb.google.com/octavian.sp ... 8822726850
"Este construita din lana alba neprelucrata si inelata cu ata galbena. Doua trei ture de pana neagra de cocos tanar sau de gaina si musca e gata. Unii foloseau si par de caine mioritic, material mai aspru ce facea musca mai zburlita"
http://picasaweb.google.com/octavian.sp ... 7674842210
'Este o musca des intalnita la noi din nordul si pana in sudul Muntilor Carpati. Varianta de mai jos e din zona muntilor Tibles si a bazinului Somesul Mare. Ea are un corp gri, fie din par de oane sura, fie fin par de iepure de caza gri sau iepure salbatic. Unii fac musca din par de corcitura de caine carpatin cu mioritic. Parul este pigmentat neuniform, cand gri, cand crem, cand e de culoarea funinginei. Inelat cu ata galbena si un hackle pestrit ( grizzly) musca este eficiente indeosebi la pastrav"
:idea:

Îndatã se rãsuceste pe loc si nãvãleste. Nu mai e, pare-se, acelasi câine. Ca si când deodatã ar fi intrat în el diavolul. Se repede ca turbat, pârâie crengile pe unde trece, latrã veninos, atacã, se suceste, atacã si din partea de dincolo.

Sus 

Mesaj Scris: Lun Feb 22, 2010 6:16 pm 
Neconectat
Mioritic
Mioritic

[quote="haiduc"]Pentru pescari:
http://picasaweb.google.com/octavian.sp ... 8822726850
"Este construita din lana alba neprelucrata si inelata cu ata galbena. Doua trei ture de pana neagra de cocos tanar sau de gaina si musca e gata. Unii foloseau si par de caine mioritic, material mai aspru ce facea musca mai zburlita"
http://picasaweb.google.com/octavian.sp ... 7674842210
'Este o musca des intalnita la noi din nordul si pana in sudul Muntilor Carpati. Varianta de mai jos e din zona muntilor Tibles si a bazinului Somesul Mare. Ea are un corp gri, fie din par de oane sura, fie fin par de iepure de caza gri sau iepure salbatic. Unii fac musca din par de corcitura de caine carpatin cu mioritic. Parul este pigmentat neuniform, cand gri, cand crem, cand e de culoarea funinginei. Inelat cu ata galbena si un hackle pestrit ( grizzly) musca este eficiente indeosebi la pastrav"[/quote="haiduc"]

:mrgreen: deci, daca veti vedea ca Haiduc al meu are mai putin par decat trebuie,sa stiti ca e din cauza lui haiduc-forumistul nostru drag! El mi-a sugerat ideea sa-mi jumol catelul, deci el e de vina! :mrgreen:

Sus 

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 55 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul

Prima pagină » Discutii generale » Cafenea