www.mioritici.info   Înregistrare    Autentificare    Forum    Căutare    FAQ

Prima pagină » Intretinere » Alimentatie

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: LORD
 Mesaj Scris: Mar Noi 01, 2011 9:17 pm 
Neconectat
Miorel
Miorel

buna...e prima data cand scriu pe forum....dar vreau sa ma imformez cat mai mult despre rasa asta,pt.ca am avut si eu un mioritic,foarte frumos,a crescut foarte bine,dar dintrodata,dupa trei ani de viata sa imbolnavit si cu toate ca i-am facut tratamente,medici veterinari mi-au spus fiecare cate un diagnostic,dar pana la urma intr-o luna a murit :? ....nici nu stiu exact de ce....stiu doar ca avea peste 25 litri de lichid in burta.Am suferit enorm,pt.ca era un membru important si iubit in familie :? Il chema LORD.A durat cateva luni si nu am rezistat si amandoi cu sotul meu ne-am hotarat sa ne luam altul pe care sa il cheme la fel,pt ca nu ne puteam obisnui cu ideea ca nu mai e!Acum am un alt LORD micutz de 2 luni si 10 zile,e vioi,arata bn,dar totusi are diaree si a si vomitat de 2 ori,cateodata e posomorat.Am uitat sa precizez ca mai am o catea MIRA,e pincher mediu,are 10 luni si e o zpaiata.LORD cand e cu ea e foarte activ si bucuros.da,de fapt vream sa intreb ce sa fac???sa scape de diaree???Nu am vb cu medicul veterinar inca,fostul lui stapan mi-a sugerat sa ii dau orez fiert,nu il manaca,i-am dat orez crud si ceai de menta....dar de ieri pana azi nu am vazut nici o ameliorare.Va multumesc.[color=#BF4080][color=#808080][/color][/color]

Sus 

Subiectul mesajului: Re: LORD
 Mesaj Scris: Mie Noi 02, 2011 12:36 am 
Neconectat
Veteran
Veteran

Buna... cateodata un bun crescator poate sa va ajute mai mult decat medicul veterinar, totusi este recomandat sa urmati sfaturile medicului veterinar...diareea se stopeaza simplu daca nu exista complicatii ( enteroguard M), dar poate la fel de usor sa constipe animalutul. sfaturile medicului veterinar, sfaturile medicului veterinar, sfaturile medicului veterinar !!! Sa va traiasca...

Sus 

Subiectul mesajului: Re: LORD
 Mesaj Scris: Mie Noi 02, 2011 9:22 am 
Neconectat
Mioritic
Mioritic

Pe mine m-ar interesa daca i-ati facut vaccinurile necesare varstei deoarece sunt 3 boli (parvoviroza,corona si'boala carre)care evolueaza la aceasta varsta sub forma digestiva cu diaree si vomituritii.
recomandarea mea ar fi sa-i dati o pastila de enteroguard daca are pana in 10 kg dimineata daca nu se remediaza nimic mai dati-i una si seara.
Pt oprirea vomei ar trebui sa-i administrati metoclopramid dae pt asta aveti nevoie de un medic vet pt adm injectbila.Incercati sa faceti un pliu deasupra pleopei superioare dc pliul persista mai mult de 2 secunde inseamna ca este deshidratat si are nevoie'si de perfuzii.

Sus 

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 

Prima pagină » Intretinere » Alimentatie