www.mioritici.info   Înregistrare    Autentificare    Forum    Căutare    FAQ

Prima pagină » Intretinere » Intrebari de la incepatori

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 10 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: periajul
 Mesaj Scris: Mie Sep 22, 2010 10:00 pm 
Neconectat
de-al casei
de-al casei

Buna ziua.as dorii daca sunteti si voi de acord sa discutam despre periaj.cat de des se face?cum se face?este diferit periajul de concurs fata de cel pe care il facem cand nu participa la concursuri?

Sus 

Subiectul mesajului: Re: periajul
 Mesaj Scris: Joi Sep 23, 2010 4:58 pm 
Neconectat
de-al casei
de-al casei

Ionutz..s-a promis un filmulet despre toaletare si pregatirea pt expo,si eu al astept si chiar
s-a al am. Cel mai bine este s-a mergi la un crescator acasa parerea mea..

Sus 

Mesaj Scris: Joi Sep 23, 2010 5:12 pm 
Neconectat
de-al casei
de-al casei

ionut ungheanu scrie:
Buna ziua.as dorii daca sunteti si voi de acord sa discutam despre periaj.cat de des se face?cum se face?este diferit periajul de concurs fata de cel pe care il facem cand nu participa la concursuri?

Pentru inceput puteti sa cititi sfaturile de aici, va vor ajuta sa va faceti o opinie despre toaletaj.
viewtopic.php?f=27&t=31&hilit=intretinere

Exista un periaj de intretinere,care se executa diferit de la individ la individ, in functie de tipul de par, conditii de intretinere s.a. Pentru unii mioritici e suficient un periaj saptamanal, pentru altii mai des, depinde. Conteaza daca e liber intr-o curte, daca este sau nu ferit de intemperii.
Inainte de va prezenta cu mioriticul in expozitii se executa o toaletare mai amanuntita.
Puiul de mioritic trebuie obisnuit cu toaletajul inca de la varste mici, ideal este de a fi asezat pe o masa, nu foarte inalta, daca sare si inaltimea este prea mare, pot apare accidente.

Sus 

Mesaj Scris: Joi Sep 23, 2010 7:04 pm 
Neconectat
Miorel
Miorel

Sorin Iacob scrie:
Am considerat tot timpul ca e mai bine sa faci ceva dupa care sa vii si sa spui, "asta am facut eu" si nu invers, sa promiti, iar din diverse motive sa nu poti duce la bun sfarsit angajamentul luat.

Sorin Iacob scrie:
Un alt proiect pe termen mediu este acela de a organiza pentru membrii MCR un seminar despre toaletajul profesionist.
O firma importanta de pe piata interna ce distribuie gama de produse cosmetice profesionale a unui producator cunoscut in toata lumea, la propunerea mea, va organiza acest curs/seminar unde lector va fi un toaletator profesionist invitat din afara tarii, iar impreuna, sper sa realizam si un DVD despre toaletajul mioriticului care v-a fi distribuit gratuit membrilor MCR . Discutiile cu aceasta firma sunt avansate si au fost incantati de propunerea mea, iar in functie de disponibilitatea acestui toaletator cred ca in prima parte a anului viitor va fi realizabila ideea.
Mai sunt si alte proiecte dar in momentul cand vor prinde contur , ele vor fi facute publice.

Sorin Iacob scrie:
Radu c scrie:
Si poate ne spuneti si noua cum se numeste respectiva firma de produse cosmetice canine de renume, care asteapta dupa un toaletor 6 luni. Nu de alta dar din cate stiu eu companiile multinationale se misca repede cand vor sa-si promoveze produsele.

Desi nu va inteleg ironia, nu este vorba despre producator, ci doar de cel care il reprezinta, distribuitorul, care este la inceput de drum pe piata interna, iar acea discutie se va concretiza indiferent de evolutia lucrurilor la Alba Iulia. Va place sau nu, realizarile si proiectele nu se vor opri aici!

Dupa "minunata" evolutie a lucrurilor la Alba Iulia, intelegem ca este in curs pregatirea unui DVD cu prezentarea toaletajului la mioritic realizat de un toaletator profesionist din afara tarii. La noi in tara nu prea are cine sa o faca cum trebuie. Abia asteptam sa primim si noi acel DVD.

Sus 

Mesaj Scris: Vin Sep 24, 2010 2:08 pm 
Neconectat
de-al casei
de-al casei

va multumesc pt raspunsuri.am cititi si eu despre dvd-ul acela dar dupa ce am postat topicul acesta.

Sus 

Mesaj Scris: Vin Sep 24, 2010 4:42 pm 
Neconectat
de-al casei
de-al casei

ionut ungheanu scrie:
va multumesc pt raspunsuri.am cititi si eu despre dvd-ul acela dar dupa ce am postat topicul acesta.

Acel dvd va apare, intentionam sa-l distribuim gratuit membrilor MCR. Sigur va ajunge si la dumneavoastra.

Sus 

Mesaj Scris: Sâm Sep 25, 2010 3:12 pm 
Neconectat
de-al casei
de-al casei

inca o data va multumersc pt promtitudinea raspunsurilor.

Sus 

Mesaj Scris: Lun Ian 03, 2011 11:51 am 
Neconectat
de-al casei
de-al casei

Buna..
Vreau s-a antreb cand periem si antretinem parul cainelui, nu este daunator organismului.
Am ancercat s-a ami pun o masca de operatzie la gura..dar na tinut figura, parca a intrat diavolul
an ei.. si a anceput a se rasuci si face urat, si a trebuit s-a renunt.

Sus 

Mesaj Scris: Lun Ian 03, 2011 1:03 pm 
Neconectat
Veteran
Veteran

Incearca sa vorbesti cu ei in timp ce ii perii pentru a-si da seama cine ii perie. Ei nu te mai vad pe tine figura familiara cand iti pui masca si de aceea se agita, continua pana se obisnuiesc.

Sus 

Mesaj Scris: Lun Ian 03, 2011 1:53 pm 
Neconectat
de-al casei
de-al casei

Aha, am s-a ancerc si asa d-le Curtean A. Ma bucura faptul ca am vizitat toti ciobanesti din comuna,
si sant 7 antr-o com.cu peste 2ooo de locuitori. Si bn cu muscatura an cleste toti, si tociti.
Problema este ce este de facut ca fiecare judet, s-a beneficieze de un mascul care transmite dupa standard etc..
Parera me-a ca nici un taran "primar s-au laptar etc nu da 500 "eu pe un pui s-a constate ca pe viitor nu se afla
an standard..! Si nu poate s-a participe la expo, si nu va fi un bun reproducator..!

Sus 

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 10 mesaje ] 

Prima pagină » Intretinere » Intrebari de la incepatori