|
| Autor |
Mesaj |
|
cristidami
|
Scris: Dum Sep 11, 2011 9:23 pm |
|
Membru din: Mie Ian 13, 2010 4:46 pm Mesaje: 84 Localitate: Targu-Mures
|
|
 |
|
 |
|
Gadalean
|
Scris: Lun Sep 12, 2011 6:11 am |
|
Membru din: Sâm Apr 24, 2010 1:19 pm Mesaje: 628 Localitate: Cluj-Napoca.
|
|
un exemplar deosebit acest Fulger, de-altfel este cel mai frumos din cei prezenți în expo.. Felicitări d-le Iacob !!!
|
|
 |
|
 |
|
Sorin Iacob
|
Scris: Lun Sep 12, 2011 9:05 am |
|
Membru din: Vin Noi 20, 2009 6:06 pm Mesaje: 928 Localitate: Iasi
|
|
 |
|
 |
|
Sorin Iacob
|
Scris: Lun Sep 12, 2011 9:15 am |
|
|
|
 |
|
 |
|
Sorin Iacob
|
Scris: Lun Sep 12, 2011 10:36 am |
|
|
|
Expozitia din acest an de la Tg. Mures mi-a lasat un sentiment placut, nu doar datorita rezultatului, cat mai ales atmosferei din jurul ringului de Mioritic. Sper sa nu ma pripesc daca voi afirma ca se simte un vant caldut la mioritici si sper ca aceasta adiere de abia perceptibila, sa se intensifice. Desi cele mai multe persoane privesc cu pesimism capacitatea noastra de a conlucra, din nou, sper ca viitorul sa contrazica aceste temeri.
Ar trebui sa invatam cu totii din gestul norvegiencei Annei Laski de la Cacib-ul de duminica . Pentru multi ar fi fost o postura umilitoare, pentru ea nu !!
|
|
 |
|
 |
|
Ungheanu raluca
|
Scris: Lun Sep 12, 2011 12:59 pm |
|
Membru din: Joi Aug 25, 2011 8:34 pm Mesaje: 109 Localitate: brasov
|
|
scuze dnle Iacob....eu in jurul orei 12:00 am plecat duminica,ce a facut dna Laski Anna ? nu am stat de vorba cu dansa dar tin sa mentionez ca o apreciez pe dna Barbara Fallent din Austria pentru ca promoveaza mioriticul si (din punctul meu de vedere) inca foarte bine. Felicitari dvs si lui Fulger ,dnlui Simutiu cu Colt,lui Ovidiu Tatar ,etc!!!!
_________________ "My lovely angels...my best friends....my hobby...my joy...my beautiful days.... are all in 1 - MIORITIC ROMANIAN SHEPHERD-"
|
|
 |
|
 |
|
Ungheanu raluca
|
Scris: Lun Sep 12, 2011 1:01 pm |
|
|
pe seara voi pune poze cu toate exemplarele ce s-au prezentat la expo 
_________________ "My lovely angels...my best friends....my hobby...my joy...my beautiful days.... are all in 1 - MIORITIC ROMANIAN SHEPHERD-"
|
|
 |
|
 |
|
Ungheanu raluca
|
Scris: Lun Sep 12, 2011 5:51 pm |
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Ungheanu raluca
|
Scris: Lun Sep 12, 2011 6:06 pm |
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Pop Marius
|
Scris: Lun Sep 12, 2011 7:08 pm |
|
Membru din: Lun Iul 26, 2010 2:03 pm Mesaje: 289 Localitate: Targu Lapus
|
|
“un exemplar deosebit acest Fulger, de-altfel este cel mai frumos din cei prezenți în expo.. Felicitări d-le Iacob !!!” Din ce punct de vedere vedeti dumneavoastra cel mai frumos caine din expo daca nici macar nu ati fost acolo sau cine stie. Tot vorbe si iar vorbe hai acolo sustine si vorbeste.
Bravo Sorin Iacob. Ai avut un mascul care pe mine ma surprins: un mers deosebit de elegant, o miscare senzationala. Un mascul cu multe calitati din punctul de vedere al unui arbitru, Petru Munteanu. Mai este putina munca pe mascul, dar per ansamblu este ceva ce mie mi-a placut.
Felicitari mele lui Sorin Simutiu pentru efortul depus dupa mii si mii de kilometri, mondiale, europene, si in tara la fel. Colt un mascul care nu a fost in cea mai buna forma dar la fel are o groaza de caltati, inca o data si-a dovedit calitatile de invingator. Sa nu uitam de Leu, Cristi si Ioana, salutari din Maramures.
Felicitari Ionel pentru exemplarul prezentat, Petra de Runc, bafta pe viitor.
Succes in continuare strainilor care au venit de la mii de kilometri, unii cu caini altii fara si altii in cautare, dar mari iubitori ai acestei rase.
Noua generatie. Am cunoscut multi oameni minunati. A fost o expo faina, un show deosebit de bine organizat, companie deosebit de placuta si mult, mult amuzament. Va salut pe toti si sper sa ne vedem cat mai curand. Inca o data feliciteri participantilor.
|
|
 |
|
 |
|
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori |
| |
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
 |