| Autor |
Mesaj |
|
cucciolib
|
Scris: Vin Oct 14, 2011 11:12 pm |
|
|
|
 |
|
 |
|
Sorin Iacob
|
Scris: Sâm Oct 15, 2011 8:17 am |
|
Membru din: Vin Noi 20, 2009 6:06 pm Mesaje: 928 Localitate: Iasi
|
|
Luati legatura cu cel care il vinde, daca ofera odata cu puiul act de origine (pedigree), atunci puteti spune ca e de rasa pura, atfel ...!
|
|
 |
|
 |
|
ionut ungheanu
|
Scris: Sâm Oct 15, 2011 8:53 am |
|
|
|
Buna ziua.M-am trezit cu un chef de scris si tre sa mi-l potolesc.Sa va raspund la intrebarea dv,ar fi bine sa feceti dce v-a spus domnul Iacob si am un feeling ca atunci cand ii veti spune celui care vinde puiul de pedigree va v-a spune ca daca vreti pedigree mai tre sa dati 200-300 lei iar dumneavoastra veti spune ca nu va trebuie ce dati pe un act 200 lei il iau asa ca nu schimba cu nimic starea cainelui.Apoi cainele v-a creste "superb" veti avea un caine f frumos exact ca la stana si peste catva timp o sa vreti sa mergeti la o expo iar acolo veti vedea cum arat si mioriticii adevarati care in plus fata de al dv nu au doar un act au si f multi ani de munca in spate si de aceea costa puii de la canise sau proprietari de mioritici 400 sau 500 euro.Credeti ca oamenii aia sunt nebuni de cer atatia bani sau ca au facut miiiiiiiiiiiiiiii de kilometri umbland dupa caini de valoare prin toata tara asta.Stiu ca o sa spuneti ca poate nu aveti atatia bani sa dati pe un caine dar atunci nu mai intrebati daca e mioritic 100%.E ca si cum ati merge la magazin sa va luati adidasi Nike si ati gasii uni care costa 30 lei .
_________________ canisadetohan.ro
|
|
 |
|
 |
|