www.mioritici.info   Înregistrare    Autentificare    Forum    Căutare    FAQ

Prima pagină » Intretinere » Coltul medicului veterinar

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Mesaj Scris: Lun Ian 18, 2010 11:41 pm 
Neconectat
Veteran
Veteran

Am si eu o intrebare daca alergi peiodic (de 3-4 ori /sapt cca 30-40min) cainele( mioritic 10 luni) cu bicicleta e recomandat...sau il poti alerga pe jos la trap tot de 3-4 ori /sapt cca 30-40min.
va intreb pt ca sa stiu din cunostintele unei persoane cu experienta...parerea mea e ca un caine de tip molosoida in crestere i ar putea face si bine si rau in sensul ca ii intaresti rezistenta cainelui, musculatura iar rau pt ca e si cu risc pt articulati presiune... de mic catelul primeste K9 motion si pt articuati ...rea sa uit ca sa se ajunga la o astfel de perioada de timp asa maricica se incepe treptat...pt a ii doza efortul stiu pt ca am facut atletism nu vreau sa il pregatesc pt jocurile olimpice :lol: :lol: :lol:

Sus 

Mesaj Scris: Mie Ian 27, 2010 10:38 pm 
Neconectat
Veteran
Veteran

v am intrebat pt ca aceasta intrebare a luat nastere deoarece din cate stiu in perioada de crestere a puiului se recomanda ca puiul sa nu sara obstacole s.a. pt ca fiind in crestere ii poate dauna articulatilor.

Sus 

Mesaj Scris: Joi Ian 28, 2010 9:57 pm 
Neconectat
de-al casei
de-al casei

Eu zic sa nu te apuci inca de bicicleta, mai lasa-l pana dupa un an si vreo 2 luni (nu ca ar fi exact atunci o limita dar asa aproximativ). Pana atunci alearga-l tu cu lesa in asa fel incat sa-si formeze un trap elegant si sa va sincronizati amandoi la aceea viteza, ii va prinde bine in expozitii.

Îndatã se rãsuceste pe loc si nãvãleste. Nu mai e, pare-se, acelasi câine. Ca si când deodatã ar fi intrat în el diavolul. Se repede ca turbat, pârâie crengile pe unde trece, latrã veninos, atacã, se suceste, atacã si din partea de dincolo.

Sus 

Mesaj Scris: Dum Ian 31, 2010 8:32 am 
Neconectat
Veteran
Veteran

haiduc scrie:
Eu zic sa nu te apuci inca de bicicleta, mai lasa-l pana dupa un an si vreo 2 luni (nu ca ar fi exact atunci o limita dar asa aproximativ). Pana atunci alearga-l tu cu lesa in asa fel incat sa-si formeze un trap elegant si sa va sincronizati amandoi la aceea viteza, ii va prinde bine in expozitii.

Multumesc frumos Haiduc,m-am gandit ca alergatul in lesa daca se face pe tempoul care trebuie va fi benefic pt expoziti

Sus 

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 

Prima pagină » Intretinere » Coltul medicului veterinar