www.mioritici.info   Înregistrare    Autentificare    Forum    Căutare    FAQ

Prima pagină » Putina chinologie » Rezultate si imagini din expozitii

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 26 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3
Autor Mesaj
 Mesaj Scris: Mar Sep 13, 2011 10:59 am 
Neconectat
de-al casei
de-al casei

Andrada, am fost gresit inteles. Voiam sa spun ca nu e de condamnat faptul ca acel catel a defecat in ring, nimeni nu e raspunzator pentru asta, se intampla pur si simplu.
Gestul Annei a fost unul frumos si asta am vrut sa reliefez, conduita ei exemplara!

Sus 

Mesaj Scris: Mar Sep 13, 2011 3:12 pm 
Neconectat
Experimentat
Experimentat

Cred ca intamplarea a avut loc sambata...oricum nu conteaza..ideea este ca eram acolo ,pe partea cealalta a ringului (faceam poze) si in dreapta mea erau 2 persoane care cautau o punga sa stranga mizeria...intre timp dna Anne a strans.
Din moment ce am intrebat ce gest a facut dna Anne de a lasat masca X persoane inseamna ca eu una am trecut cu vederea acest gest si l-am considerat ca fiind normal,colegial,etc .....
Va zic sincer (eu fac curat la cainii mei pt ca nu imi este scarba) si daca eram mai aproape de "material" si aveam o punga strangeam, si cred ca toti am fii facut la fel !

si un banc din Ardeal

Cum latra cainele in Ardeal???
................................
..........................................Nooo hammm :)

Sus 

Mesaj Scris: Mar Sep 13, 2011 4:54 pm 
Neconectat
Veteran
Veteran

"Va zic sincer (eu fac curat la cainii mei pt ca nu imi este scarba) si daca eram mai aproape de "material" si aveam o punga strangeam, si cred ca toti am fii facut la fel !"
Eu si Ionut al tau te sustinem dar nu faceam acelasi lucru sau daca il faceam sti tu ce se intampla...

Sus 

Mesaj Scris: Mar Sep 13, 2011 5:25 pm 
Neconectat
Experimentat
Experimentat

Pop Marius scrie:
"Va zic sincer (eu fac curat la cainii mei pt ca nu imi este scarba) si daca eram mai aproape de "material" si aveam o punga strangeam, si cred ca toti am fii facut la fel !"
Eu si Ionut al tau te sustinem dar nu faceam acelasi lucru sau daca il faceam sti tu ce se intampla...

trebuia sa strang si dupa voi :)))

Sus 

Mesaj Scris: Mar Sep 20, 2011 6:23 pm 
Neconectat
Mioritic
Mioritic

http://www.zi-de-zi.ro/detalii-articol/ ... -2011.html

Câini din peste 20 de ţări la „Dracula Golden Trophy 2011”

De: Erika MĂRGINEAN
Zi de zi
Imagine
Cel mai interesant eveniment al sfârşitului de săptămână a fost cu certitudine expoziţia canină „Dracula Golden Trophy 2011” care a avut loc în Cetatea Medievală din Târgu-Mureş.
Deschiderea oficială a avut loc sâmbătă, la ora 9.00. La expoziţie s-au înscris în jur de 900 de câini de peste 200 de rase, proveniţi nu doar din România, Ungaria, Cehia, Polonia, Slovacia, dar şi din Statele Unite ale Americii. Potrivit preşedintelui Asociaţiei Chinologice Mureş, ing. Lokodi Csaba Zsolt, evenimentul de la Târgu-Mureş a cuprins o expoziţie naţională şi una internaţională, pentru patrupedele ce provin din peste 20 de ţări ale lumii, evaluate de arbitri de renume mondial din Brazilia, Portugalia, Germania, Ungaria, Japonia şi România.
Dincolo de poarta Cetăţii se deschidea o lume extraordinară, o cavalcadă de oameni şi câini de tot felul, pregătiţi pentru concurs. De la mărunţelul Bichon până la impresionantul Mastiff, vizitatorii nu ştiau la ce să se uite mai repede, ce să admire mai întâi! Câinii, parcă ştiind că ei sunt în centrul atenţiei, ne priveau cu acea superioritate de care doar un câine inteligent e în stare, pozând ca nişte dive ca înainte de declanşarea aparatului să-şi întoarcă partea dorsală spre bieţii oameni care încercau să imortalizeze specia rară din faţa lor. Proprietarii mândri de patrupedele lor le mai pieptănau, le mai dădeau cu un spray, mai fixau o fundiţă înainte de a intra în ring, sau le recompensau cu câte un blid de apă proaspătă binevenită pe căldură! Jo Acton a venit din statul Montana cu un Manchester Terrier, fiind singurul exemplar din această rasă, avea mari şanse să câştige, a considerat americanca, menţionând că a fost impresionată de oamenii de aici, chiar dacă drumurile noastre nu sunt dintre cele mai bune!
Nu au lipsit de la eveniment reprezentanţii revistei „Our dogs” din Anglia, unul dintre cei mai mari editori din lume în domeniul chinologic, care au prezentat un stand expoziţional. Tarabele pline de la articole cosmetice până la jucării şi podoabe, piscine, pături şi cuşti, altele cu hrană uscată pentru câini au fost căutate de curioşi. La punctul de ajutor medical amenajat de R&R Clinica Veterinară, a fost de serviciu dr. Vlad Gheorghiţă, medic veterinar, care a raportat la sfârşitul zilei că nu a avut cazuri speciale, totul a decurs normal. Nu au fost uitaţi nici câinii fără stăpâni! La intrarea în Cetatea medievală a fost amenajat şi un stand special pentru colectarea fondurilor pentru câinii comunitari.

- poza-i cam mică dar se poate recunoaşte cine apare în prim plan

Sus 

Mesaj Scris: Mar Sep 20, 2011 7:57 pm 
Neconectat
de-al casei
de-al casei

Excelent articol, mai ales ca în prin plan se afla și un mioritic .

Sus 

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 26 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3

Prima pagină » Putina chinologie » Rezultate si imagini din expozitii