| Autor |
Mesaj |
|
Ahmed
|
Scris: Sâm Mar 27, 2010 11:42 pm |
|
|
|
Salut.. Am un Mioritc de 4 luni mascult.. Si as dori sa imi dati niste sfaturi referitor la programu de alimentatie..Cate mese pe zi si la ce interval de timp..Dak se poate. Va multumesc..
|
|
 |
|
 |
|
BRATU CATALIN
|
Scris: Lun Mar 29, 2010 10:52 am |
|
|
|
cu cit ciinele creste cu atit se reduce nr meselor astfel:pina la un an mincare la discretie pentru oameni comozi granule junior minim 30% proteina apoi doua mese ajungind la o singura masa pe zi minim 26 % proteina.cu cit imbatrineste necesarul sau scade(exista mincare speciala pentru catei in virsta.important apa rece si proaspata nu trebuie sa-i lipseasca niciodata.cu prietenie catalin
|
|
 |
|
 |
|
vladimir
|
Scris: Mie Mar 31, 2010 8:52 am |
|
Membru din: Lun Feb 08, 2010 8:25 pm Mesaje: 17 Localitate: Cluj-Napoca
|
|
Fara a fi o regula din cate sunt informat la cainii mici cam 3-4 mese pe zi apoi se trece la 2 de regula dim. si seara ( nu inainte de plimbare ,preferabil dupa ) iar dupa 1,5 ani cand este deja adult se trece la o masa pe zi. Avand probleme cu orarul veterinarul m-a sfatuit sa-i pun mancarea in farfurie ( mai ales ca e hrana uscata ) si sa-l las sa manance cand vrea (asa am facut cand a devenit adult , acum are 5 ani ).De regula mananca cand sunt si eu acasa cu el ,seara sau noaptea , n-as putea preciza ora exacta si daca o data sau de 2 ori pe zi. Apa trebuie schimbata des de cateva ori pe zi, sa fie proaspata . Nu-s caini foarte pretentiosi si nu mananca mult.Daca ne gandim la origini probabil hrana era zar si mamaliga si uite ce caini au devenit.Vladimir
|
|
 |
|
 |
|