| Autor |
Mesaj |
|
Sorin Iacob
|
Scris: Dum Noi 22, 2009 11:31 pm |
|
Membru din: Vin Noi 20, 2009 6:06 pm Mesaje: 928 Localitate: Iasi
|
|
Ce produse cosmetice ati folosit in ultima perioada si cat de multumiti ati fost de ele?
|
|
 |
|
 |
|
lilith
|
Scris: Lun Noi 23, 2009 7:45 pm |
|
Membru din: Sâm Noi 21, 2009 1:41 pm Mesaje: 64 Localitate: Vaslui/Geneva
|
|
Acum folosesc sampon Hery, dar inainte ii mergea la fel de bine cu sampoanele pentru bebelusi. Nu-i inmoaie parul. In afara de sampon nu folosesc nimic altceva pentru ca inca nu s-au inventat produsele pentru ei. Se stie ca mioreii au blana "de oaie" si nu am incredere in produsele destinate cainilor si nu vreau sa fac experimente pe el si sa-i stric textura parului. In rest, uscat bine si pieptanat cu un piaptan cu dinti lungi si rari si e de ajuns.
|
|
 |
|
 |
|
Sorin Iacob
|
Scris: Lun Noi 23, 2009 8:33 pm |
|
|
|
Am avut rezultate multumitoare cu produsele Fresh and Clean. Am utilizat combinatia de sampon pentru cainii cu blana alba si balsam, ultimul imprimand blanii un miros deosebit de placut timp indelungat.
|
|
 |
|
 |
|
Adi Curtean
|
Scris: Lun Noi 23, 2009 8:59 pm |
|
|
Eu in perioadele cand nu ii pot spala folosesc  dar inainte ii sofiez bine apoi dau cu pudra si ii perii si a doua zi cand ii perii iara zici ca sunt splati la final. Iar ca sampon folosesc Dalin sau Baby Jonshon cu formula fara lacrimi  cand se poate face baie.
|
|
 |
|
 |
|
Sorin Iacob
|
Scris: Lun Noi 23, 2009 9:37 pm |
|
|
|
Am folosit si eu sampon cu aplicare uscata dar nu pot sa spun ca am vazut niste rezultate spectaculoase, exceptind rolul odorizant. E adevarat ca nu era un produs din gama profi.
|
|
 |
|
 |
|
lilith
|
Scris: Lun Noi 23, 2009 10:00 pm |
|
Membru din: Sâm Noi 21, 2009 1:41 pm Mesaje: 64 Localitate: Vaslui/Geneva
|
|
Fresh and clean ii inmoaie parul. Cel putin la Barac asa se intampla. Cele mai bune rezultate le-am avut cu produsele Farmasi (pentru bebelusi) si Dalin. Acum sunt curioasa si cum ar merge cu pudra lui basilsan, nu am folosit niciodata. Banui ca nu-i schimba textura firului de par, nu ar avea cum... Si Hery are rezultate bune, chiar si acum (dupa atata stat in ploaie) ii miroase parul frumos si a fost spalat cu o zi inainte de expo Cluj.
|
|
 |
|
 |
|
Sorin Iacob
|
Scris: Lun Noi 23, 2009 10:15 pm |
|
|
|
Orice produs are aceasta actiune asupra firului de par, e normal daca avem in vedere ca prin spalare se inlatura o parte din stratul de sebum secretat in mod natural de glandele de la nivelul pielii. Tocmai de aceea nu este recomandat sa spalam cainele foarte des, intre spalari se poate utiliza un sampon "uscat" cu rol de intretinere. Pentru a inlatura acest neajuns o solutie ar putea fi sa spalam cainele cu 7-10 zile inainte de expo, in acest interval de timp regenerandu-se intr-o oarecare masura stratul de sebum.
|
|
 |
|
 |
|
Dan Cioroboreanu
|
Scris: Mar Feb 16, 2010 7:26 pm |
|
|
|
Discutia despre toaletarea mioriticului cred ca nu ar trebui inceputa de la produse folosite . Parerea mea este ca ar trebui gasit un raspuns la intrebarea urmatoare: Cat de mult mergem cu toaletarea la mioritic? Eu cunosc discutii care au avut loc inainte de recunoasterea rasei de catre FCI.O toaletare excesiva nu este de dorit. Este un lucru care trebuie dezbatut . Eu o sa incerc cu ocazia expozitiei de la Azuga sa organizam chiar la locul de desfasurare al expozitiei o dezbatere pentru acest lucru ,si daca se impune o adaugare pe viitor la standardul de rasa a unei propozitii lamuritoare la acest aspect.
|
|
 |
|
 |
|
Oliviu Secara
|
Scris: Mar Feb 16, 2010 8:35 pm |
|
Membru din: Sâm Noi 21, 2009 10:24 pm Mesaje: 417 Localitate: Oradea
|
Dan Cioroboreanu scrie: Cat de mult mergem cu toaletarea la mioritic?
Eu o sa incerc cu ocazia expozitiei de la Azuga sa organizam chiar la locul de desfasurare al expozitiei o dezbatere pentru acest lucru ,si daca se impune o adaugare pe viitor la standardul de rasa a unei propozitii lamuritoare la acest aspect. Intradevar, nu este rea propunerea. Eu as fi de parere ca un mioritic este suficient toaletat in momentul in care un om cuprinde cu una din maini o portiune din blana mioriticului si cu cealalta mana, avand degetele departate, trece cu usurinta de la radacina parului pe toata lungimea acestuia fara sa ramana blocat de incalcituri sau latze.  nu e nevoie de vreun instrument, e suficient ca frecventa degetelor sa fie normala 
_________________ Nu contează să faci cât mai mult, ci cât mai mult prin puţin.
|
|
 |
|
 |
|
Dan Cioroboreanu
|
Scris: Mar Feb 16, 2010 10:12 pm |
|
|
|
Ca sa putem fi putin mai concreti in "prezentarea" blanii eu zic sa ne uitam putin la vecinii nostri de grupa latosi.Avem rase cu par lung care se toaleteaza sa zicem excesiv , si la extrema cealalta sunt rase la care parul este lasat sa creasca si sa faca ceea ce numim snururi sau galme.E bina sa hotaram ce este specific rasei.Ce ne diferentiaza .Galme?Parul impaslit ? Subparul impaslit?
|
|
 |
|
 |
|