|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
nooop
|
Scris: Mar Iun 15, 2010 1:39 am |
|
|
|
Va salut pe toti de pe acest forum descoperit de curind. Am 2 cateluse metis ciobanesc mioritic cu ciobanesc german cred,nici stapinul lor cind i-am luat la 1 luna nu stia exact ce era taicasu puilor Sint fete si acum au 10 luni,in august fac 1 an si sint foarte jucause cu toti care intra in curte,apropo de cind i-am luat ii tin la un teren de 900 metri patrati. Momentan au o talie cit un ciobanesc german si nu cred ca se vor face prea mari cum era mama lor care era sa rupa lantu cind am venit dupa pui si era mare alba si paru lung. Pe mine ma asculta cit de cit cind le zic cuminte si nu sar pe mine dar daca intra cineva in curte indiferent daca il cunoaste sau nu sar sa se joace amindoua si aproape dau jos persoana respectiva si sar cu labele din fata pe pieptul si pe spate oricarei persoane care intra de nu mai stii cum sa ii dai jos,probabil ca in timp aceste sarituri se lasa cu muscaturi sau doborirea persoanei respective.Mie mi se par prea jucause si cred ca poate intra oricine in curte si de latrat nici vorba cind intra cineva in curte,mai latra cind trece o caruta ceva in rest deloc nu au latrat niciodata cind a intrat cineva in curte chiar necunoscut,ele vor sa se joace. Imi puteti da sfaturi cind se fac rai acest ciini sau cind incep sa latre la cine intra in curte si nu le convine???? Va multumesc si sint binevenite orice sfaturi.
|
|
 |
|
 |
|
aditzugl
|
Scris: Joi Iul 08, 2010 11:45 pm |
|
|
|
Salut ! Aceeasi problema am avut-o si eu cu cainele meu ! Eu am un ciobanesc mioritic ! Al meu din contra...era prea tacut , prea molcom ....cand intra cineva la mine in curte el doar ridica capul , se uita dupa care se culca inapoi ! Sau daca persoana care intra in curte il striga , el se ridica si se uita...dar nu latra sau sa dea semne ca-l deranjeaza ! In schimb dresorul mi-a zis doar sa am rabdare ...si sa nu-mi fac griji in privinta acestui aspect ! Pot sa zic ca a avut dreptate....din cainele lenes si nepasator...acuma latra la toata lumea straina care intra in curte ..sau chiar si pe strada daca nu-i convine ! Ideea e ca inainte il putem stapani mai usor in schimb acuma la 30 de kg imi smuceste oleaca incheietura mainii ...si are abea 8 luni de zile ! Acuma ce pot sa-ti zic....eu la dresaj fac si anumite " exercitii " daca le pot numi asa...pentru stimularea acestui comportament , dar din cate am inteles si am citit ei asa ceva au in sange ..sunt caini de paza , teritoriali , dominanti ! Am uitat sa specific...cainele meu a inceput sa se comporte asa de aprox 1 luna...!
Sper sa te fi ajutat oleaca ce ti-am zis eu aici ! nu cred ca e cineva in masura sa-ti dea vreo explicatie de ce cainii tai sunt asa...iar la ceilalati sunt altfel....la urma urmei asemenea oamenilor fiecare caine are personalitatea lui!
|
|
 |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori |
| |
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
 |