www.mioritici.info   Înregistrare    Autentificare    Forum    Căutare    FAQ

Prima pagină » Intretinere » Alimentatie

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Orele meselor
 Mesaj Scris: Sâm Mar 27, 2010 11:42 pm 
Neconectat
Miorel
Miorel

Salut..
Am un Mioritc de 4 luni mascult..
Si as dori sa imi dati niste sfaturi referitor la programu de alimentatie..Cate mese pe zi si la ce interval de timp..Dak se poate.
Va multumesc..

Sus 

Subiectul mesajului: Re: Orele meselor
 Mesaj Scris: Lun Mar 29, 2010 10:52 am 
Neconectat
Veteran
Veteran

cu cit ciinele creste cu atit se reduce nr meselor astfel:pina la un an mincare la discretie pentru oameni comozi granule junior minim 30% proteina apoi doua mese ajungind la o singura masa pe zi minim 26 % proteina.cu cit imbatrineste necesarul sau scade(exista mincare speciala pentru catei in virsta.important apa rece si proaspata nu trebuie sa-i lipseasca niciodata.cu prietenie catalin

Sus 

Subiectul mesajului: Re: Orele meselor
 Mesaj Scris: Mie Mar 31, 2010 8:52 am 
Neconectat
Miorel
Miorel

Fara a fi o regula din cate sunt informat la cainii mici cam 3-4 mese pe zi apoi se trece la 2 de regula dim. si seara ( nu inainte de plimbare ,preferabil dupa ) iar dupa 1,5 ani cand este deja adult se trece la o masa pe zi. Avand probleme cu orarul veterinarul m-a sfatuit sa-i pun mancarea in farfurie ( mai ales ca e hrana uscata ) si sa-l las sa manance cand vrea (asa am facut cand a devenit adult , acum are 5 ani ).De regula mananca cand sunt si eu acasa cu el ,seara sau noaptea , n-as putea preciza ora exacta si daca o data sau de 2 ori pe zi. Apa trebuie schimbata des de cateva ori pe zi, sa fie proaspata . Nu-s caini foarte pretentiosi si nu mananca mult.Daca ne gandim la origini probabil hrana era zar si mamaliga si uite ce caini au devenit.Vladimir

Sus 

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 

Prima pagină » Intretinere » Alimentatie