| Autor |
Mesaj |
|
URSU_CRISTY
|
Scris: Joi Mai 26, 2011 3:45 pm |
|
Membru din: Lun Mai 09, 2011 1:43 pm Mesaje: 4 Localitate: Bucuresti
|
|
Salutare ,
Am un ciobanesc mioritic de 2 ani alb cu pete negre-gri , vaccinat ,deparazitat , am istoric Bucuresti 0721707360
Pozele trimit pe mail
|
|
 |
|
 |
|
ciobanesc_ursu
|
Scris: Dum Oct 02, 2011 3:52 pm |
|
|
|
inaltime 68 cm si greutate 46 kg
|
|
 |
|
 |
|
Adi Curtean
|
Scris: Dum Oct 02, 2011 6:40 pm |
|
|
|
Ceva expozitii ne poti spune? Un drept de reproductie ceva? De unde vine?
|
|
 |
|
 |
|
ciobanesc_ursu
|
Scris: Lun Oct 03, 2011 10:13 pm |
|
|
|
Nu a fost la nici o expozitie pana acum (deabia acum m-am interesat sa il duc la expozitii )
L-am luat de la Bran ca si zona (parintii lui sunt caini de paza la o stana de pe acolo )
Are toate vaccinurile facute si toti doctorii la care am fost mi-au confirmat rasa .
Am inteles ca are dentitia ok
Este negru in cerul gurii dar este agresiv doar cu strainii
La prima expozitie o sa obtina pedigree pe baza de tipicitate .
|
|
 |
|
 |
|
Ungheanu raluca
|
Scris: Mar Oct 04, 2011 9:02 am |
|
Membru din: Joi Aug 25, 2011 8:34 pm Mesaje: 109 Localitate: brasov
|
|
Nu a fost la nici o expozitie pana acum (deabia acum m-am interesat sa il duc la expozitii )
L-am luat de la Bran ca si zona (parintii lui sunt caini de paza la o stana de pe acolo )
Are toate vaccinurile facute si toti doctorii la care am fost mi-au confirmat rasa .
Am inteles ca are dentitia ok
Este negru in cerul gurii dar este agresiv doar cu strainii
La prima expozitie o sa obtina pedigree pe baza de tipicitate .
Buna ziua! Incerc sa va ajut putin! Inaltimea 68 cm la greaban e mica...nici macar nu e in standard Pentru ca provine din parinti -paznici la stana...deduc ca nici parintii nu au fost arbitrati,si atunci e imposibil sa-i obtineti certificat pedegree dintr-o singura expo,va trebuiesc minim 2 unde sa primeasca excelent...dupa ce obtineti 2 excelent plus o selectie,dreptul de monta atunci puteti depune actele la ACHR pt eliberarea unui certificat pedegree de tip C. Un caine negru in cerul gurii nu inseamna ca e un caine agresiv (asta este doar un mit)....si probabil multi dintre cei de pe acest forum (poate chiar toti),cauta cel putin ,un caine in standard si cu un temperament echilibrat! puneti o poza cu cainele dvs...chiar daca pozele sunt de multe ori inselatoare ne putem face o idee despre el si va putem ajuta in limita cunostintelor pe care le avem...asta daca pe viitor va doriti un exemplar din rasa ciobanesc romanesc mioritic. Multa santate!
_________________ "My lovely angels...my best friends....my hobby...my joy...my beautiful days.... are all in 1 - MIORITIC ROMANIAN SHEPHERD-"
|
|
 |
|
 |
|
ciobanesc_ursu
|
Scris: Mar Oct 04, 2011 3:36 pm |
|
|
|
Am incercat sa pun poze aici dar nu stiu in ce format
Poza la :http://www.facebook.com/photo.php?fbid=220751117982314&set=a.220751114648981.55801.220746884649404&type=1&theater
Multumesc pt sfaturi
|
|
 |
|
 |
|
Pop Marius
|
Scris: Mar Oct 04, 2011 8:52 pm |
|
Membru din: Lun Iul 26, 2010 2:03 pm Mesaje: 289 Localitate: Targu Lapus
|
|
Raluca? ti-a intrat rau in sange. Bravo!!!
|
|
 |
|
 |
|
Ungheanu raluca
|
Scris: Mar Oct 04, 2011 9:45 pm |
|
|
Pt marius  cateodata iau atitudine 
_________________ "My lovely angels...my best friends....my hobby...my joy...my beautiful days.... are all in 1 - MIORITIC ROMANIAN SHEPHERD-"
|
|
 |
|
 |
|
Ungheanu raluca
|
Scris: Mar Oct 04, 2011 10:12 pm |
|
|
Am vazut pozele cu Ursu si pot spune ca va numarati printre norocosi....adica aveti un mioritic in curte  ...stiu cazuri care au luat de pe DN1 sau de pe la stane "mioritici" si la 2 ani erau carpatin+bucovina+mioritic=nimic bun la prima vedere ....culoarea parului e f buna,parul lung,trufa neagra...si cam atat pot sa va spun eu din ce vad in poza.... fara sa fie cu suparare....daca ar face o baie si ar fi pieptanat si periat cum trebuie ar fi mai bine . Multa sanatate! PS:cred ca ati gasi mai usor monta daca incercati sa ii faceti poze sa se vada urmatoarele: -pieptul - linia spatelui -in timp ce alearga -muscatura
|
|
 |
|
 |
|
ciobanesc_ursu
|
Scris: Mar Oct 04, 2011 10:39 pm |
|
|
|
Este foarte adevarat ca ar merita mai multa atentie dar din pacate nu avem timp , sta singur 12 ore pe zi si ii acordam atentie 1h -1:30 seara . O data pe saptamana mergem la alergat in parc ...si cam atat . Mai are rost sa pun poze cu el in ipostazele respective chiar daca este tuns ?
Multa sanatate!
|
|
 |
|
 |
|