|
| Autor |
Mesaj |
|
ionut ungheanu
|
Scris: Mar Noi 15, 2011 1:07 pm |
|
|
|
daca am cu ce ,o sa vin la anul daca nu mai somez inca un an pana cred eu ca am cainii pe care mi doresc.Deocamdata eu cred ca am cu ce sa merg in concursuri la anul dar peste cateva luni voi fi sigur.Sanatate multa.
_________________ canisadetohan.ro
|
|
 |
|
 |
|
Ungheanu raluca
|
Scris: Mar Noi 15, 2011 1:23 pm |
|
Membru din: Joi Aug 25, 2011 8:34 pm Mesaje: 109 Localitate: brasov
|
Buna ziua dnle gadalean! Anul acesta am participat la 3 expozitii (la Brasov cu 1 femela,la Targoviste cu 2 femele si la Craiova cu un mascul),am fost ca vizitatori la Bucuresti,insotiti de Caraiman ,la Tg Mures tot ca vizitatori ! nu cred ca am somat ci doar ne-am pregatit...dovada muncii noastre pana acum?- Rez BIS puppy CACIB Craiova,rezultat obtinut de Caraiman- Din punctul meu de vedere important este sa participi la expo,dar cu cap. spre exemplu s-a intamplat anul acesta sa dorim sa participam si ne-a intrat in calduri femela pe care doream sa o prezentam sau am fost pe al nunti  . In 2012 sper din tot sufletul sa participam la cat mai multe expo,acest lucru se va intampla doar daca am exemplare bune...pe Caraiman il veti vedea cu siguranta ! sper pe langa el sa mai am cel putin 2 exemplare deosebite!
_________________ "My lovely angels...my best friends....my hobby...my joy...my beautiful days.... are all in 1 - MIORITIC ROMANIAN SHEPHERD-"
|
|
 |
|
 |
|
Gadalean
|
Scris: Mar Noi 15, 2011 1:30 pm |
|
Membru din: Sâm Apr 24, 2010 1:19 pm Mesaje: 628 Localitate: Cluj-Napoca.
|
ionut ungheanu scrie: daca am cu ce ,o sa vin la anul daca nu mai somez inca un an pana cred eu ca am cainii pe care mi doresc.Deocamdata eu cred ca am cu ce sa merg in concursuri la anul dar peste cateva luni voi fi sigur.Sanatate multa. Important s-a participam, doar asa se poate face selecția mai ales ca timpul este scurt pina la omologarea definitiva..acuma toți neam dori exemplare cit mai bune și untr-un termen cat mai scurt. Anca nimeni nu are exemplarul corect asa cum neam dori ..  Succes Ionut si noroc la viitori grădinari  ..
|
|
 |
|
 |
|
AM ciobanesti
|
Scris: Mie Noi 16, 2011 1:01 pm |
|
|
Am tot vazut discutii despre participarea in expo a mioriticilor,si vreau sa spun ca aceasta este normala ,adica prezenta douazeci de exemplare (am sa folasesc in continoare aproximatia ,cei pasionati de statistica pot folosii datele de pe Achr si cluburiile de rasa pentru date exacte,ar fii chiar de folos ),cum a fost cazul in CAC Alba ,unde a fost sa zicem cea mai mare densitate de mioritic pe metru patrat.Acum o sa zice-ti ca sunt putini,ba din contra as zice eu ,sa ma explic,crescatorii de ciobanesc german scot din nou aproximativ  300 de cuiburi pe an in timp ce la mioritic dicutam de patruzeci,din nou aproximativ ,la ei la Cg cea mai mare prezenta este la Campionat unde sunt prezentii aproximativ o suta de caini (desi treizeci la suta sunt clase mici ,adica sub noua luni ,plus ceva importuri si prezente din afara ,ori cum nu influenteaza "statistica").Deci ca sa no mai lungesc ,in medie apar de sase ,sapte ori mai multii pui decat la mioritic ,lucru reflectat in prezenta de la Campionatul lor ,adica acolo unde au cea mai mare "densitate''  .Sa se vrea un numar mare de mioritici in expo este bine inteles un lucru bun ,dar asta este situatia ,adica ,asa zisa statistica de care nu avem cum sa nu tinem cont .Sunt curios cate cuiburi apar in 2011 ,pentru ca daca apar tot atate ca in 2009 /2010 este super bine ,(iara o sa-mi iau bobarnace),dar exista rase cu CoR de cinzeci de ani si au scazut de la o suta la douazeci ,acolo ii bai .Desi multii au sa zica ce treba am cu alte rase ,este gresit cred eu, sa nu ti cont si de acest lucru .DESTUL de important ar fii ca cineva pasionat de statistica sa vina cu date clare, eu am folosit Achr plus prezenta pe ici pe colo la expo de care vorbeam.SINGURELE VALURI care i-mi plac sunt cele de pe litoral  ,deci nu da-ti cu bota.!!!
|
|
 |
|
 |
|
Ungheanu raluca
|
Scris: Sâm Noi 19, 2011 2:05 pm |
|
|
pt ca subiectul discutiei este in favoarea mioriticului si din punctul meu de vedere ar fii si in favoarea noastra (proprietar,crescator,viitor proprietar,etc)........ Ieri am ramas placut uimita de cat de uniti sunt columbofilii. S-au strans la pensiune 17 membrii ai asociatiei columbofililor Busteni (asta nu e singura asociatie de aici) au avut o masa festiva sarbatorind astfel finalul acestui an competitional unde ,presedintele acestui club a facut un clasament al porumbeilor (proprietatea celorlalti membrii),cu ce premii au luat,unde,etc. Au primit cupe si diplome...Au mancat,au stat la spritz si au povestit despre 2011 (ca an competitional).Foarte frumos!!!! Mi-ar placea ca si noi sa facem la fel ...la sfarsitul fiecarui an sa organizam o astfel de petrecere (lasam exemplarele acasa si ne premiem pe noi ca si crescatori/proprietari  )
_________________ "My lovely angels...my best friends....my hobby...my joy...my beautiful days.... are all in 1 - MIORITIC ROMANIAN SHEPHERD-"
|
|
 |
|
 |
|
Pop Marius
|
Scris: Sâm Noi 19, 2011 9:30 pm |
|
Membru din: Lun Iul 26, 2010 2:03 pm Mesaje: 289 Localitate: Targu Lapus
|
|
Mi se pare o idee geniala...eu sunt de acord.
|
|
 |
|
 |
|
Costantin Gotca
|
Scris: Dum Noi 20, 2011 7:25 am |
|
|
|
RALUCA, am fost in "ACEA LUME" 15 ani [ acolo se umbla si la baii de cotizatie( cum s-a intamplat si la Brasov)] si sa stii ca e numai o impresie ca sunt uniti!! Ei au o istorie f lunga si se merge pe o rutina.Si acola sunt nemultumiti f multi , problema o constituie suspiciunea ca se "umbla la timpi" de catre cei care castiga, cum la noi se mai suspecteraza ca arbitri nu ar fi impartiali.Sigur e mai multa "unire" la noi, hai sa " spargem" totusi gheata prin propunerea pt Brasov facuta de mine, si cu siguranta vom ajunge si acolo unde iti imaginezi tu! La noi la romani in toate trebuie facuti nistre pasi marunti!!!!!!
|
|
 |
|
 |
|
Costantin Gotca
|
Scris: Dum Noi 20, 2011 11:39 am |
|
|
|
Plecand de la ideea ca cei interesati de discutiile despre mioritic citesc si alte forumuri din aceasta zona, nu am specificat aici continutul propunerii mele. Invit pe toti prticipantii si nu numai,de la expo mioritic Brasov 2012 (CAC) dupa prima zi la o cafea ,suc sau un pahar de vin natural la mine acasa unde sa purtam discutii pe tema mioriticului , fara ocolisuri si suspiciuni! O asemene intalnire privata, neorganizata de sa zicem oficiali, nu poate dupa mine decat sa duca la multe lucruri pozitive.
|
|
 |
|
 |
|
Ungheanu raluca
|
Scris: Dum Noi 20, 2011 11:50 am |
|
|
Buna ziua! Dnle Gotca ...banuiesc ca nu trebuie sa mai confirmam ....noi venim la dvs !  cand are loc CAC la Brasov in aprilie! Eu propuneam sa facem o intalnire de sfarsit de an (asa cum fac si companiile,societatile comerciale,etc) unde sa radem ,sa glumim,sa povestim despre cainii nostrii si despre noi ca oameni ,sa ne cunoastem mai bine ,sa legam prietenii...nu neaparat luand in considerare valoarea examplarului pe care il detine x sau y. Cat despre columbofili...stiu ,din auzite,ca sunt discutii (socrul meu a fost columbofil) dar eu spun ce impresie mi-au lasat mie....s-au distrat pe cinste....nu stiu daca au fost doar diplomati,prefacuti,etc sau daca au avut discutii contradictorii...idee e ca s-au unit pt cateva ore si s-au simtit bine (cel putin asta e impresia care mi-au lasat-o).
|
|
 |
|
 |
|
Ungheanu raluca
|
Scris: Dum Noi 20, 2011 11:53 am |
|
|
Cred ca intalnirea de la dvs de acasa va fii primul pas catre o relatie mai buna intre noi ...noi toti 
|
|
 |
|
 |
|
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori |
| |
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
 |