|
| Autor |
Mesaj |
|
Medina Ionesi
|
Scris: Lun Sep 20, 2010 5:12 pm |
|
|
Dupa o zi obositoare in care am participat la 2 expozitii cu cainii nostri (CAC Alba Iulia si club), seara, a venit momentul intalnirii intre membrii clubului veniti special pentru Adunarea Generala. La primul punct referitor la demisia D-lui Presedinte Dan Cioroboreanu, din punctul meu de vedere totul a fost ok, acesta acceptand sa duca mai departe misiunea pe care si-a asumat-o in iarna. La punctul 2 diverse a venit la sfarsit si momentul mult asteptat de noi in care vroiam ca Sorin Iacob, asa cum a promis, sa aduca lamuriri cu privire la conflictul creat vis-a-vis de clone, alte identitati pe internet. Evident aceste dovezi nu au fost aduse !  Nici nu avea ce si cum, nici nu s-a obosit sa-si demonstreze "nevinovatia". M-a privit tot timpul cu nesimtire, cu un aer superior, ranjindu-mi in fata, o combinatie perfecta intre Dinu Paturica si Uriah Heep, ceva insemnand si "ce ai sa-mi faci?", provocator mi-a spus ca n-am decat sa aduc acolo, de fata, pe administratorul forumului ciobanesc.forumup.ro si sa-i spuna acesta cum a ajuns la concluzia ca Sorin Iacob = chiritza in provintzie , IDEFIX, CODRUT etc. Eu i-am spus ca daca ar avea onoare si-ar da demisia din conducerea clubului si functia de vicepresedinte, la care el replica mereu "De ce sa-mi dau demisia?" , "dar pentru ce?". Eu consider ca nu vreau sa fac echipa intr-un club in care Sorin Iacob este vicepresedinte, ba chiar am avut senzatia (poate mi s-a parut) ca D-ul Cioroboreanu accepta tacit atitudinea lui Sorin Iacob. Nu sunt psiholog, dar mi-am dat seama si de atitudinea ciudata a lui Sorin, in sensul ca atunci cand a ajuns la expozitie, desi m-a privit in ochi, a trecut de 3-4 ori pe langa mine, nu m-a salutat, nu mi-a adresat nici un cuvant. In timpul arbitrajului la club si-a dat tot timpul ghionturi, a comentat, a ras flegmatic cu un alt coleg de club, parte din cuvinte le-am auzit. Nici macar nu s-a jenat sa nu observ. Cred ca era obisnuit, doar a facut-o atatia ani. Exclusiv din acest motiv, adica pentru ca D-ul Sorin Iacob este in continuare vicepresedintele clubului, eu nu imi mai asum raspunderea de a organiza expozitia de club din primavara anului 2011 odata cu CAC-ul de la Suceava, la care s-a fixat deja data de 8 mai, urmand sa primim aprobarea AChR. Stiu ca sunt in stare sa organizez o expozitie de club; sa gasesc fonduri pentru ca am mai facut acest lucru, dar imi pare rau nu pot fi colega cu un marlan.
|
|
 |
|
 |
|
Sorin Iacob
|
Scris: Lun Sep 20, 2010 7:24 pm |
|
Membru din: Vin Noi 20, 2009 6:06 pm Mesaje: 929 Localitate: Iasi
|
Medina Ionesi scrie: La punctul 2 diverse a venit la sfarsit si momentul mult asteptat de noi in care vroiam ca Sorin Iacob, asa cum a promis, sa aduca lamuriri cu privire la conflictul creat vis-a-vis de clone, alte identitati pe internet. Evident aceste dovezi nu au fost aduse ! Desi pentru a te dezvinovati de ceva anume acuzele trebuie insotite de niste dovezi (in afara unei discutii telefonice presupuse pe care ati avut-o cu un x-lescu), pentru ca cel invinuit sa se poata disculpa tot cu alte dovezi, eu v-am prezentat si Iuliei si dumneavoastra in Adunarea Generala dovezi care v-au lasat "ca la dentist", ati ramas fara replica, iar acest fapt poate fi confirmat oricand de oricine a fost prezent in sala, inclusiv de catre domnul Dragos Chibzui. In acea seara nu ati mai scos un cuvant, acum vreti sa dovediti cu orice pret ca replicile kilometrice si aberante, care nu va fac deloc cinste, de pe topicurile cu terra nova de pe net, la care sunteti autoare, reflecta de fapt un caracater deficitar. DE CE NU ATI SPUS ATUNCI, LA ALBA IULIA CA CEEA V-AM PREZENTAT NU VA MULTUMESTE? Din punctul meu de vedere, din acest moment, nu am ce sa mai discut cu nimeni pe acest subiect, nici macar cu dumneata, iar despre stergerea posturilor de pe acest topic, tind sa cred si eu ca a fost o greseala, am cedat la insistentele dumneavoastra si am procedat gresit, trebuiau sa stea ca dovada a inconstantei opiniilor dumneavoastra. Acum inteleg de ce nu ati fost de acord cu baza de date de la mioritic! Medina Ionesi scrie: In timpul arbitrajului la club si-a dat tot timpul ghionturi, a comentat, a ras flegmatic cu un alt coleg de club, parte din cuvinte le-am auzit. Nici macar nu s-a jenat sa nu observ. Cred ca era obisnuit, doar a facut-o atatia ani. Va inselati, in timpul arbitrajelor de la club am fost orbit de frumusetea unor femele de mioritic din ring si de pe langa ring, iar de comentat s-a comentat. Au existat mai multi colegi de club care au "plans flegmatic" pentru multimea de calificative de "Foarte Bun" obtinute de femelele de la club, unele dintre ele avand "sange albastru". Medina Ionesi scrie: dar imi pare rau nu pot fi colega cu un marlan. Daca Iulia n-ar posta sub numele mamei sale, firesc ar trebui sa-i raspund d-nei Medina, asa ca, epitetul inserat in mesaj nu ma caracterizeaza, poate caracteriza doar vocabularul etalat pe topicurile de terra nova, care au facut "istorie". Daca ar fi sa raspuns Iuliei ... cred ca e valabila aceeasi remarca de mai sus, din pacate.
|
|
 |
|
 |
|
Iulia Ionesi
|
Scris: Lun Sep 20, 2010 8:04 pm |
|
|
Mi-ai pus in fata o foaie in care era ceva printat la calculator cu un scris foarte mic, nu am apucat sa vad nimic in cele 2 secunde cat mi-ai tinut foaia pe masa si ai spus ca nu poti sa mi-o lasi. Mama nu a ramas fara replici, au fost mai multe la care tu mereu spuneai "De ce sa-mi dau demisia?", "Dar de ce", "Pentru ce" si repetai incontinuu taind vorbele mamei mele. Mama nu se pricepe atat de bine in ale calculatoarelor asa ca am sa-ti dau eu explicatii. Dovezile mele le postez acum pe forum pentru ca nu am nimic de ascuns. Sunt print screen-urile cu clonele tale si IP-urile de la care ai postat :    Haideti sa verificam si de unde este unul dintre IP-uri :  Surpriza : Facultatea De Medicina Veterinara Iasi Oricine poate intra pe un site de verificare a IP-urilor, cum ar fi http://www.ip2location.com si verifica. Poti sa ne scanezi si sa ne postezi si tu foaia pe care ai incercat sa mi-o arati la club (AICI IN PUBLIC SA POATA VEDEA TOATA LUMEA) pentru ca la Adunare mi-ai aratat-o doar mie. P.S. : Nu raspund sub numele mamei mele. Nu ai decat sa imi dai un telefon in aceasta clipa si ti-o dau si pe mama la telefon, sa vezi ca suntem amandoua in Radauti la acelasi calculator (al fratelui meu).
|
|
 |
|
 |
|
Medina Ionesi
|
Scris: Lun Sep 20, 2010 8:17 pm |
|
|
Sorin Iacob scrie: Din punctul meu de vedere, din acest moment, nu am ce sa mai discut cu nimeni pe acest subiect, nici macar cu dumneata, iar despre stergerea posturilor de pe acest topic, tind sa cred si eu ca a fost o greseala, am cedat la insistentele dumneavoastra si am procedat gresit, trebuiau sa stea ca dovada a inconstantei opiniilor dumneavoastra. Acum inteleg de ce nu ati fost de acord cu baza de date de la mioritic!
Eu ti-am telefonat spunand ca nu e o imagine buna pentru club sa ne certam pe forum si ti-am spus ca daca ai ceva de spus sa vorbim in privat. Te-ai enervat, mi-ai dat niste replici, apoi dupa ceva timp m-ai sunat si mi-ai spus "ca speri ca ne-am mai linistit si ca intr-adevar s-a mers prea departe la scandal, ca ai vorbit cu D-ul Cioroboreanu si dumnealui are aceeasi parere si dupa parerea lui ar fi mai bine sa stergem tot". Deci eu asa am inteles la telefon ca D-ul Cioroboreanu a venit cu propunerea de a sterge postarile. La Adunarea Generala tu ai spus ca noi doi am venit cu aceasta propunere la D-ul Cioroboreanu iar el a fost doar de acord. Ca sa vezi cat esti de alunecos... Eu ti-am spus la telefon ca trebuie sa o intreb pe Iulia, ea fiind la Bucuresti, pentru ca pe ea ai jignit-o in primul rand. Tu ai sunat-o pe ea, iar ea ti-a spus da, poti sa stergi, asteptand dovezi despre nevinovatia ta la Adunare, iar tu i-ai aratat ce? N-am avut ce sa spun atunci pentru ca am fost stupefiata de tupeul tau, eram rosie efectiv, mi se facuse rau, in plus nu ma pricep prea bine la partea tehnica. Sorin Iacob scrie: poate caracteriza doar vocabularul etalat pe topicurile de terra nova, care au facut "istorie".
Cat despre Terra Nova, te rog...nu te amesteca sau poate ai de gand sa iti iei inca o rasa? Atunci imi retrag cuvintele... Esti un mare mincinos Sorine.
|
|
 |
|
 |
|
Sorin Iacob
|
Scris: Lun Sep 20, 2010 8:40 pm |
|
Membru din: Vin Noi 20, 2009 6:06 pm Mesaje: 929 Localitate: Iasi
|
Si daca iti amintesti, ti-am spus atunci la Alba Iulia si-ti spun si acum ca aceste print screen-uri nu pot dovedi nimic, ele pot fi editate relativ usor in photoshop, stii bine asta, pot insera in aceste print screen-uri IP de la Iasi sau orice Ip de oriunde din Romania, daca ti-as spune ca pe acel forum a postat Udrea poate nu vei crede, dar poate fi dovedit ca a postat si inca cu Ip-ul tau ! Iulia Ionesi scrie: Surpriza : Facultatea De Medicina Veterinara Iasi Trecand peste faptul ca si acest IP poate fi foarte usor trucat, ai locuit catva timp in campusul Agronomie din Iasi, stii cate calculatoare sunt conectate la acel server,incepand cu caminele studentesti, pana la bibiloteca? Sunt aproximativ 500. Stii cati proprietari si crescatori de ciobanesti romanesti sunt prezenti acolo, in acel campus, membri Achr sau nu? Cat despre discutiile telefonice, cine, ce, cat, cum a spus, lucruri greu de probat dintr-o discutie telefonica, pe mine ma plictisesc, asa ca va las sa va certati singure pe subiectul amintit, al convorbirilor telefonice .
|
|
 |
|
 |
|
Medina Ionesi
|
Scris: Lun Sep 20, 2010 8:56 pm |
|
|
|
"Daca te bagi in troaca, te mananca porcii", de aceea ma gandesc sa ma salvez, sa sar din troaca si sa-l las pe D-ul Vicepresedinte, cu minciunile lui care il caracterizeaza, cu aburelile si cu cele 2 fete ale sale. Noi nu ne certam, am expus doar niste fapte care s-au intamplat real exact asa cum am scris si il lasam pe el sa-si continue malahagismele la care e mare maestru.
|
|
 |
|
 |
|
Dan Cioroboreanu
|
Scris: Lun Sep 20, 2010 10:34 pm |
|
|
|
"ba chiar am avut senzatia (poate mi s-a parut) ca D-ul Cioroboreanu accepta tacit atitudinea lui Sorin Iacob"
Nu incerceti sa ma bagati pe mine la mijloc.Eu pot parasi aceasta barca oricand.Nu am revenit in club ca sa arbitrez dispute de acest fel.Daca stiam ca se ajunge la ceea ce faceti acum nu acceptam revocarea demisiei.
|
|
 |
|
 |
|
Medina Ionesi
|
Scris: Mar Sep 21, 2010 7:21 pm |
|
|
Dan Cioroboreanu scrie: Eu pot parasi aceasta barca oricand.
Un capitan de vas, responsabil, paraseste ultimul vasul pe cale sa se scufunde !!! Dar sa speram ca MCR nu este o barca in curs de scufundare...
|
|
 |
|
 |
|
Medina Ionesi
|
Scris: Mar Sep 21, 2010 7:25 pm |
|
|
Sorin Iacob scrie: Stii cati proprietari si crescatori de ciobanesti romanesti sunt prezenti acolo, in acel campus, membri Achr sau nu?
Splendid !! Inseamna ca Vicepresedintele clubului de mioritic, care isi da si doctoratul, va incerca sa atraga cat mai multi proprietari de ciobanesti romanesti la Campionatul National de la Suceava. Poate printre ei sunt multi care au mioritici...iata ce sursa bogata de material genetic la doar un pas de cel care are planuri atat de marete pentru viitorul rasei.
|
|
 |
|
 |
|
Medina Ionesi
|
Scris: Mar Sep 21, 2010 7:30 pm |
|
|
Sorin Iacob scrie: Acum inteleg de ce nu ati fost de acord cu baza de date de la mioritic!
Pana acum nu m-am exprimat ca n-as fi de acord cu baza de date "de la mioritic". Dar daca tot ai adus vorba, ai dreptate, nu sunt de acord. A copia date din catalogul de expozitie nu este o modalitate de a completa baza de date. Candva radeau de Osiceanu ca facea la fel.
|
|
 |
|
 |
|
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori |
| |
|
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
 |