gudac emil scrie:
as fi recunoscator toti crescatorilor de mioritci dac ma ajuta si indruma cum sa pot participa si eu la expoziti cu mioritici mei?forte frumoas exemplare la expozitia de la pitesti felicit toti concurenti si va rog sa ma ajutai sa pot participa si eu multumesc
In primul rand bun venit pe forum!
Pentru a participa la expozitiile chinologice din Romania in calitate de expozant, trebuie sa fiti afiliat unei organizatii recunoscute de catre AChR (Asociatia Chinologica Romana). Asta presupune sa fiti membru cu cotizatia platita al unei asociatii chinologice teritoriale sau club de rasa. In cazul dumneavoastra, fiind proprietar de mioritic, este suficient sa fiti membru al "Mioritic Club din Romania".
Este important daca aveti acte de origine la caini, daca nu, puteti concura si in aceasta situatie, in vederea obtinerii unui pedigree de tip C (pe baza de tipicitate).
Ce trebuie sa faceti? Trebuie sa identificati expozitiile unde doriti sa mergeti, in functie de distanta, felul expozitiei (CAC, CACIB, expo de club) sau dupa alte criterii, va inscrieti in timp util (exista un termen limita pana la care se pot trimite inscrierile). Inscrierea se poate face trimitand formularul de inscriere prin posta sau fax, iar daca exista formular online e mai simplu.
Intrati pe acest link:
http://www.mioritic-club.ro/calendarexpo2011.html, unde puteti vedea calendarul expozitional, dand click pe link-ul din dreapta, intrati pe site-ul asociatiei organizatoare de unde puteti prelua formularul de inscriere.
Pana sa-i vedem in expozitii, poate incarcati aici pe forum cateva fotografii cu mioriticii pe care ii ingrijiti!
In rest ... bafta in ring !