www.mioritici.info   Înregistrare    Autentificare    Forum    Căutare    FAQ

Prima pagină » Discutii generale » Cafenea

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 9 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Diverse
 Mesaj Scris: Sâm Sep 24, 2011 9:16 am 
Neconectat
de-al casei
de-al casei

"Sper să vă obţine acest moment, am făcut o excursie la Aberdeen, Scotia si a avut geanta mea furat de la mine cu paşaportul meu şi cardurile de credit în ea. Ambasada SUA este dispusă să ajute prin permiţându-mi acoperi fără paşaportul meu, eu doar trebuie să plătească pentru un bilet şi să se stabilească facturile de hotel. Din nefericire pentru mine, eu nu pot avea acces la fondurile fără card de credit meu, am luat legătura cu banca mea, dar au nevoie de mai mult timp pentru a veni cu unul nou. Mă gândeam de a cere să-mi împrumuţi nişte fonduri de repede ca pot da înapoi cât mai curând mă inch am cu adevărat nevoie pentru a fi în zbor disponibil.

Western Union de transfer este cea mai bună opţiune pentru a trimite bani la mine. Lasă-mă să ştiu dacă aveţi nevoie de datele mele personale (nume complet / Locul de amplasare) pentru a face transferul. Poţi să-mi ajunge prin e-mail sau telefon al hotelului birou numerele sunt, +447031804805 sau 447031804806.

Aştept răspunsul dumneavoastră ...

Simona Mirescu"

Sus 

Subiectul mesajului: Re: Diverse
 Mesaj Scris: Sâm Sep 24, 2011 9:18 am 
Neconectat
de-al casei
de-al casei

Tot primesc pe mail acest mesaj, nu cred ca d-na Mirescu este cea care il trimite.
V-a fost spart contul de e-mail sau care este explicatia?

Sus 

Mesaj Scris: Sâm Sep 24, 2011 10:23 am 
Neconectat
Experimentat
Experimentat

Am vb cu dansa aseara si i-am spus...clar nu e trimis de ea! cineva probabil i-a spart adresa de mail ....fishing sau ceva de genu :(

Sus 

Mesaj Scris: Mie Oct 05, 2011 2:40 pm 
Neconectat
Experimentat
Experimentat

Buna ziua,

Pentru cei care au primit acest email:

- contul de email mi-a fost spart si toate mailurile si agenda de contacte golite, pur si simplu au disparut;
- cer scuze tuturor celor care au primit un astfel de email - cine ma cunoaste, stie ca nu as fi facut asa ceva niciodata, dar probabil cineva extrem de interesat de mailurile trimise mie si pe care le stia ca sunt cu siguranta pastrate in folder separat, a tinut cu totul sa faca disparute aceste emailuri.
Pentru mine nu are nici o importanta cine a facut-o, incerc doar sa avertizez pentru ca vi se poate intampla si voua.
Contul de email a fost schimbat complet si se pare ca cel putin pentru moment este destul de sigur.
La schimbarea adresei de email, voi anunta.
Multumesc pentru intelegere.

Sus 

Mesaj Scris: Mie Oct 05, 2011 9:01 pm 
Neconectat
de-al casei
de-al casei

http://stirileprotv.ro/stiri/social/cum ... cunsa.html

Sus 

Mesaj Scris: Mie Oct 05, 2011 9:56 pm 
Neconectat
Veteran
Veteran

Ca la romani ce sa mai...

Sus 

Mesaj Scris: Vin Oct 14, 2011 10:13 pm 
Neconectat
de-al casei
de-al casei

Un mail primit pe adresa MCR, de la: gabi_vig@yahoo.com:

"buna dimineata,
nu stiu exact daca sunt ciobanesti mioritici sau alta rasa de ciobanesc, dar sunt foarte mari si sigur ciobanesti. este vorba de doua animale crescute de o familie din Bazna care au mare nevoie de ajutor. familia este compusa din 20 de persoane dintre care 9 sunt copii. traiesc intr-o saracie greu de descris. ciobanestii au fost gasiti de pui, dar intre timp au crescut, iar acum nu mai au cu ce sa-i hraneasca. traiesc efectiv din mila vecinilor. in curte mmai este o catelusa, sa spun maidaneza care de curand a nascut 7 catei.
in ultima perioada ciobanestii au devenit agresivi su cei care trec pe strada, sunt convinsa ca din cauza foamei, nu stiu nici daca au apa la dispozitie.
va rog, daca credeti ca ati putea sa-i ajutati sa-mi scrieti sa va dau mai multe amanunte. nu se pune in discutie un adapost stim cu totii ce inseamna asta.
poate stiti prin zona Sibiului o canisa, sau niste persoane dornice sa-i adopte sau macar sa-i ajute. eu nu am asemenea cunostinte si am luat adresa dvoastra de pe net.
va multumesc mult si daca considerati ca-i puteti ajuta va rog sa ma contactati.
Gabriela Vigdorovici"

Daca dintre forumisti, poate ajunge cineva in acea locatie, eventual sa ia legatura cu semnatarul mail-ului, poate ar fi un semn de omenie sau mai mult chiar.

Sus 

Mesaj Scris: Sâm Oct 15, 2011 11:08 am 
Neconectat
Experimentat
Experimentat

Doamna Gabriela ,puteti incerca sa luati legatura cu Andreea Adrian lucreaza la primaria Bazna si este un iubitor de animale ,avand chiar canisa ''de Bazna'' sunt sigur ca daca poate sa va ajute o va face cu placere ,in alta ordine de idei saptamana asta am vazut adaposturiile de caini din Sibiu (un prieten isi pierduse cainele si am incercat si acolo sa-l gasim)si va rog sa ma credeti ca asemenea conditii nu au nici cainii mei ,am ramas practic socat,iar cel mai important lucru este ca totii cei 175 de caini erau sterilizati abia apoi fiind dati spre adoptie ,practic aceata fiind singura solutie pentru ca aceste animalute sa numai sufere.Nu stiu cum sunt alte adaposturi dar ce am vazut eu la Sibiu este ceva nemaipomenit si nu seamana deloc cu relatariile din presa.

Sus 

Mesaj Scris: Sâm Oct 15, 2011 8:14 pm 
Neconectat
de-al casei
de-al casei

Pe multi crescatori ii preocupa sanatatea cainilor atunci cand se opresc asupra unei marci/sortiment de hrana pt. caini, ceea ce e un lucru laudabil, dar pe noi, oamenii, cine ne informeaza corect asupra alimentatiei noastre?

http://www.evz.ro/detalii/stiri/cum-pac ... 49814.html

Sus 

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 9 mesaje ] 

Prima pagină » Discutii generale » Cafenea