| Autor |
Mesaj |
|
Dragosiulian
|
Scris: Joi Ian 20, 2011 4:51 pm |
|
|
|
Salutare tuturor!am o intrebare legata de cainele meu:are app9 luni si nu imi pare atat de dezvoltat precum ceilalti caini.are cam 30kg.I-am facut toate vaccinurile,1data pe luna ii dau calciu si alte pastile pt oase timp de 5zile cate 2 iar calciu cate 4la recomandarea medicului.eu am impresia ca nu este destul de bn dezvoltat pt varsta lui seamana mai de graba cu unul de 5luni.parintii nu-i cunosc pt ca l-am primit cadou.oare mai creste???va multumesc!
|
|
 |
|
 |
|
ionut ungheanu
|
Scris: Joi Ian 20, 2011 7:40 pm |
|
|
|
Catelusa mea Nira la 6 luni avea 29 kg iar Liza care e mai robusta avea la 6 luni 31 kg.Sincer e cam grav ca e asa de slabuta ,cred ca ar fi f bine daca ai pune niste poze cu cainele pt ca un mascul ar trebuii sa fie mai dezvoltat ca o femela(nu este obligatoriu).Nu stiu ce vitamine ti-a spus medicul vet sa ii dai dar eu cred ca pet phos sunt printre cele mai bune si ai putea incerca si cu astea cu toate ca eu cred ca e cam tarziu.Ce mancare ii dai pt ca e fff important?
_________________ canisadetohan.ro
|
|
 |
|
 |
|
marius tr
|
Scris: Joi Ian 20, 2011 8:03 pm |
|
Membru din: Mar Mai 18, 2010 1:34 pm Mesaje: 33 Localitate: rosiori de vede
|
|
pune si tu niste poze sa il vedem
|
|
 |
|
 |
|
Dragosiulian
|
Scris: Joi Ian 20, 2011 9:29 pm |
|
|
|
sincer am incercat cam toate tipurile de boabe si nu prea ii placeau,in schimb baga carne in el cat cuprinde.am uitat sa spun ca inaltimea la greaban este in jur de 55...nu stiu ce sa fac pt ca imi doream atat de mult un caine mare...acum e prea tarziu sa mai creasca?am inteles ca au perioade cand cresc.
|
|
 |
|
 |
|
ionut ungheanu
|
Scris: Joi Ian 20, 2011 10:52 pm |
|
|
|
Sincer nu stiu la ce medic ai fost tu dar nu prea ai facut cum trebuie.NU trebuie sa-i dai multa carne si trebuie sa-l inveti cu boabele pt ca astea au vitamine si absolut tot ce ii trebuie pt a creste daca nu le mananca pune-i un pic de lapte peste boabe sau spargei un ou si o sa vezi ca pana la urma mananca.Acum sigur e prea tarziu orice ai face nu va mai avea o evolutie normala dar sa stii ca un mioritic creste pana la 2 ani deci poti sa-l hranesti cum trebuie de acum incolo.Mancare pe care ar trebuii sa i-o cumperi trebuie sa fie peste 10 lei kg si nu mai incerca cu mancare gatita sau cu resturi cred ca e momentul sa ne schimbam un pic mentalitatea un mioritic nu e cos de gunoi sa-i dai resturi.Si iti mai recomand ceva schimba medicul veterinar.
|
|
 |
|
 |
|
Nelu Albiter
|
Scris: Vin Ian 21, 2011 1:14 am |
|
Membru din: Dum Noi 22, 2009 1:41 pm Mesaje: 444 Localitate: Oradea
|
Parerea mea e ca daca e sanatos, vioi, nu e slab, nu e rahitic ori mai stiu eu cum atunci nu ai ce sa-ti reprosezi. Atat i-a fost lui "dat" sa creasca genetic. O sa mai creasca el un pic dar nu suficient. Oricum un hot nu se simte bine nici cu un miorel de 60 cm si 40 de kile infipt cu coltii in... pantaloni  Caine de paza, companie etc poate fi fara probleme.
_________________ Îndatã se rãsuceste pe loc si nãvãleste. Nu mai e, pare-se, acelasi câine. Ca si când deodatã ar fi intrat în el diavolul. Se repede ca turbat, pârâie crengile pe unde trece, latrã veninos, atacã, se suceste, atacã si din partea de dincolo.
|
|
 |
|
 |
|
ionut ungheanu
|
Scris: Vin Ian 21, 2011 11:46 am |
|
|
|
Are dreptate domnul Albiter si cred ca de aceea ar fi binevenite niste poze.
|
|
 |
|
 |
|
Dragosiulian
|
Scris: Vin Ian 21, 2011 5:17 pm |
|
|
|
Medicul veterinar mi-a spus ca este un metis de mioritic cu carpatin.asta ar putea fii problema?o sa pun si cateva poze in curand,momentan nu sunt acasa.multumesc!
|
|
 |
|
 |
|
ionut ungheanu
|
Scris: Vin Ian 21, 2011 6:32 pm |
|
|
|
Dragos te rog nu lua in considerare ce ti-am spus eu pt ca mi-a transmis domnul Adi Curtean ca sunt niste aberatii? Dupa ce am lamurit asta o sa incerc sa-mi dau cu parerea de acum incolo sper sa nu-l deranjez pe domnul Adi Curtean si e posibil sa-i cer permisiunea pt a spune ceva.
P.S. Domnule munteanu cand o sa am resturi o sa vi le pastrez dv sa le dati la caini daca ce am spus eu sunt aberatii si daca veti gasi mancare de calitate sub 10 lei sa ma anuntati.
|
|
 |
|
 |
|
eduard
|
Scris: Vin Ian 21, 2011 8:05 pm |
|
Membru din: Mar Dec 14, 2010 2:55 pm Mesaje: 52 Localitate: campulung muscel
|
|
pentru inaltimea lui nu asta ar fi problema ca este din un mioritic si un carpatin..daka parinti au fost in standard cu inaltimera ar fi trebuit si el sa fie cam lafel
|
|
 |
|
 |
|