| Autor |
Mesaj |
|
Sorin Iacob
|
Scris: Sâm Dec 19, 2009 9:51 pm |
|
Membru din: Vin Noi 20, 2009 6:06 pm Mesaje: 929 Localitate: Iasi
|
|
Ma bucura faptul ca apar primele rezultate in urma discutiilor cu pasionatii rasei Ciobanesc Romanesc Mioritic. E un inceput! Unul promitator! Userul TwinTurbo a avut "curajul" sa ne impartaseasca opiniile sale, in scurt timp sper sa apara si alte materiale despre rasa careia ii este dedicat site-ul si forumul prezent. Desi este la inceput de drum, Oliviu (TwinTurbo) ne surprinde la modul placut cu o gandire profunda si sentimente nationaliste pe care mai rar le vom intalni la alti tineri din ziua de astazi, reusind sa realizeze o pledoarie frumoasa pentru rasa de care s-a indragostit, in acelasi timp fiind un bun exemplu si pentru altii.
Sunt asteptati cu eseuri despre Mioritic toti cei care vor considera ca a venit timpul sa iasa din anonimat si sa participe activ la promovarea Mioriticului si pe aceasta cale! Toate articolele vor apare pe mioritici.info semnate de catre autor/i.
Pana atunci, inca o data felicitari pentru Oliviu !
|
|
 |
|
 |
|
Sorin Iacob
|
Scris: Sâm Dec 19, 2009 9:52 pm |
|
Membru din: Vin Noi 20, 2009 6:06 pm Mesaje: 929 Localitate: Iasi
|
|
 |
|
 |
|
Oliviu Secara
|
Scris: Sâm Dec 19, 2009 11:37 pm |
|
Membru din: Sâm Noi 21, 2009 10:24 pm Mesaje: 418 Localitate: Oradea
|
|
Apreciez gandurile frumoase si constructive. Multumesc pentru complimente.
_________________ Nu contează să faci cât mai mult, ci cât mai mult prin puţin.
|
|
 |
|
 |
|
Oliviu Secara
|
Scris: Mie Mar 10, 2010 8:20 pm |
|
Membru din: Sâm Noi 21, 2009 10:24 pm Mesaje: 418 Localitate: Oradea
|
Sorin Iacob scrie: http://www.mioritici.info/redesmioriticul.html doar va aduc la cunostinta..am vorbit cu parintii baiatului despre care scriam in articol si i-au cumparat inca din iarna(dec.) nu unul(1) ci doi (2) bichoni  desi au loc pt mioritici in curtea din spate a propriului restaurant, au zis ca erau mai la indemana (bichonii) = mai usor de cumparat, mai usor de gasit pe cineva care-i creste....hmm, poate s-au informat cam superficial?...........
_________________ Nu contează să faci cât mai mult, ci cât mai mult prin puţin.
|
|
 |
|
 |
|
cristidami
|
Scris: Dum Dec 05, 2010 9:53 pm |
|
Membru din: Mie Ian 13, 2010 4:46 pm Mesaje: 84 Localitate: Targu-Mures
|
|
 |
|
 |
|
cristidami
|
Scris: Mar Dec 14, 2010 1:46 pm |
|
|
Inspirat de pe bucovinadogs preiau de pe site-ul A. Ch. R. ( http://www.google.ro/url?sa=t&source...MyofNw&cad=rja) urmatorul anunt: COMUNICAT Comisia de Omologare a raselor autohtone va anunta organizarea unui Concurs de fotografie avand ca subiect Ciobanestii Romanesti. Pe aceasta cale solicitam tuturor iubitorilor de ciobanesc romanesc mioritic, carpatin, bucovina sau corb poze in format electronic (de preferinta mai mari de 1000 KB). Data limita: 31 decembrie 2010. Adresa de corespondenta : omologareCR@ach.ro Pozele trimise devin proprietatea Asociatiei Chinologice Romane. Petru Muntean Presedinte Comisia de Omologare
|
|
 |
|
 |
|
cristidami
|
Scris: Mar Dec 14, 2010 1:48 pm |
|
|
Vad (abia) acum  ca domnul Sorin Iacob a postat deja anuntul.
|
|
 |
|
 |
|
ionut ungheanu
|
Scris: Mar Ian 11, 2011 12:06 pm |
|
|
|
A stiut cineva de actiunea celor de la Asirom,de a face reclama cu mioritici?Este un lucru f bun ceea ce s-a intamplat si as vrea sa stiu ai cui sunt cainii ? Felicitari celor de la Asirom.
_________________ canisadetohan.ro
|
|
 |
|
 |
|
Costantin Gotca
|
Scris: Mar Ian 11, 2011 10:04 pm |
|
|
Din ce an e actiune Asirom la care faci referire? ionut ungheanu scrie: A stiut cineva de actiunea celor de la Asirom,de a face reclama cu mioritici?Este un lucru f bun ceea ce s-a intamplat si as vrea sa stiu ai cui sunt cainii ? Felicitari celor de la Asirom.
|
|
 |
|
 |
|
Ovidiu Tatar
|
Scris: Mar Ian 11, 2011 11:18 pm |
|
Membru din: Mar Dec 08, 2009 10:21 pm Mesaje: 188 Localitate: Brasov
|
Costantin Gotca scrie: Din ce an e actiune Asirom la care faci referire? ionut ungheanu scrie: A stiut cineva de actiunea celor de la Asirom,de a face reclama cu mioritici?Este un lucru f bun ceea ce s-a intamplat si as vrea sa stiu ai cui sunt cainii ? Felicitari celor de la Asirom. Sper sa nu ma insel , cainii aparuti in reclama cred ca sunt din canisa d-lui Gotca. Poate ne confirma. Cred ca in anul 2009 a fost reclama publicata.
|
|
 |
|
 |
|