www.mioritici.info   Înregistrare    Autentificare    Forum    Căutare    FAQ

Prima pagină » Discutii generale » Cafenea

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 136 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Următorul
Autor Mesaj
 Mesaj Scris: Lun Noi 21, 2011 10:04 pm 
Neconectat
Veteran
Veteran

Relatii bune intre crescatori, proprietari, etc deja exista…dar se poate si mai bine. Uniti o sa fim doar daca ne dorim sa fim si sincer cei care nu vor, este doar problema lor. Portile sunt deschise oricand in (gasca) daca tot asa am numit-o. O sa fac tot posibilul sa ajung la Brasov chiar daca o sa fie destul de greu conform planurilor mele stabilite pentru 2012.

Sus 

Mesaj Scris: Sâm Dec 10, 2011 8:00 pm 
Neconectat
de-al casei
de-al casei

Invitatie la Expozitia de la Rasnov 2012 – U.G.C.P.P.A.M.R.

Perioada de desfasurare a expozitiei este 03-05 FEBRUARIE 2012 si este organizată la RASNOV Sala de Sport Valea Cetăţii (lângă restaurantul Acapulco-Cetate)

expo rasnov 2012 Invitatie la Expozitia de la Rasnov 2012 U.G.C.P.P.A.M.R.

Perioada 03-05 FEBRUARIE 2012
organizată la RASNOV Sala de Sport Valea Cetăţii (lângă restaurantul Acapulco-Cetate)
Program expoziţie:
Vineri 03 Februarie 12.00-18.00
Sâmbătă 04 Februarie 8.00-18.00
Duminică 05 Februarie 8.00-15.00

Alaturi de acest eveniment va avea loc si o prezentare de caini ciobanesti romanesti in cele patru varietati de rasa:
CIOBANESC MIORITIC
CIOBANESC CARPATIN
CIOBANESC DE BUCOVINA
CIOBANESC CORB

sursa: http://www.porumbel.net

Sus 

Mesaj Scris: Vin Ian 27, 2012 11:02 pm 
Neconectat
de-al casei
de-al casei

http://www.citynews.ro/maramures/evenim ... og-214941/

Marcu Jura, un fost user care a fost desfiintat pe acest forum, caruia i s-au adresat cuvinte nu tocmai placute, sper ca in urma lecturii articolului indicat mai sus, unii dintre noi sa-si de-a seama ca au gresit, cel caruia i-au fost aruncate in sila cuvinte ca "cioban" s.a. se pare ca are studii mult mai multe decat multi dintre noi. Cred ca e un subiect bun de reflectie!

Sus 

Mesaj Scris: Vin Ian 27, 2012 11:13 pm 
Neconectat
Veteran
Veteran

Ce credeţi că va întelege 'Elymus repens' din asta? Cum v-aţi fi imaginat că ar fi putut înţelege cândva, măcar ceva... ce bine-mi şade cozorocu'.

Sus 

Mesaj Scris: Sâm Ian 28, 2012 8:39 am 
Neconectat
de-al casei
de-al casei

daca ramane la aceleasi idei pe care le-a expus pe acest forum eu imi pastrez parerea despre acest om ,pt ca sunt sigur ca la mine s-a facut referire.o puteti spune pe sleau fara ascunzisuri.sa fie sanatos sa-si creasca cainii cum vrea el si felicitari pt toate studiile si toate realizarile.

Sus 

Mesaj Scris: Sâm Ian 28, 2012 9:10 am 
Neconectat
de-al casei
de-al casei

ionut ungheanu scrie:
daca ramane la aceleasi idei pe care le-a expus pe acest forum eu imi pastrez parerea despre acest om ,pt ca sunt sigur ca la mine s-a facut referire.o puteti spune pe sleau fara ascunzisuri.sa fie sanatos sa-si creasca cainii cum vrea el si felicitari pt toate studiile si toate realizarile.

Nu ai fost singurul tentat sa-l desconsidere pe acel om, asa ca ... !

Sus 

Mesaj Scris: Sâm Ian 28, 2012 9:20 am 
Neconectat
de-al casei
de-al casei

daca au mai fost si altii care i-au contestat anumite idei ,ma bucur.multa sanatate si numai bine.

Sus 

Mesaj Scris: Sâm Ian 28, 2012 9:30 am 
Neconectat
de-al casei
de-al casei

ionut ungheanu scrie:
daca au mai fost si altii care i-au contestat anumite idei ,ma bucur.multa sanatate si numai bine.

:D Nu neaparat care i-au contestat ideile, ci doar care s-au situat pe o pozitie superioara in conversatia cu un "cioban".

Sus 

Mesaj Scris: Sâm Ian 28, 2012 10:47 am 
Neconectat
de-al casei
de-al casei

Lectura obligatorie:
http://www.dinumititeanu.blogopedia.biz/15-opinii/ciobanii-din-carpati

Îndatã se rãsuceste pe loc si nãvãleste. Nu mai e, pare-se, acelasi câine. Ca si când deodatã ar fi intrat în el diavolul. Se repede ca turbat, pârâie crengile pe unde trece, latrã veninos, atacã, se suceste, atacã si din partea de dincolo.

Sus 

Mesaj Scris: Sâm Ian 28, 2012 11:13 am 
Neconectat
de-al casei
de-al casei

Nu cred ca a fost tratat ca un cioban pt ca si-a etalat studiile si atunci si a spus ca a fost la Bruxelles(pe banii lui) in parlamentul european.Deci nu cred ca a fost tratat ca un cioban(nu ca ar fi rau acest lucru) dar tocmai ca avea studii era frapant ca sustinea anumite lucruri.cu asta inchei pt a nu se transforma si acest subiect intr-o disputa.Multa sanatate.

Sus 

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 136 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Următorul

Prima pagină » Discutii generale » Cafenea