|
| Autor |
Mesaj |
|
Elena-Cristina
|
Scris: Lun Mar 07, 2011 8:34 pm |
|
|
|
Acum sa aduc lamuriri asupra postarilor cu acelasi IP ca al dl. Marin Carciumaru. Amandoi lucram in acceasi institutie de invatamant, mai mult, crestem impreuna mioritici si ne ajutam. De asemenea, suntem pasionati de aceasta rasa si incercam sa gasim cat mai multe dovezi despre modul in care se prezenta ea la inceput. Poate ca din acest motiv preferam exemplarele viguroase, robuste, sanatoase......asa cum sunt ale Parintelui Tincu si ale altor crescatori, unii dintre ei au postat si pe acest forum. Imi mentin observatia facuta inainte de a se produce neantelegerea, aceea ca doar doi-trei oameni critica pe fiecare forum din acest site. Nu am apucat sa precizez ieri inca o observatie. Pe acest forum nu s-a discutat nimic despre o postare cu un mioritic superb, Baltag (si acesta este de la Raul Alb, dar asta e...), desi exista cateva poze, in schimb oamenii s-au repezit imediat sa discute un filmulet deformat total de perceptiile nefericite ale acelorasi oameni care critica. Eu zic sa incercam sa vorbim mai degraba despre lucrurile pozitive, iar daca avem impresii negative, sa mergem la fata locului si apoi sa ne pronuntam, nu sa ne repezim.
|
|
 |
|
 |
|
Marin Carciumaru
|
Scris: Lun Mar 07, 2011 8:58 pm |
|
|
ionut ungheanu scrie: Domnului Rusinica (Ionut Ungheanu) Trăsăturile de caracter sunt foarte importante în definirea profilului uman. Printre ele în niciun caz nu se regăseşte „bucuria, exprimată desuet, pentru necazul altuia”. Te-ai bucurat degeaba Domnule Ungheanu, ca să nu mai discut infantilismul în care ai făcut-o. Ai crezut probabil că toţi suntem după chipul Dumitale. Dacă ai fi fost puţin echilibrat, te-ai fi interesat cine sunt. Pentru informarea Dumitale şi pentru a te feri de astfel de gafe inpartonabile, în ceea ce mă priveşte îţi ofer, dacă consideri necesar, o sursă de informare, care vă va oferi date despre vârsta care ne desparte: www.marincarciumaru.ro. Poate acest lucru te va determina să-ţi exprimi regretul, ceea ce pentru mine ar fi foarte important în perspectiva dorinţei de a ne putea privi în ochi în viitor fără mânie. Ar fi bine ca pe acest forum să discutăm despre mioritici în mod loial şi nu cu o atitudine denumită fals de unii „câinească”. Să ştiţi că vă cunosc micile căţeluşe, la care am observat poate defecte, dar părerea mea am considerat că nu are nicio relevanţă în acest context. Acum am să vă spun doar că la Canisa de Raul Alb, pe care ar fi bine să o vedeţi, sunt sigur că veţi găsi exemplare care o să vă placă, având posibilitatea să faceţi comparaţii. În plus, doar cu cele două exemplare, nu văd motive foarte justificate care să vă califice ca un eventual „profesor” care să ne dea poveţe cu aşa convingere. Din nou invit pe toată lumea la raţiune şi pe cât posibil la inteligenţă, pentru că numai aşa vom reuşi să convingem autenticitatea mioriticilor, în fond, subiectul care ar trebui să ne unească toate energiile.
|
|
 |
|
 |
|
nelu.b.
|
Scris: Lun Mar 07, 2011 9:32 pm |
|
|
rusty scrie: Eu consider subiectul incheiat. Sper ca Domnul Tancu a inteles ca e apreciat pentru ca creste ciobanesti mioritici si contribuie la dezvoltarea rasei dar si ca ar fi bine sa schimbe ceva in modul de ingrijire a exemplarelor sale. Nu vreau sa transformam acest forum in camp de bataie. Doamna Cristina si domnule Carciumaru,continuati sa mergeti pe aceeasi linie de dialog. Apreciati ceea ce a scris Rusty.Ce vedeti constructiv in felul dvs. de a dialoga? Hai sa terminam cu discutiile acestea inutile,e posibil ca domnul Tancu sa aiba cei mai frumosi caini pentru dvs,dar asta nu inseamna ca toata lumea trebuie sa aiba aceeasi parere. Nu va legati de catei nimanui,ati vazut poate cata atentie si dragoste le ofera Ungheanu alor sai,poate ca nu sant perfectii ai lui sau ai mei,dar asta nu va da nici un drept sa fiti acid.
|
|
 |
|
 |
|
Nelu Albiter
|
Scris: Lun Mar 07, 2011 9:35 pm |
|
Membru din: Dum Noi 22, 2009 1:41 pm Mesaje: 444 Localitate: Oradea
|
|
Daca vreti sa discutati despre mioritici in mod loial (!?) de ce nu gasiti o alta sectiune potrivita a forumului? Ca sunt destule si putem lasa topicul canisei de Raul Alb pentru review-uri... pozitive bineinteles...
_________________ Îndatã se rãsuceste pe loc si nãvãleste. Nu mai e, pare-se, acelasi câine. Ca si când deodatã ar fi intrat în el diavolul. Se repede ca turbat, pârâie crengile pe unde trece, latrã veninos, atacã, se suceste, atacã si din partea de dincolo.
|
|
 |
|
 |
|
nelu.b.
|
Scris: Lun Mar 07, 2011 9:37 pm |
|
|
Nelu Albiter scrie: Daca vreti sa discutati despre mioritici in mod loial (!?) de ce nu gasiti o alta sectiune potrivita a forumului? Ca sunt destule si putem lasa topicul canisei de Raul Alb pentru review-uri... pozitive bineinteles... Absolut de acord.
|
|
 |
|
 |
|
Administrator
|
Scris: Lun Mar 07, 2011 9:52 pm |
|
 |
| Administratorul site-ului |
 |
|
|
Bun, lucrurile trebuie sa se opreasca aici. Reactivarea celor doua conturi nu trebuie sa aiba ca efect acest tir incrucisat, sustinut in tandem. Plecam de la convingerea ca discutia se poarta intre persoane echilibrate, iar fiecare a ajuns la o concluzie, lucru recunoscut mai sus.
Nerespectarea acestei recomandari poate atrage avertismente sau dupa caz, alte sanctiuni.
|
|
 |
|
 |
|
ionut ungheanu
|
Scris: Lun Mar 07, 2011 11:45 pm |
|
|
|
NU MA INTERESEAZA CATE SCOLI,DIPLOME,REZULTATE AVETI.Aici se vb despre caini ,ai inteles?Lasa-ne cu scolile tale ca pe mine unu m-ai plictisit.OK?RUSINICA era pt tine pt ca ai postat de pe acelasi IP cu celalalt user.Daca nu stii verifica regulamentul forumului,cred ca nu e un impediment pt un om inteligent ca tine.Din momentul asta cu mine nu mai ai un dialog.
_________________ canisadetohan.ro
|
|
 |
|
 |
|
ionut ungheanu
|
Scris: Lun Mar 07, 2011 11:46 pm |
|
|
|
Si inca ceva,tind sa cred ca tot o clona esti.am eu impresia asta nastrusnica.
_________________ canisadetohan.ro
|
|
 |
|
 |
|
Albici
|
Scris: Mar Mar 08, 2011 3:32 pm |
|
Membru din: Sâm Ian 08, 2011 9:56 pm Mesaje: 43 Localitate: craiova
|
|
Userul Marin Craciumaru, va pot spune ca este chiar cine afirma ca este.
|
|
 |
|
 |
|
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot] şi 1 vizitator |
| |
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
 |