| Autor |
Mesaj |
|
ariocarpus
|
Scris: Vin Noi 20, 2009 8:22 pm |
|
|
|
Buna seara si bine v-am gasit! Ma numesc Neciu Cristian, sunt de langa Cluj.Am 32 de ani, sunt casatorit cu Liliana, avem 2 copii si un mioritic de 8-9 luni, Ursu. E un caine superb pe care il iubim foarte mult, atasat de noi si de copii. Nu e un caine valoros din punct de vedere competitional, are elemente de neconformitate cu rasa, dar e un caine sanatos si un minunat paznic si companion.Speram ca intr-un interval rezonabil de timp sa putem sa avem conditii pentru achizitionarea unei perechi de mioritici tipici. Mi-am descoperit pasiunea pentru caini recent, in acest an. In speranta unui progres real si a unui dialog constructiv intre toti cei implicati in viata ciobanestilor mioritici salut infiintarea noului forum.
ariocarpus
|
|
 |
|
 |
|
lilith
|
Scris: Sâm Noi 21, 2009 1:56 pm |
|
Membru din: Sâm Noi 21, 2009 1:41 pm Mesaje: 64 Localitate: Vaslui/Geneva
|
Buna, sunt Luciana Marcu (toata lumea ma stie de lilith) si sunt mandra posesoare a lui R.J.Ch. Barac, cainele pe care mi l-am dorit 20 de ani! Pentru el si rasa pe care cu mandrie o reprezinta sunt in stare sa merg si in panzele albe. Salut si eu initiativa si crearea noului forum 
|
|
 |
|
 |
|
costinel
|
Scris: Sâm Noi 21, 2009 7:56 pm |
|
|
|
Buna seara ma numesc Bugheanu Costinel si sunt din Campulung Muscel iubesc mioritici si detin in propietate 4femele si 4masculi,va urez numai de bine.
_________________ http://canisadebughea.sunphoto.ro
|
|
 |
|
 |
|
Danny
|
Scris: Mar Noi 24, 2009 1:10 am |
|
|
|
Buna seara.. sau dimineata mai bine zis. Daniel Milea ma numesc, posesor de ciobanestir carpatini dar admirator al tuturor raselor romanesti, ma prezint si eu "la datorie" pe acest nou forum. Felicitari, pentru realizare, arata chiar bine.
|
|
 |
|
 |
|
Sorin Iacob
|
Scris: Mar Noi 24, 2009 8:22 am |
|
Membru din: Vin Noi 20, 2009 6:06 pm Mesaje: 928 Localitate: Iasi
|
|
Sunteti binevenit! Si noua ne plac si celelalte rase de ciobanesti romanesti, mai ales ca sunt rase nationale !
|
|
 |
|
 |
|
danuska
|
Scris: Mar Noi 24, 2009 6:13 pm |
|
Membru din: Mar Noi 24, 2009 5:36 pm Mesaje: 55 Localitate: Dragasani
|
|
Buna seara. Numele meu este Dana Toncea si am o mandrete de puiut de mioritic, Iaro Walter - Haiduc in varsta de 3 luni. Sunt incepatoare in cresterea mioriticilor asa ca, va rog, sa nu ma judecati prea aspru si sa nu va suparati daca va voi stresa cu intrebari. Felicitari pentru initiativa realizarii acestui forum si sa aiba viata lunga!
|
|
 |
|
 |
|
catalin
|
Scris: Dum Ian 03, 2010 10:56 am |
|
|
|
Buna ziua, sunt Catalin Radu si ... nu detin nici un mioritic, dar admir aceasta frumoasa rasa romaneasca. Intr-o vreme ,participam in expozitii cu o femela de rottweiler. Inca simt lipsa "fiorului" pe care il aveam la expozitii. O sa intru des aici pentru a retrai lumea mea de odinioara. Felicitari pentru forum !
|
|
 |
|
 |
|
Emanuel Ecsedi
|
Scris: Mie Feb 17, 2010 4:15 pm |
|
|
|
Buna! Ma numesc Ecsedi Emanuel sunt din Bacau si detin femela R.J.Ch.Conda Dee-Dee si masculul Aris de Emionyx.
_________________ emionyx.sunphoto.ro
|
|
 |
|
 |
|
vasile
|
Scris: Joi Apr 08, 2010 8:19 pm |
|
|
|
Buna seara va spunem si noi . Suntem familia Muresan - Alina si Calin . Locuim in apropiere de Cluj si crestem mioritici de 5 ani . Daca la inceput cresterea mioriticului a fost doar o pasiune a sotului meu , incet incet aceasta pasiune a cuprins toata familia - incluzand aici si cei doi copii ai nostri , in special pe fiica noastra . Nici nu se putea altfel tinand seama de caracterul mioriticului . Daca la inceput am avut exemplare de mioritici dragi sufletului nostru , fara rezultate in concursuri ( de altfel pe vremea aceea nici nu ne gandeam sa participam la concursuri ) , acum detinem exemplare care au rezultate in concursuri si care ne sunt la fel de dragi . Apreciem calitatea discutiilor purtate pe acest forum si incercam sa ne aducem si noi contributia la promovarea in lume a mioriticului.
|
|
 |
|
 |
|
Salmoxis
|
Scris: Vin Apr 09, 2010 11:42 am |
|
|
Salutare tuturor! Ma numesc Mihai, locuiesc in Belgia si de aproximativ o luna jumate sunt si eu proprietar de mioritic Sunt un cititor activ de foarte mult timp al forumurilor romanesti unde se discuta de mioritici si acum de cand am si eu miorelul meu  sper sa devin activ si la postat, poze, filmulete, intrebari, diferite impresii etc. O sa incerc sa promovez si eu mioriticul participand la expozitii, cu toate ca nu am nici cea mai mica experienta  , nici macar ca spectator, totusi am urmarit cateva filmulete pe net 
|
|
 |
|
 |
|