www.mioritici.info   Înregistrare    Autentificare    Forum    Căutare    FAQ

Prima pagină » Putina chinologie » Calendar expozitional

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 15 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: C.A.C Suceava 08.05.2011
 Mesaj Scris: Dum Mai 29, 2011 5:17 pm 
Neconectat
Miorel
Miorel

Imagine

Sus 

Mesaj Scris: Joi Iun 09, 2011 9:29 pm 
Neconectat
Miorel
Miorel

Cu intarziere pun cateva poze cu Conda Dee-Dee clasa deschisa excelent1 ,CAC,BB,BOS
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Sus 

Mesaj Scris: Vin Iul 01, 2011 6:17 pm 
Neconectat
Veteran
Veteran

Am intrat pe site-ul Ach si am gasit Circulara nr.30 - 30.06.2011 http://ach.ro/2011/circulare/c30.pdf
...La C.A.C. Suceava . Ar fi bine sa invatam din greselile altora sa nu cadem si noi in ele.

In conformitate cu Capitolul 12, art. 2 din Regulamentul Expozițiilor AChR . E vb de articolul asta???

XII.DISPOZIŢII FINALE
2. INTERDICŢIA DE A EXPUNE
A.Ch.R., la cererea asociaţiilor organizatoare, va publica liste forfetare cu privire la persoanele ce nu şi-au achitat taxele de participare la expoziţiile unde au înscris caini. Toate asociaţiile organizatoare sunt obligate să respecte aceste liste precum şi listele forfetare FCI. Persoanele care se află pe liste forfetare nu au acces la serviciile A.Ch.R

sursa : http://ach.ro/2011/de%20postat/REGULAME ... R-2011.pdf

Sus 

Mesaj Scris: Dum Iul 10, 2011 8:13 pm 
Neconectat
Miorel
Miorel

Rezultatul Cainelui a fost anulat dar valoarea cainelui nu o poate anula nimeni 6 concunsuri 6 excelent 1 de la 6 arbitri diferiti dintre care cu participarea in 4 CAC-uri si 2 CACIB-URI cu urmatoarele rezultate 4RPJ ,1BOB,BJ,1CAC(real dar anulat)1BB,1BOS( la fel)

PS: Am platit si financiar si cu rezultatele cainelui sa vedem de acum incolo cine mai poate anula rezultatele cainelui .Cateaua a intrat in calduri si de accea nu m-am prezentat cu ea si implicit nu am platit.

Sus 

Mesaj Scris: Dum Iul 10, 2011 9:31 pm 
Neconectat
Veteran
Veteran

Emanuel Ecsedi scrie:
Rezultatul Cainelui a fost anulat dar valoarea cainelui nu o poate anula nimeni 6 concunsuri 6 excelent 1 de la 6 arbitri diferiti dintre care cu participarea in 4 CAC-uri si 2 CACIB-URI cu urmatoarele rezultate 4RPJ ,1BOB,BJ,1CAC(real dar anulat)1BB,1BOS( la fel)

PS: Am platit si financiar si cu rezultatele cainelui sa vedem de acum incolo cine mai poate anula rezultatele cainelui .Cateaua a intrat in calduri si de accea nu m-am prezentat cu ea si implicit nu am platit.

Am vrut doar sa invatam din greselile altora, pt a nu le mai da ocazi ca pe viitor sa mai anuleze calificative.

Sus 

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 15 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Prima pagină » Putina chinologie » Calendar expozitional