www.mioritici.info   Înregistrare    Autentificare    Forum    Căutare    FAQ

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 124 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Ciobanesti Romanesti la stana
 Mesaj Scris: Mie Ian 18, 2012 10:06 am 
Neconectat
Mioritic
Mioritic

Place, place. Adevărul este că-i păcat ca astfel de poze să nu-şi retrăiască tinereţea.

Dau, da curat, nu şpriţ.

Sus 

Mesaj Scris: Mie Ian 18, 2012 6:22 pm 
Neconectat
de-al casei
de-al casei

Gadalean cred ca a zis "spirt" adica "tarie" (palinca) nu spritz. Asta ca sa nu avem dezamagiri! :D
Acu, ca mi-am amintit: Daniele tu ai disparut cu glaja de la Alba Iulia tocmai cand aveam eu pofta de o palinca! Pardon, de inca o palinca... :D

Îndatã se rãsuceste pe loc si nãvãleste. Nu mai e, pare-se, acelasi câine. Ca si când deodatã ar fi intrat în el diavolul. Se repede ca turbat, pârâie crengile pe unde trece, latrã veninos, atacã, se suceste, atacã si din partea de dincolo.

Sus 

Mesaj Scris: Mie Ian 18, 2012 6:29 pm 
Neconectat
de-al casei
de-al casei

Nelu Albiter scrie:
Gadalean cred ca a zis "spirt" adica "tarie" (palinca) nu spritz. Asta ca sa nu avem dezamagiri! :D
Acu, ca mi-am amintit: Daniele tu ai disparut cu glaja de la Alba Iulia tocmai cand aveam eu pofta de o palinca! Pardon, de inca o palinca... :D

lasă dl Nelu ca nu a fost rău, am avut curaj s-a îmi prezint masculu.. :lol: dacă om trai și om fi sănătoși la Mediaș cu siguranța vom gusta ceva de margele natural.. :)

Sus 

Mesaj Scris: Joi Ian 19, 2012 8:33 am 
Neconectat
Mioritic
Mioritic

Vai de mine, ce jenibil pentru mine! Spirt era arză-l spirtiera!
Scuze multiple Daniel că te-am subapreciat crezând că ai putea strica vinul cu apă...
Noroc cu domn' profesor de ortografă Nelu.

Sus 

Mesaj Scris: Vin Ian 20, 2012 10:35 pm 
Neconectat
de-al casei
de-al casei

Imagine
ce zici dl Nelu..va place ce mioritic mi-am tras.. ;)

Sus 

Mesaj Scris: Sâm Ian 21, 2012 7:39 am 
Neconectat
de-al casei
de-al casei

Nu tocmai. Arata a caine ciobanesc dar nu trage bine catre nici o varietate mai cunoscuta.

Îndatã se rãsuceste pe loc si nãvãleste. Nu mai e, pare-se, acelasi câine. Ca si când deodatã ar fi intrat în el diavolul. Se repede ca turbat, pârâie crengile pe unde trece, latrã veninos, atacã, se suceste, atacã si din partea de dincolo.

Sus 

Mesaj Scris: Dum Ian 22, 2012 1:10 pm 
Neconectat
de-al casei
de-al casei

dl Nelu,la culoare se lucrează ce-l mai ușor părerea mea.. mai greu s-a întemeiezi lini cu osatura buna și parul de calitate și neapărat un temperament bun și echilibrat.
O s-a vedem in curând cuibul lui Oliviu..chiar da-ca femela nu are o culoare s-a zic in standard cu un mascul ce transmite pigment bun și osatura pe măsura, par bun cu siguranță vor ieși puișori care va face fata și in ringul de arbitraj alături de crescători cu experienta și premii pe măsura.

Sus 

Mesaj Scris: Mie Feb 08, 2012 5:32 pm 
Neconectat
Mioritic
Mioritic

Albei, Albu, Alimoş, Alun, Ampoi, Arcan, Arcaş, Ardeal, Ardelean, Argeş, Arghir, Arieş, Arin, Arman, Armaş, Aspru, Astru, Azur; Alba, Albiţa, Aluna, Arina.
Baci, Balaur, Balcan, Baltag, Banat, Barac, Barcaz, Basarab, Batal, Bălan, Bălţat, Bărăgan, Bărbat, Bârgău, Bârsan, Bicaz, Boian, Boldur, Bot, BotGros, Botosu, Bour, Brad, Bratu, Brădet, Brăduţ, Breazu, Brezoi, Brizoi, Brumă, Bucălău, Bucin, Bucium, Bucov, Bucur, Budac, Bujor, Bulz, Bursuc, Busuioc, Buzdugan; Băciţa, Bălţata, Bârsa, Bârsana, Bistra, Bistriţa, Braica, Branca, Bratca, Brânduşa, Briza, Breaza, Bruma, Bucova, Bucovina, Bucura.
Caraiman, Carpen, Cazac, Căliman, Căpău, Căpitan, Cârlan, Cârţan, Ceahlău, Cibin, Cindrel, Ciobanu, Ciobănaş, Ciobănel, Ciobănilă, Cireş, Cocoloş, Codalb, Codin, Codrin, Codrea, Codrean, Codru, Codruţ, Cojoc, Colţ, Colţar, Comozoi, Corbean, Corbu, Coroi, Corvin, Cotei, Crai, Crăiuţ, Criş, Crişan, Crivăţ; Cârţa, Cerna, Cetina, Ciuleandra, Codina, Codreana, Codrina, Codruţa, Colina, Cora, Corbeanca, Corbiţa, Crăiţa, Creanga, Crişana, Criţa, Cuşma.
Dapyx, Dărăban, Dâmbău, Dârzu, Dobrun, Dorobanţ, Dragon, Dudău, Dulan, Dulău, Dulcuş, Duncea, Durău, Duru; Dacia, Daciana, Dava, Dobrogea, Dochia, Doina, Dolca, Dolfa, Dolha, Dorca, Dorna, Draga, Duda, Dulfa, Dunărea.
Fag, Făgăraş, Făget, Fâncel, Fluier, Fluieraş, Frasin, Fulger; Fortuna, Fraga, Frunza, Fulga, Furtuna.
Găitan, Găman, Gelula, Gheară, Gherman, Ghiaur, Ghindean, Ghiulăşăl, Gilord, Glonţ, Godeanu, Gorun, Grănicer, Grecu, Greuceanu, Grivor, Gruiu, Gruia, Gurghiu; Geta, Ghiara, Ghinda, Gilda, Griva, Guda.
Haiduc, Haţegan, Harnic, Hăşmaş, Hector, Hercul, Horea, Hotin, Hudrea, Humor, Hurmuz; Haţegana, Haita, Histria, Holda, Hora.
Ianu, Iatagan, Ierbaş, Ieronim, Iezer, Ilic, Iorgu, Istru, Iureş; Ianca, Iara, Iedera, Iţa, Iza.
Jar, Jăratec, Jianu, Jiu, Jude, Judeţ, Jujeu, Jurj; Jiana, Jijia, Jina.
Kastor, Koson, Karabaş, Kotyso; Kara, Kira.
Lăncer, Leu, Lotru, Luceafăr, Lupan, Lupandrău, Lupcin, Lupu; Laika, Lăpuşna, Libana, Linda, Loviştea, Luna, Lunca, Lupa, Lupana, Lupcina.
Martin, Măceş, Măcin, Măghiran, Mândru, Mântu, Milcov, Mitroi, Mocanu, Moldovan, Molid, Moroşan, Moţu, Mugur, Mugurel, Mureş, Mureşan, Muncel, Muscel, Muşat; Mara, Măciuca, Măgura, Mândra, Mândruţa, Meda, Mioara, Mioriţa, Miţa, Moaţa, Molda, Mura, Muşata.
Neajlov, Negrei, Negriu, Negru, Nero, Nistru, Novac, Nor, Nour; Neagra, Neaua, Negruţa.
Oaş, Olt, Olteţ, Oltean, Omăt, Oroles, Oşan, Oștean; Obcina, Oltea, Orlea, Ozana.
Paltin, Pandur, Panţâru, Parâng, Păcurar, Pârjol, Pârlu, Pieptosu, Pietrosu, Pintea, Pinu, Plăieş, Polovraci, Prinţ, Prut; Padina, Pala, Păltinoasa, Pavăza, Piatra, Plevna, Posada, Prinţesa, Putna.
Ram, Rarău, Răzeş, Roles, Românaş, Romul; Rucăr, Runc; Raita, Ramura, Regina, Ribana, Rita, Rodna, Romula, Roua, Runca.
Sârbu, Scorilo, Sein, Silvan, Siret, Siriu, Someş, Spartacus, Spartan, Stejar, Străjer, Suru; Săgeata, Sârba, Sâmbra, Sânziana, Scoarţa, Silva, Silvana, Soroca, Stâna, Steaua, Straja, Strunga, Sura.
Şipot, Şoim, Şoiman, Şuier; Şoimana, Şoimiţa, Şura.
Taifun, Tambor, Tarcău, Tarzan, Tatos, Tăciun, Tărcat, Tărcuş, Tătar, Tecărău, Timiş, Timok, Togan, Tolan, Topolog, Troian, Trotuş, Tulipan, Tulnic, Tunar, Tunet, Turcu; Talanga, Tărcata, Teaca, Tigra, Tisa.
Ţambor, Ţăpoi, Ţăran, Ţepeş, Ţibleş, Ţurţur; Ţaga, Ţarina.
Uliu, Ulm, Urdoi, Urmuz, Ursan, Ursoi, Ursu; Ulma, Ursa, Ursana, Ursica.
Valah, Vâsc, Vlah, Vicov, Vidin, Vifor, Vişeu, Viteaz, Vlaic, Vodă, Voievod, Voinic, Vornic, Vrâncean, Vuiet, Vulcan, Vultan, Vultur; Vidra, Vişina, Vlaha, Vlaşca, Vlăsia, Vrancea, Vultana.
Zambor, Zarand, Zăvod, Zefir, Zeicu, Zimbor, Zimbru, Zor, Zorilă, Zmeu; Zadia, Zamfira, Zara, Zâna, Zarea, Zgarda, Zorica.

Pe măsură ce găsesc altele ce-mi plac completez lista aici: http://cristidami.sunphoto.ro/c_r_in_publicatii
O să fac una şi cu ăia micii de întrunat.

Sus 

Mesaj Scris: Mie Feb 08, 2012 10:14 pm 
Neconectat
de-al casei
de-al casei

de Alpin ce spuneti?

Sus 

Mesaj Scris: Mie Feb 08, 2012 11:23 pm 
Neconectat
Mioritic
Mioritic

ionut ungheanu scrie:
de Alpin ce spuneti?

Merge. Nu zic mai mult decât "merge" pentru că-mi aduce aminte de M. Alpi. Dacă ar fi să luăm cuvântul "alpin" din limba română şi să-i găsim un sinonim cu o rezonanţă mai românească ar fi "muntos" de unde poate rezulta numele Muntean. Între Alpin şi Muntean îl prefer pe al doilea pe care-l şi tec pe listă. Desigur, fiecare cu gusturile lui.

Sus 

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 124 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Următorul