|
Multumim pt poze. Am si eu cateva. Am sa le postez in cursul zilei de azi.
Rezultate :
CACIB 11 septembrie
Masculi Clasa juniori
Let Nothing Stand Your Way Tender Ebony (Bucur De Curtea Veche x Zapacheeta Of Happytails) - Excelent 1, RPJ
Clasa deschisa
Atlas Casa De Allexis (Bucur De Curtea Veche x Berry) - Excelent 1, CAC, BOB, locul 2 Cel Mai Frumos Ciobanesc Romanesc
Femele Clasa baby
Really Precious Tender Ebony (Bucur De Curtea Veche x Watersledge Belle) - Foarte Promitator, Best Baby
Clasa juniori
Learning To Smile Tender Ebony (Bucur De Curtea Veche x Zapacheeta Of Happytails) - Excelent 1, RPJ, Best Junior
CACIB Open 12 septembrie
Masculi Clasa puppy
Everything For You Apuseni (Crash And Burn Tender Ebony x Iaro Iara) - Foarte Promitator
Clasa juniori
Let Nothing Stand Your Way Tender Ebony (Bucur De Curtea Veche x Zapacheeta Of Happytails) - Excelent 1, RPJ, Best Junior
Clasa deschisa
Atlas Casa De Allexis (Bucur De Curtea Veche x Berry) - Excelent 1, CAC, CACIB, BOB, Res. Best Of Group, locul 3 Cel Mai Frumos Ciobanesc Romanesc
Clasa campioni
Crash And Burn Tender Ebony (Bucur De Curtea Veche x Zapacheeta Of Happytails) - Excelent 1, Invingator, R.CACIB
Femele Clasa baby
Really Precious Tender Ebony (Bucur De Curtea Veche x Watersledge Belle) - Foarte Promitator, Best Baby
Clasa puppy
Gloria De Gotca (Vifor Cristerrier x Molda) - Foarte Promitator, Best Puppy
Clasa juniori
Fraga De Gotca (Alin De Gotca x Molda) - Excelent 1, RPJ Learning To Smile Tender Ebony (Bucur De Curtea Veche x Zapacheeta Of Happytails) - Excelent 2
Clasa intermediara Heri De Tunari (Taman Goce x Mioara De Mitoi) - Excelent 1, CAC, R.CACIB
Clasa deschisa Buna De Gotca (Bucur De Curtea Veche x Anita De Gotca) - Excelent 1, CAC, CACIB
Si cu ocazia acestor 2 expozitii : Learning To Smile Tender Ebony a devenit Campiona Romania de Juniori. La fel si masculul junior Let Nothing Stand Your Way Tender Ebony. Iar a doua zi, fiind Open, Atlas Casa De Allexis si Buna De Gotca au devenit si ei Campioni Romania.
Felicitari tuturor proprietarilor !
P.S. : Desi CACIB-urile nu se omologheaza inca pentru ciobanestii romanesti, a doua zi arbitrul le-a acordat numai pentru a putea face diferenta intre cele doua exemplare (mascul si femela) ce pot deveni RO CH in urma expozitiei Open (daca detin si pedigree de tip A).
|