| Autor |
Mesaj |
|
Alin
|
Scris: Vin Noi 20, 2009 5:34 pm |
|
|
|
Va invitam sa cunoasteti o rasa deosebita intre Ciobanestii Romanesti - MIORITICUL si comunitatea celor care au ca si companioni exemplare din aceasta rasa .
Acest forum a luat fiinta ca urmare a pasiunii pentru o rasa deosebita de caini, CIOBANESCUL ROMANESC MIORITIC. Cunoscand interesul deosebit pentru Mioritic noi am considerat ca merita cu prisosinta un forum dedicat doar lui. Rasa nationala, aparitie spectaculoasa, caracter de exceptie, trei motive suficiente sa indragim acest caine superb.
|
|
 |
|
 |
|
catalin
|
Scris: Dum Ian 03, 2010 10:47 am |
|
|
|
Bine v-am gasit ! Va doresc sa duceti Ciobanescul Romanesc Mioritic cat mai sus posibil, acolo unde ii este , de fapt , locul. Felicitari pentru ceea ce faceti! Catalin Radu
|
|
 |
|
 |
|
Sorin Iacob
|
Scris: Dum Ian 03, 2010 9:17 pm |
|
Membru din: Vin Noi 20, 2009 6:06 pm Mesaje: 928 Localitate: Iasi
|
|
Multumim pentru aprecieri!
|
|
 |
|
 |
|
Dan Cioroboreanu
|
Scris: Dum Ian 17, 2010 1:07 am |
|
|
|
BINE ATI VENIT! sau mai bine zis- bine ati revenit -in sfarsit pe site-ul oficial al Mioritic Club din Romania.Dupa data data de 13 01 2010 sper sa revenim la o stare normala in activitatea clubului.Sa ne ocupam mai mult de probleme care sunt necesare miscarii inainte a activitatii clubului.Cred ca toata lumea din club s-a saturat de polemici .Sper ca acest forum sa ne ajute sa comunicam intre noi pe teme de interes "'rasial''-sa fiu bine inteles e vorba de ciobanescul romanesc mioritic.Doresc sa multumesc lui Sorin Iacob si colaboratorilor sai ca au reusit in cel mai scurt timp sa faca posibil ca site-ul sa fie functional. Mai ramane sa ''populam '' acest site cu ceea ce este normal sa contina un site care promoveaza ciobanescul romanesc mioritic si iubitorii acestei rase canine.Va astept la discutii pe teme de interes pentru noi toti in ceea ce priveste ce a fost , ce este si cum vedem viitorul acestei rase.Si nu in ultimul rand in ceea ce priveste activitatea clubului.
|
|
 |
|
 |
|
radoimihai
|
Scris: Sâm Mar 27, 2010 10:12 pm |
|
|
|
Buna seara Sunt nou pe forum, dar sper ca inpreuna cu voi sa gasim raspunsuri si rezolvari la cat mai multe din problemele de care ne lovim zilnic , noi toti cei care iubim acest minunat animal , din absolut orice rasa ar face el parte . Numai bine si ... inca odata " Bun Gasit " !
_________________ Cand simti ca ... nu mai poti , intotdeauna mai poti face cel putin un pas !
|
|
 |
|
 |
|
Julia
|
Scris: Vin Apr 09, 2010 5:35 am |
|
|
|
Buna ziua. Multumesc petnru invitatie. Uite ca am sosit si eu. O sa pun poze cu baracii mei in curind. Saluatri tuturor iubitorilor de Mioritici si de animale in general.
|
|
 |
|
 |
|
Oliviu Secara
|
Scris: Vin Apr 09, 2010 9:43 pm |
|
Membru din: Sâm Noi 21, 2009 10:24 pm Mesaje: 417 Localitate: Oradea
|
Bine ati venit! Ma bucur ca ati primit invitatia desi vad ca ati citit-o cam tarziu 
_________________ Nu contează să faci cât mai mult, ci cât mai mult prin puţin.
|
|
 |
|
 |
|
Julia
|
Scris: Sâm Apr 10, 2010 12:13 am |
|
|
TwinTurbo scrie: Bine ati venit! Ma bucur ca ati primit invitatia desi vad ca ati citit-o cam tarziu  Asa e. Dar mai bine mai tirziu decit niciodata. 
|
|
 |
|
 |
|
Oliviu Secara
|
Scris: Lun Apr 12, 2010 4:39 pm |
|
Membru din: Sâm Noi 21, 2009 10:24 pm Mesaje: 417 Localitate: Oradea
|
Julia scrie: Buna ziua. Multumesc petnru invitatie. Uite ca am sosit si eu. Aveti un mesaj privat (PM). Uitati-va pe grila de sub titlul forumului.
_________________ Nu contează să faci cât mai mult, ci cât mai mult prin puţin.
|
|
 |
|
 |
|
Ovidiu Tatar
|
Scris: Lun Apr 26, 2010 8:43 pm |
|
Membru din: Mar Dec 08, 2009 10:21 pm Mesaje: 188 Localitate: Brasov
|
http://www.orasulanimalelor.ro/hachiko-o-poveste-reala/Merita vazut ...nu rasa e importanta ci mesajul pe care il transmite...probabil veti gasi anumite raspunsuri in timpul vizionari...DE CE UN CAINE (referitor la necuvantatoare) SI NU ALTCEVA. Sper sa trezeasca, aducanduva aminte probabil de inceputurile voastre.
|
|
 |
|
 |
|