|
Sa inteleg ca eu nu sunt un proprietar(eu stiam ca sunt crescator, nu numai proprietar dar ce conteaza?) bun?pai in acest caz, chiar prefer sa nu stralucesc pe un podium in tara dar sa am concurenta cu exemplare din alte tari si din tara mea si daca si castig, cu atat mai bine, dar uite ca mie mi s-a intamplat multi ani la rand sa nu castig, sa fiu locul doi si chiar imi convine asa - nu am eu asa exemplare de top... Pt Pop Marius: cu singuranta va veni si ziua aceea, mult succes!
Sorin, eu nu am absolut nimic impotriva nimanui si repet, cresc mioritici pentru frumusetea rasei iar daca fac ceea ce fac, o fac pentru promovare in primul rand si nu pentru un loc pe podium.Nu stiu despre ce divergente de opinie vorbesti - si eu iti respect parerile dar fiecare este liber sa-si creasca cainii cum considera el ca e mai bine, nu cred ca exista retete infailibile, o dovada este si numarul destul de mare de exemplare cu destule defecte, unele chiar foarte departe de standard, indiferent de ce castiga in ring. Prefer sa cresc un caine aproape de standard, care poate sa nu aiba un palmares rasunator decat sa aduc la ring un exemplar cu care sa castig cu orice pret - pentru ca totul are un pret, nu?!? Felicitari d-lui Gotca pentru onestitate si abia astept sa ne revedem - nu stiu daca voi ajunge la Brasov desi nu am fost niciodata la o expozitie acolo dar sunt sigura ca va fi una reusita. O seara frumoasa tuturor!
|