|
| Autor |
Mesaj |
|
Nelu Albiter
|
Scris: Lun Iul 19, 2010 7:43 pm |
|
Membru din: Dum Noi 22, 2009 1:41 pm Mesaje: 444 Localitate: Oradea
|
CAC Oradea. Caldura mare. Masculi -- juniori: -Can't stop us Apuseni cr.pr. Simutiu Sorin&Diana, exc 1, RPJ, BOB. -Ineu (Iancu) cr. Constantinescu Marian,pr. Albiter Ioan: F.B. Femele -- Baby: -Tasha, cr.- pr. Costea Elena : ? - Frunza, cr. Galis Gh. pr. Mangra Cristian: F.Promitator, Best Baby --juniori -A-Molda,cr. Muresan, pr. Simutiu: exc 3 -Naluca de Bello Getica, cr. Ratiu, pr. Surducan, absenta -Ozana Camelia de Bello Getica, cr. Ratiu, pr. Mangra Cristian: exc 2 -Watersledge Hooker, cr. Axinte George, pr. Secara Oliviu. exc 1, RPJ --Deschisa -Malina Cusnir House, cr. Cusnir, pr. Simutiu& Sarb Tiberiu: ? Poze nu am... sper sa primesc sau sa aibe Oliviu. 
_________________ Îndatã se rãsuceste pe loc si nãvãleste. Nu mai e, pare-se, acelasi câine. Ca si când deodatã ar fi intrat în el diavolul. Se repede ca turbat, pârâie crengile pe unde trece, latrã veninos, atacã, se suceste, atacã si din partea de dincolo.
|
|
 |
|
 |
|
costinel
|
Scris: Lun Iul 19, 2010 9:02 pm |
|
|
|
Ceva poze nu aveti ?
_________________ http://canisadebughea.sunphoto.ro
|
|
 |
|
 |
|
Nelu Albiter
|
Scris: Lun Iul 19, 2010 9:40 pm |
|
Membru din: Dum Noi 22, 2009 1:41 pm Mesaje: 444 Localitate: Oradea
|
|
Încă nu.
_________________ Îndatã se rãsuceste pe loc si nãvãleste. Nu mai e, pare-se, acelasi câine. Ca si când deodatã ar fi intrat în el diavolul. Se repede ca turbat, pârâie crengile pe unde trece, latrã veninos, atacã, se suceste, atacã si din partea de dincolo.
|
|
 |
|
 |
|
Oliviu Secara
|
Scris: Lun Iul 19, 2010 11:41 pm |
|
Membru din: Sâm Noi 21, 2009 10:24 pm Mesaje: 417 Localitate: Oradea
|
|
_________________ Nu contează să faci cât mai mult, ci cât mai mult prin puţin.
|
|
 |
|
 |
|
Simutiu
|
Scris: Mar Iul 20, 2010 9:10 am |
|
|
|
completari rezultate
Malina Cusnir House - Crescator - Cusnir Iulian, Proprietar: Simutiu S - Sarb Tiberiu; clasa deschisa - Exc. 1 CAC
CAN' T STOP US APUSENI - clasa Juniori - Exc. 1, RPJ, BOB, Rez. BOG Gr. 1
|
|
 |
|
 |
|
Simutiu
|
Scris: Mar Iul 20, 2010 9:12 am |
|
|
|
poze din pacate nu avem nici noi.
|
|
 |
|
 |
|
Costantin Gotca
|
Scris: Mie Iul 21, 2010 9:35 am |
|
|
|
In calitatea mea de iubitor al acestei rase tin sa felicit pe detinatorii exemplarelor castigatoare,dar in aceeasi masura felicit propritarii celorlalti caini participanti.Tin sa mai aduc in discutie nr mic de exemplare participante,desi Oradea e la distanta convenabila fata de zona nord-vest, sud-vest,si Cluj.Vad ca tot "apusenii" au salvat rasa.Apropo de aceasta canisa, parca acel junior (sub un an)a luat la 2 expo B.O.B. anul acesta in acea zona!!!.Unde sunt masculii maturi de valoare,pt ca din cate stiu e traditie in vestul tarii in cresterea acestei rase,nu mai punem ca sediu clubului e tot in aceasta zona.Oameni buni!,nu e suficient sa fotografiem in lant sau in tarc niste caini si sa spunem ca avem mioritici, caini despre care (daca sunt mascului) nu stim ce dentitie au sau daca au ambele testicole.Tot se apropie "marea discutie de la Azuga",sincer sa fiu daca cineva din tara sau din afara tarii ma intreaba din ce linie face parte Fag, eu nu pot sa dau un alt raspuns decat ca nu stiu.!!! Asta pt ca nu exista nici o evidenta oficiala si nici preocupare.Vad ca ne preocupa sa postam tot felul de foto cu caini maturi sau pui cu care sa ne laudam sau sa trimitem "sageti" in stanga sau dreapt.Veniti la Busteni sa discutam, discutii la care neaparat sa participe si reprezentanti ai cond Achr. pt ca fara dansii nu vom putea face nimic.
|
|
 |
|
 |
|
Radu c
|
Scris: Mie Iul 21, 2010 10:03 am |
|
|
|
Domnule Gotca trebuie sa tineti cont ca totusi acum este si perioada de concedii si sunt si temperaturile care sunt, poate asa se explica prezenta slaba. Cat despre " poze si filme"... ,acest forum cum spuneati si dvs este pentru toti iubitorii acestei rase, nu toti posesorii de miorei au caini pentru expo dar sunt convins ca ii iubesc la fel de mult. Deasemenea nu putem spune ca participarea la o expozitie nu implica un oarecare efort.
|
|
 |
|
 |
|
Adi Curtean
|
Scris: Mie Iul 21, 2010 10:04 am |
|
|
|
Oarecum nu ma mira prezenta slaba a mioriticilor in expozitie din acea zona, spun asta pentru ca anul trecut in 2009 la CAC-Derby Arad cand s-a tinut si Top Ten au fost prezenti doar 3 si la clase diferite.
|
|
 |
|
 |
|
Costantin Gotca
|
Scris: Mie Iul 21, 2010 3:11 pm |
|
|
|
Radule, nu rspund la motivatia caldura...,insa te rog sa citesti art.3 din statut.."clubul are ca SCOP(majusculile imi apartin)promovarea,protejarea si dezvoltarea rasei......."!!! Pt blanosi, miorei etc sunt alte seituri,nu uitati ca vine vremea omologatii definitive ,cu limita 2015,si noi nu pre avem nimic.Daca veneati (cei ce erau membrii clubului atunci)la Timisoara in ian,unde au venit colegi din extrema opusa a tarii pe banii lor,vedeati cum se pune problema la nivel national si sigur intelegeai mai bine(ma refer in general nu strict la tine Radule)Daca imi amintesc bine am spus ca acest forum este pt membrii clubului care e o asociere privata ,nu pt iubitorii rasei. Ar fi interesant sa stim toti ce trebuie sa prezentam comisiei ce va veni pt ca noi sa ajutam sa nu sa ceara in ultima clipa tot felul de statistici pt ca o sa vedeti se va da mult din "burta"si astfel vom ajunge si in viitor sa ne fie jena (unora) ca un proprietar din nu stiu ce tara vine la expo cu mioritic cumparat din Romania, bun pentru a-i pune saua pt calarie, si nu pt a face reclama pozitiva rasei.!!!
|
|
 |
|
 |
|
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori |
| |
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
 |