www.mioritici.info   Înregistrare    Autentificare    Forum    Căutare    FAQ

Prima pagină » Intretinere » Intrebari de la incepatori

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 22 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu este destul de dezvoltat?
 Mesaj Scris: Dum Ian 23, 2011 2:16 pm 
Neconectat
Miorel
Miorel

ionut ungheanu scrie:
Imi cer scuze dar nu sunt de acord cu dv.Cu siguranta exista o colaborare intre veterinar si crescator cu siguranta fac schimb de informatii dar nu cred ca este mai in masura un crescator sa-ti spuna ce mancare sa-i dai si ce medicamentatie.Este o parere pur personala.

V_ ati intrebat cati veterinari cresc mioritici,cati au vazut zeci sau sute de pui cum se dezvolta,apoi un crescator stie ce fel de articulatii au exemplarele produse in canisa proprie si in functie de hrana data la pui stie cat si cand sa le dea calciu,daca nu credeti da_ti calciu la greu si o sa vedeti ce iese.

Sus 

Subiectul mesajului: Re: Nu este destul de dezvoltat?
 Mesaj Scris: Dum Ian 23, 2011 3:49 pm 
Neconectat
de-al casei
de-al casei

Niciun medic veterinar nu iti spune sa dai calciu la greu.dar in functie de exemplar trebuie dat mai mult sau mai putin.Dv face-ti cum stiti eu fac ce imi spune veterinarul pt ca sunt la primii caini ciobanesti si am nevoie de parerea unui doctor cand e vorba de alimentatie si medicamentatie.fara suparare.

Sus 

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 22 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3

Prima pagină » Intretinere » Intrebari de la incepatori