| Autor |
Mesaj |
|
Radu c
|
Scris: Mar Aug 17, 2010 1:29 pm |
|
|
|
 |
|
 |
|
Henning
|
Scris: Dum Aug 22, 2010 2:11 pm |
|
Membru din: Sâm Iul 31, 2010 6:01 am Mesaje: 32 Localitate: BW-Germany
|
|
Da,acuma e clar si aici ca si dincolo s-a instaurat o Dictatura.Pacat ca nu ati invatat ce inseamna democratia nici dupa 20 ani si nu o sa invatati nici dupa 100(o suta).Ma mira enorm faptul ca asemenea caini pot avea asemenea stapani!
|
|
 |
|
 |
|
rusty
|
Scris: Dum Aug 22, 2010 2:27 pm |
|
|
Henning scrie: Da,acuma e clar si aici ca si dincolo s-a instaurat o Dictatura.Pacat ca nu ati invatat ce inseamna democratia nici dupa 20 ani si nu o sa invatati nici dupa 100(o suta).Ma mira enorm faptul ca asemenea caini pot avea asemenea stapani! Sunt de aceeasi parere. Cum sa facem asa ceva ?Nu pot sa cred ca ni se propune asa ceva.
|
|
 |
|
 |
|
Gadalean
|
Scris: Dum Aug 22, 2010 2:32 pm |
|
Membru din: Sâm Apr 24, 2010 1:19 pm Mesaje: 630 Localitate: Cluj-Napoca.
|
Henning scrie: Da,acuma e clar si aici ca si dincolo s-a instaurat o Dictatura.Pacat ca nu ati invatat ce inseamna democratia nici dupa 20 ani si nu o sa invatati nici dupa 100(o suta).Ma mira enorm faptul ca asemenea caini pot avea asemenea stapani! Dv trebuia s-a datzi un raspuns D-l Iacob,dar atzi refuzat dece ?
|
|
 |
|
 |
|
zoripamuck
|
Scris: Dum Aug 22, 2010 2:38 pm |
|
|
Henning scrie: Da,acuma e clar si aici ca si dincolo s-a instaurat o Dictatura.Pacat ca nu ati invatat ce inseamna democratia nici dupa 20 ani si nu o sa invatati nici dupa 100(o suta). o schimbare de sistem nu implica neaparat schimbarea methodelor si a-l mentalitatii Citat: Ma mira enorm faptul ca asemenea caini pot avea asemenea stapani! daca si-ar alege canii stäpanii poate ar fii altfel 
_________________ Atata timp cat oamenii gandesc, ca animalele nu simt, trebuie sa simta animalele, ca oamenii nu gandesc. Arthur Schopenhauer
|
|
 |
|
 |
|
Sorin Iacob
|
Scris: Dum Aug 22, 2010 2:41 pm |
|
Membru din: Vin Noi 20, 2009 6:06 pm Mesaje: 929 Localitate: Iasi
|
|
Cu acordul si la cererea partilor implicate in conflictul generat pe acest topic, adus si la cunostinta presedintelui MCR in functiune si avand in vedere ca acesta este forumul oficial al MCR S-A LUAT DECIZIA CA ACEST TOPIC SA FIE STERS, considerandu-se ca discutiile care au avut loc pot aduce deservicii Ciobanescului Romanesc Mioritic.
In urma discutiilor particulare dintre mine, Iulia Ionesi si D-na Medina Ionesi, cu acordul presedintelui in exercitiu al MCR, s-a luat aceasta decizie.
|
|
 |
|
 |
|
Sorin Iacob
|
Scris: Dum Aug 22, 2010 2:43 pm |
|
|
Gadalean scrie: Henning scrie: Da,acuma e clar si aici ca si dincolo s-a instaurat o Dictatura.Pacat ca nu ati invatat ce inseamna democratia nici dupa 20 ani si nu o sa invatati nici dupa 100(o suta).Ma mira enorm faptul ca asemenea caini pot avea asemenea stapani! Dv trebuia s-a datzi un raspuns D-l Iacob,dar atzi refuzat dece ? Raspunsul meu a fost foarte clar.
|
|
 |
|
 |
|
Sorin Iacob
|
Scris: Dum Aug 22, 2010 2:53 pm |
|
|
|
Anuntul web master-ului nostru a fost sters, deoarece eu l-am rugat sa posteze in locul meu, eu fiind plecat de la calculator, el neavand nici o implicare, mai mult decat cea de ordin tehnic. Responsabilitatea acestei decizii de a sterge topicul ne revine noua: Sorin Iacob, d-na Medina Ionesi, Iulia Ionesi si presedintelui MCR in functiune. Cei implicati in generarea acelui scandal vor fi trasi la raspundere in scurt timp de catre comunitatea pasionatilor raselor de caini ciobanesti romanesti. Cand vor apare dovezi privind identitatea acelui administrator, acestea vor fi facute publice, cum este si firesc. Cei care detin dovezi privind identitatea acelui administrator sunt rugati sa le faca publice.
|
|
 |
|
 |
|
Henning
|
Scris: Dum Aug 22, 2010 2:54 pm |
|
|
|
Pai aici e forum din cate am inteles,discutiile particulare se discuta in particular si nu aici.Fiecare poate sa-si stearga singur postarea. Ce sa raspund cum ma cheama?Pai pot spune ca ma cheama Balanel Ionel,nu stiu cum verifica el chestia asta,insa cu siguranta ca poate dormi mai bine,satisfacut.
|
|
 |
|
 |
|
Henning
|
Scris: Dum Aug 22, 2010 2:58 pm |
|
|
Sorin Iacob scrie: Anuntul web master-ului nostru a fost sters, deoarece eu l-am rugat sa posteze in locul meu, eu fiind plecat de la calculator, el neavand nici o implicare, mai mult decat cea de ordin tehnic. Responsabilitatea acestei decizii de a sterge topicul ne revine noua: Sorin Iacob, d-na Medina Ionesi, Iulia Ionesi si presedintelui MCR in functiune. Cei implicati in generarea acelui scandal vor fi trasi la raspundere in scurt timp de catre comunitatea pasionatilor raselor de caini ciobanesti romanesti. Cand vor apare dovezi privind identitatea acelui administrator, acestea vor fi facute publice, cum este si firesc. Cei care detin dovezi privind identitatea acelui administrator sunt rugati sa le faca publice. Topicul a fost deschis de altcineva(radu c) si nu de cei mentionati mai sus.Am mai spus eu stiu cine e acel admin insa nu o sa fac public numele acestuia.Cred ca libertatea de exprimare lasa de dorit chiar aici la voi.
|
|
 |
|
 |
|