| Autor |
Mesaj |
|
Ungheanu raluca
|
Scris: Mie Oct 05, 2011 10:03 am |
|
Membru din: Joi Aug 25, 2011 8:34 pm Mesaje: 109 Localitate: brasov
|
|
Sigur ca e bine sa puneti poze cu ursu tuns....dar sa ii se vada pieptul,linia spatelui,capul,in mers,etc....
_________________ "My lovely angels...my best friends....my hobby...my joy...my beautiful days.... are all in 1 - MIORITIC ROMANIAN SHEPHERD-"
|
|
 |
|
 |
|
ionut ungheanu
|
Scris: Vin Oct 07, 2011 6:27 pm |
|
|
|
Buna seara.Sa va traiasca cainele .Nu stiu daca a,ti inteles dar acest caine este sub limita standardului deci nu cred ca o sa vina cineva la monta.Sa va traiasca si sa fie sanatos.
_________________ canisadetohan.ro
|
|
 |
|
 |
|
ciobanesc_ursu
|
Scris: Vin Oct 07, 2011 8:07 pm |
|
|
|
Si atunci ce sfaturi imi dati ? sa il castrez nu vreau pt ca nu vreau sa devina apatic si puturos , este prea voios acum
|
|
 |
|
 |
|
Nelu Albiter
|
Scris: Vin Oct 07, 2011 9:38 pm |
|
Membru din: Dum Noi 22, 2009 1:41 pm Mesaje: 444 Localitate: Oradea
|
|
Sunt tot felul de "mituri" despre masculi. Unii nu vor sa dea masculi la monta ca sa nu se prosteasca, altii l-ar da tot ca sa nu se prosteasca... Am avut mioritic care aproape 14 ani nu a montat si a fost destept si sanatos, avem mascul care de 10 ani monteaza mult si tot destept si sanatos e. Lasa-l asa cum e, pe cine deranjeaza?
_________________ Îndatã se rãsuceste pe loc si nãvãleste. Nu mai e, pare-se, acelasi câine. Ca si când deodatã ar fi intrat în el diavolul. Se repede ca turbat, pârâie crengile pe unde trece, latrã veninos, atacã, se suceste, atacã si din partea de dincolo.
|
|
 |
|
 |
|
ionut ungheanu
|
Scris: Sâm Oct 08, 2011 7:12 am |
|
|
|
Exact cum spune si domnul Albiter nu tre sa il castrati numai ca nu ar fi bine sa montati cu el nici daca cineva v-ar propune acest lucru pt ca nu cred ca ar face bine rasei.dv decideti.sanatate multa.
_________________ canisadetohan.ro
|
|
 |
|
 |
|
cristidami
|
Scris: Sâm Oct 08, 2011 11:09 am |
|
Membru din: Mie Ian 13, 2010 4:46 pm Mesaje: 84 Localitate: Targu-Mures
|
Nelu Albiter scrie: .................... Lasa-l asa cum e, pe cine deranjeaza? Pe el, câinele, masculul  .
|
|
 |
|
 |
|