Barbara si-a facut si un autocolant foarte mare pe masina sa, cu aceeasi poza. Asa ca numai cand conduce prin aceste tari, ea face o reala publicitate mioriticului !
Pe masina mea - cea noua!am tot cu autocolant exemplare de mioritic(dar si Chow!) si la fiecare expo, voi avea langa mine un banner cu canisa pe care o am - Barbara este cea care ma ajuta sa fac unul. Barbara a participat si va mai participa la alte expozitii - face cinste mioeilor si ii multumesc pentru prietenia noastra. Poate ma repet, regret ca nu putem fi prezenti si noi(3 exemplare de mioritici), dar nu am timpul necesar sa ajung la Suceava si in plus, problemele din familie(fiul meu), imi reclama prezenta acasa. Dar voi si atat cu sufletul, cat si cu gandul la toti cei prezenti acolo si astept pozele!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum