| Autor |
Mesaj |
|
andra_3502
|
Scris: Dum Dec 20, 2009 6:07 pm |
|
Membru din: Lun Noi 23, 2009 11:01 pm Mesaje: 80 Localitate: Bucuresti
|
Presupun ca toti cei care avem caini prin curte ne lovim de aceeasi problema - apa inghetata din castroane . Cum va descurcati cu problema aceasta? Ce variante mai sunt inafara de schimbatul apei de 7 ori pe zi? Ati vazut la noi in comert castroane sau galeti cu rezistenta care sa mentina temperatura apei peste limita inghetului?  
|
|
 |
|
 |
|
Nelu Albiter
|
Scris: Mar Dec 22, 2009 1:15 pm |
|
Membru din: Dum Noi 22, 2009 1:41 pm Mesaje: 444 Localitate: Oradea
|
|
nu am vazut asa ceva, dar cred ca se poate improviza. o plita de resou electric "aranjata" de un electrician ca sa nu iti fiarba apa, pusa sub castronul metalic. trebuie insa montata in asa fel incat cainii sa nu aiba acces la cablu sau direct la plita.
_________________ Îndatã se rãsuceste pe loc si nãvãleste. Nu mai e, pare-se, acelasi câine. Ca si când deodatã ar fi intrat în el diavolul. Se repede ca turbat, pârâie crengile pe unde trece, latrã veninos, atacã, se suceste, atacã si din partea de dincolo.
|
|
 |
|
 |
|
ariocarpus
|
Scris: Mar Dec 22, 2009 4:30 pm |
|
|
Ai mei mananca zapada 
|
|
 |
|
 |
|
Ovidiu Tatar
|
Scris: Mar Feb 09, 2010 6:10 am |
|
Membru din: Mar Dec 08, 2009 10:21 pm Mesaje: 188 Localitate: Brasov
|
andra_3502 scrie: Presupun ca toti cei care avem caini prin curte ne lovim de aceeasi problema - apa inghetata din castroane . Cum va descurcati cu problema aceasta? Ce variante mai sunt inafara de schimbatul apei de 7 ori pe zi? Ati vazut la noi in comert castroane sau galeti cu rezistenta care sa mentina temperatura apei peste limita inghetului?   Eu pe perida ierni schimb apa de 3-4ori pe zi, cu alta usor calie ( calduta) insa am observat ca nu prea bea , iar cand are zapada prefera sa o manance.
|
|
 |
|
 |
|
lilith
|
Scris: Mar Feb 16, 2010 9:29 am |
|
Membru din: Sâm Noi 21, 2009 1:41 pm Mesaje: 64 Localitate: Vaslui/Geneva
|
|
Aveti grija cu zapada ca din cate am vazut pe la televizor, zapada de anul acesta este extrem de poluata si are tot felul de "urme" de metale grele si alte substante nocive.
|
|
 |
|
 |
|
Bodo
|
Scris: Mie Iun 15, 2011 5:49 pm |
|
|
|
Din fericire iarna cainii nu beau foarte multa apa....decat daca folositi in alimentatie bobite din comert sau alte surogate de acest gen. Personal cumpar tacamuri de pasare si fac un fel de ciorba pe care i-o dau cu mamaliga. In acest fel apa nu mai constituie o problema. Cu tacamurile ies si mai ieftin si mai sanatos.
|
|
 |
|
 |
|
Bodo
|
Scris: Mie Iun 15, 2011 5:51 pm |
|
|
|
Cred ca este o mare prostie sa utilizezi ligheane electrice si alte utilaje inutile..... Parerea mea
|
|
 |
|
 |
|