www.mioritici.info   Înregistrare    Autentificare    Forum    Căutare    FAQ

Prima pagină » Publicitate » Alti crescatori

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: este rasa pura?
 Mesaj Scris: Vin Oct 14, 2011 11:12 pm 
Neconectat
Miorel
Miorel

catelusul acesta este rasa pura? http://www.hobby-zoo.ro/anunt/vand-cate ... -3811.html

Sus 

Subiectul mesajului: Re: este rasa pura?
 Mesaj Scris: Sâm Oct 15, 2011 8:17 am 
Neconectat
de-al casei
de-al casei

Luati legatura cu cel care il vinde, daca ofera odata cu puiul act de origine (pedigree), atunci puteti spune ca e de rasa pura, atfel ...!

Sus 

Subiectul mesajului: Re: este rasa pura?
 Mesaj Scris: Sâm Oct 15, 2011 8:53 am 
Neconectat
de-al casei
de-al casei

Buna ziua.M-am trezit cu un chef de scris si tre sa mi-l potolesc.Sa va raspund la intrebarea dv,ar fi bine sa feceti dce v-a spus domnul Iacob si am un feeling ca atunci cand ii veti spune celui care vinde puiul de pedigree va v-a spune ca daca vreti pedigree mai tre sa dati 200-300 lei iar dumneavoastra veti spune ca nu va trebuie ce dati pe un act 200 lei il iau asa ca nu schimba cu nimic starea cainelui.Apoi cainele v-a creste "superb" veti avea un caine f frumos exact ca la stana si peste catva timp o sa vreti sa mergeti la o expo iar acolo veti vedea cum arat si mioriticii adevarati care in plus fata de al dv nu au doar un act au si f multi ani de munca in spate si de aceea costa puii de la canise sau proprietari de mioritici 400 sau 500 euro.Credeti ca oamenii aia sunt nebuni de cer atatia bani sau ca au facut miiiiiiiiiiiiiiii de kilometri umbland dupa caini de valoare prin toata tara asta.Stiu ca o sa spuneti ca poate nu aveti atatia bani sa dati pe un caine dar atunci nu mai intrebati daca e mioritic 100%.E ca si cum ati merge la magazin sa va luati adidasi Nike si ati gasii uni care costa 30 lei .

Sus 

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 

Prima pagină » Publicitate » Alti crescatori