| Autor |
Mesaj |
|
Ahmed
|
Scris: Sâm Ian 16, 2010 6:02 pm |
|
|
|
Salut..Ma numesc Charkaoui Ahmed Sunt nou pe aici .. Am un CM de 2 luni ,si momentan il hranesc cu royal si ii dau niste pastile cu calciu proteine vitamine etc .. As vrea daca se poate niste sfaturi pentru o crestere foarte buna acestui minunat caine...
|
|
 |
|
 |
|
Sorin Iacob
|
Scris: Sâm Ian 16, 2010 7:03 pm |
|
Membru din: Vin Noi 20, 2009 6:06 pm Mesaje: 928 Localitate: Iasi
|
|
Bine ati venit! E bine ca v-ati orientat pentru hranirea catelului dumneavoastra la un produs cum este RC, ideal este sa destinat juniorilor de talie mare, pentru ca aceasta categorie are alte cerinte nutritionale fata de alte rase canine de talie mica sau medie. Suplimentele minerale si vitaminice nu trebuiesc administrate decat daca este nevoie de ele , medicul veterinar va poate spune asta. De retinut este ca excesul este cu mult mai daunator decat carenta .
|
|
 |
|
 |
|
marius tr
|
Scris: Mie Mai 19, 2010 12:30 pm |
|
Membru din: Mar Mai 18, 2010 1:34 pm Mesaje: 33 Localitate: rosiori de vede
|
|
buna ziua as vrea sa stiu si eu cam ce inaltime ar trebui sa aiba un mioritic la 2 ,5luni si ce greutate va multumesc
|
|
 |
|
 |
|
Nelu Albiter
|
Scris: Mie Mai 19, 2010 8:54 pm |
|
Membru din: Dum Noi 22, 2009 1:41 pm Mesaje: 444 Localitate: Oradea
|
|
Nu prea se poate raspunde exact la intrebarea asta. Depinde de cat de mari sunt parinti. Un pui din uriasi va fi mai mare si mai greu decat un pui din parinti de talie mai mica. Cat timp ii oferi hrana, miscarea si afectiunea necesara nu are rost sa stai cu ochii pe metru si pe cantar.
_________________ Îndatã se rãsuceste pe loc si nãvãleste. Nu mai e, pare-se, acelasi câine. Ca si când deodatã ar fi intrat în el diavolul. Se repede ca turbat, pârâie crengile pe unde trece, latrã veninos, atacã, se suceste, atacã si din partea de dincolo.
|
|
 |
|
 |
|
marius tr
|
Scris: Joi Mai 20, 2010 11:36 am |
|
|
|
va multumesc. pe mama am vazuto si cam avea 70 cm aproximativ dar pe tata nu lam vazut .catelusul are cam 36 cm(e am jucaus si nu prea sta sa il masor) si o geutate aproximativ de 10 -12 kg,este bine greutatea in raport cu talia .o sa incerc sa pun si cateva foto ca sa vedeti cam cum arata si poate imi spuneti o parere despre el.
|
|
 |
|
 |
|
Oliviu Secara
|
Scris: Vin Mai 21, 2010 4:12 pm |
|
Membru din: Sâm Noi 21, 2009 10:24 pm Mesaje: 417 Localitate: Oradea
|
marius tr scrie: o sa incerc sa pun si cateva foto ca sa vedeti cam cum arata Ca sa reusiti sa puneti fotografii pe forum vizitati mai inainte acest link viewtopic.php?f=47&t=116 in care sunt descrisi exact pasii care trebuie parcursi. In caz ca nu va descurcati spuneti, sa va putem ajuta.
_________________ Nu contează să faci cât mai mult, ci cât mai mult prin puţin.
|
|
 |
|
 |
|
marius tr
|
Scris: Lun Mai 24, 2010 6:19 pm |
|
|
acesta este un mascul la care am dus cateaua cea care mia otravito martea trecuta masculul foarte imens avea cred in jur de80 pote chear 90 de kg 
|
|
 |
|
 |
|
marius tr
|
Scris: Lun Mai 24, 2010 6:21 pm |
|
|
  aici este cateaua chear cu o zi inainte sa o otraveasca si masculul singur
|
|
 |
|
 |
|
marius tr
|
Scris: Lun Mai 24, 2010 6:26 pm |
|
|
|
 |
|
 |
|
Nelu Albiter
|
Scris: Lun Mai 24, 2010 9:28 pm |
|
Membru din: Dum Noi 22, 2009 1:41 pm Mesaje: 444 Localitate: Oradea
|
|
Mie imi pare in regula catelul.
_________________ Îndatã se rãsuceste pe loc si nãvãleste. Nu mai e, pare-se, acelasi câine. Ca si când deodatã ar fi intrat în el diavolul. Se repede ca turbat, pârâie crengile pe unde trece, latrã veninos, atacã, se suceste, atacã si din partea de dincolo.
|
|
 |
|
 |
|