1. Taxe de inscriere prea mari? 8% [ 1 ]
2. Cheltuieli prea mari (cazare, carburant, toaletare etc.) ? 31% [ 4 ]
3. Disensiuni intre proprietari/crescatori? 31% [ 4 ]
4. Putine exemplare la rasa? 8% [ 1 ]
5. Arbitrajul nedescriptiv ? 23% [ 3 ]
6. Altele (mentionati)
1.De exemplu la Tg mures mi s-au parut mari taxele,atat pt inscrierea exemplarelor cat si intrarea.Noi am fii vrut sa venim cu un exemplar dar ne-ar fii costat aprox 300 lei in plus (taxe plus cazarea cainelui) motiv pt care am venit ca simpli vizitatori cu inca 2 prieteni de la Bucuresti,doar intrarea pt 4 pers 60 ron samb si duminica

.
2. Am raspuns la punctul 1,toaletarea nu cred ca se pune la "costurile pt expozitie" ,eu ii toaletez indiferent daca merg sau nu la expo.
3.Nu....nu din partea ema,eu chiar vreau sa fim cu totii o mare echipa!!!!
4.Pot spune ca sunt putine exemplare la rasa....am participat de 2 ori si mereu am avut cel putin 1 exemplar cu care sa concureze exemplarul meu,dar am fost ca vizitator la 4 expo si cred ca la 2 dintre ele s-a nimerit sa se prezinte doar 1 exemplar! Asta cred ca se intampla ca urmare la punctul 1,2,3 (3 daca e cazul si daca sunt proprietari/crescatori care au o neintelegere cu ceilalti)
5. Da...consider ca ar trebui sa primesti mai multe info de la arbitru...sa iti spuna unde sa mai lucrezi si de ce,unde sa o lasi mai moale si de ce....si sa NU CONTEZE cine tine cainele in lesa sau al carei canise apartine! mie nu mi s-a inamplat dar am observat ca e un lucru care conteaza! Cred ca arbitrii ar trebui sa fie mai atenti...chiar mie mi s-a inamplat sa ii atrag atentia unui arbitru de o problema pe care o are cainele meu ...stiind ca va fi in defavoarea mea dar vroiam sa stiu cum sa fac sa corectez,am reusit sa corectez dar cu ajutorul unui vet...

6. Altele.....au fost expo f reusite si unele mai putin reusite....cred ca ar fi OK sa se amplaseze corturi in cazul in care vremea va fi urata (la targoviste a plouat cu galeata...timp de 3 ore cainii au stat in ploaie...(pt ca eu nu am cort)...toaletajul s-a dus pe apa

,sotul meu a alunecat in ring cu tot cu caine

si prezentarea intr-un final nu a fost deloc cum ne-am fi dorit.
Cred ca ar fi foarte frumos daca s-ar emite o diploma de participare plus ceva..orice...un castron pt apa cainelui,o jucarie,o punguta de recompense,o lesa,o perie,un sampon...orice ...astfel motivezi un pic proprietarul.....sau cel putin un incepator....
Si mai cred ca ar fii foarte frumos daca si atmosfera este buna....cei care au fost la Tg Mures pot confirma,si la Bucuresti a fost frumos....trebuie sa intelegem ca nu conteaza cine castiga,conteaza sa participi,sa promovezi mioriticul,sa discutam impreuna problemele lor si sa ne sfatuim...gusturile (estetic vorbind) nu se discuta aia tine de fiecare in parte dar ce tine de prezentare,hrana,temperament,comportamentul in ring,etc ar trebui discutate si dezvaluite pt ca cei care sunt chiar la inceput sa stie ce e de facut! Dintre toti crescatorii 2 mi-au spus exact ce vroiam sa stiu,am pus in practica si am fost multumita de rezultat. Mi s-a aratat ca la copii mici :asta e peria,asta e piaptanul,asta e samponul,tii asa...faci asa,etc .....cred aca este foarte important pt incepator sa vada ca si alticena inafara de el isi doreste ca el sa faca ceva!