| Autor |
Mesaj |
|
Nelu Albiter
|
Scris: Mar Dec 07, 2010 9:05 pm |
|
Membru din: Dum Noi 22, 2009 1:41 pm Mesaje: 444 Localitate: Oradea
|
|
_________________ Îndatã se rãsuceste pe loc si nãvãleste. Nu mai e, pare-se, acelasi câine. Ca si când deodatã ar fi intrat în el diavolul. Se repede ca turbat, pârâie crengile pe unde trece, latrã veninos, atacã, se suceste, atacã si din partea de dincolo.
|
|
 |
|
 |
|
Oliviu Secara
|
Scris: Mar Dec 07, 2010 9:43 pm |
|
Membru din: Sâm Noi 21, 2009 10:24 pm Mesaje: 417 Localitate: Oradea
|
|
Haiducii Nu Mor niciodata !
_________________ Nu contează să faci cât mai mult, ci cât mai mult prin puţin.
|
|
 |
|
 |
|
Sorin Iacob
|
Scris: Mar Dec 07, 2010 10:55 pm |
|
Membru din: Vin Noi 20, 2009 6:06 pm Mesaje: 928 Localitate: Iasi
|
Nelu Albiter scrie: Cu speranta ca va fi utilizat foarte rar, deschid acest topic... Azi Haiduc a plecat sa se intalneasca cu Labus si Stejarel pe pasunile vesnic verzi... Dupa 13 ani si 7 luni. Parca dupa ce si-a pierdut vederea si a simtit ca nu mai poate fi cainele care a fost, a vrut sa moara si a refuzat sa mai manance...  Stiind cat ai tinut la acest caine, pot spune doar ca imi pare rau ca l-ai pierdut.
|
|
 |
|
 |
|
cristidami
|
Scris: Mie Dec 08, 2010 8:51 am |
|
Membru din: Mie Ian 13, 2010 4:46 pm Mesaje: 84 Localitate: Targu-Mures
|
|
De la o varsta incolo si oamenii si cainii mor frumos. Haiduc a avut aceasta varsta. Sa se odihneasca in pace.
|
|
 |
|
 |
|
Alin Butisca
|
Scris: Mie Dec 08, 2010 12:44 pm |
|
Membru din: Sâm Noi 21, 2009 12:30 pm Mesaje: 34 Localitate: Stei, Bihor
|
|
Cum bine a zis Oliviu: Haiducii Nu Mor niciodata! Haiduc va trai in amintirea ta, a nostra. Haiduc a fost caine. Cu siguranta un puiut de Mioritic ii va lua locul. Dincolo de dorintele noastre, viata isi urmeaza cursul. Despartirea e grea, dar bucuria faptului ca un puiut isi asteapta deja noul coleg de domiciliu este foarte mare.
_________________ Cu cat cunosc mai bine oamenii, iubesc mai mult cainii...
|
|
 |
|
 |
|
AM ciobanesti
|
Scris: Mie Dec 08, 2010 3:12 pm |
|
|
|
RIP Haiduc ,un caine pe care stapanul la apreciat la adevarata valoare ,si asta spune multe despre stapan .Chiar daca stapanul nu-si mai aduce amite de toate conversatile din timpul manifestarilor chinologice la care a participat ,exista oameni care nu uita anumite lucruri ... si asa sunt probabil si eu si sunt convins ca si altii .
|
|
 |
|
 |
|
Nelu Albiter
|
Scris: Vin Dec 10, 2010 4:27 pm |
|
Membru din: Dum Noi 22, 2009 1:41 pm Mesaje: 444 Localitate: Oradea
|
|
Multumesc pentru ganduri.
_________________ Îndatã se rãsuceste pe loc si nãvãleste. Nu mai e, pare-se, acelasi câine. Ca si când deodatã ar fi intrat în el diavolul. Se repede ca turbat, pârâie crengile pe unde trece, latrã veninos, atacã, se suceste, atacã si din partea de dincolo.
|
|
 |
|
 |
|
lilith
|
Scris: Vin Dec 17, 2010 10:55 am |
|
Membru din: Sâm Noi 21, 2009 1:41 pm Mesaje: 64 Localitate: Vaslui/Geneva
|
Imi pare rau!  Haiduc era un barac adevarat, curajos si frumos!! Acuma va pazi alte meleaguri!! 
|
|
 |
|
 |
|
Sorin Iacob
|
Scris: Mie Dec 22, 2010 6:58 pm |
|
Membru din: Vin Noi 20, 2009 6:06 pm Mesaje: 928 Localitate: Iasi
|
|
Acum douazeci si unu de ani romanii au iesit pe strazi pentru a spune un NU hotarat dictaturii comuniste, cu speranta intr-un viitor mai bun. Din pacate o parte din acesti romani nu se mai pot bucura de viitorul care pentru noi este prezent acum. Acesti romani si-au dat viata, iar noi avem datoria de a le pastra recunostinta pentru gestul lor suprem, pentru jertfa lor ! Si acum ma infior amintindu-mi cu ce patos era strigat de catre multime cuvantul "VICTORIE" !
EROII NU MOR NICIODATA !
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SKkHUIlTMHU&feature=related[/youtube]
|
|
 |
|
 |
|
Sorin Iacob
|
Scris: Mie Dec 22, 2010 7:00 pm |
|