| Autor |
Mesaj |
|
mangra cristian
|
Scris: Vin Aug 06, 2010 10:22 pm |
|
|
|
Buna ma numesc Cristian Mangra din ORADEA si detin o femela de mioritic cumparata de la canisa De bello getica din Oradea acuma are un an si patru luni si nu a intrat deloc in calduri, am intrebat crescatorul despre celalalte femele de la canisa si mi-au spus ca toate femelele lor au intrat in calduri cam pe la un an de zile.Poate cineva sa-mi spuna ce e de facut va rog mult cu respect...
|
|
 |
|
 |
|
petrica mot
|
Scris: Vin Aug 06, 2010 11:31 pm |
|
|
mangra cristian scrie: Buna ma numesc Cristian Mangra din ORADEA si detin o femela de mioritic cumparata de la canisa De bello getica din Oradea acuma are un an si patru luni si nu a intrat deloc in calduri, am intrebat crescatorul despre celalalte femele de la canisa si mi-au spus ca toate femelele lor au intrat in calduri cam pe la un an de zile.Poate cineva sa-mi spuna ce e de facut va rog mult cu respect... Eu nu cresc mioritici(desi imi plac), am bucovineni. Femela cea mare a intrat in calduri tot la varsta de un an asa cum ti s-a spus dar, cunosc cazuri(tot la bucovineni) cand femelele au intrat pentru prima data in calduri dupa varsta de 1,5 ani, una chiar pe la 2 ani si ceva. Fiecare organism e unic, asa ca dupa parerea mea nu trebuie sa-ti faci griji, nu este timpul trecut!
|
|
 |
|
 |
|
mangra cristian
|
Scris: Vin Aug 06, 2010 11:36 pm |
|
|
|
Multumesc de informatie dar imi face-am griji sa nu fie ceva problema cu ea am intrebat si un veterinar si a zis ca pana la un an jumate sa mai astept ca poate sa intre oricand,daca ati mai intalnit cazuri scrieti-mi va rog ms.
|
|
 |
|
 |
|
mangra cristian
|
Scris: Vin Aug 06, 2010 11:44 pm |
|
|
|
Eu am intrebat de Mioritic nu de Bucovina de intrarea in calduri ms oricum.
|
|
 |
|
 |
|
petrica mot
|
Scris: Vin Aug 06, 2010 11:49 pm |
|
|
mangra cristian scrie: Eu am intrebat de Mioritic nu de Bucovina de intrarea in calduri ms oricum. Am inteles ca intrebarea viza mioriticul, deaceea am si recizat ca eu am de Bucovina. Nu cred ca la aspectul pe care il puneti in discutie sunt diferente intre cele doua rase. Eu cunosc cazuri concrete, asta este motivul pentru care am scris!
|
|
 |
|
 |
|
adiseitin
|
Scris: Mar Sep 07, 2010 9:41 pm |
|
|
|
am o catea ciobanesc mioritic de 2 ani, intra in calduri se imperecheaza cu cainele meu in varsta de 5 ani care este verificat, are o gramada de descendenti, pare ca este gestanta de fiecare data, are lapte dar nu face catei niciodata, nu avorteaza, pare gestatie fals...ce pot face cu ea?
|
|
 |
|
 |
|
Nelu Albiter
|
Scris: Mie Sep 08, 2010 10:56 am |
|
Membru din: Dum Noi 22, 2009 1:41 pm Mesaje: 444 Localitate: Oradea
|
|
Daca masculul a facut pui cu alte femele atunci nu cred ca mai ai ceva de facut. Nu stiu daca exista in Romania vreun medic veterinar specializat pe probleme de fertilitate la caini ca sa incerci o vizita la el, dar cine stie...
_________________ Îndatã se rãsuceste pe loc si nãvãleste. Nu mai e, pare-se, acelasi câine. Ca si când deodatã ar fi intrat în el diavolul. Se repede ca turbat, pârâie crengile pe unde trece, latrã veninos, atacã, se suceste, atacã si din partea de dincolo.
|
|
 |
|
 |
|