| Autor |
Mesaj |
|
AlexBruno
|
Scris: Joi Ian 05, 2012 7:33 pm |
|
Membru din: Joi Ian 05, 2012 6:58 pm Mesaje: 8 Localitate: Constanta
|
|
Pai eu l-am intalnit pe "Bruno" in vara anului 2011 mai exact in august.Aveam un boxer si imi decedase de curand din cauza unei rani la picior nici acum nu stiu de la ce o avea:(.Tatal meu vorbea cu unchiul meu despre cel care decedase si nu stiu cum a venit vorba ca ar avea un var de-al unchiului meu ciobanesti mioritici de rasa.Am tresarit deodata si l-am rugat sa imi ia si mie unul dar eu ma inselam ca imi v-a lua unul...Dupa 1 saptamana imi spune sa vin in masina fiindca mergem la eforie nord (eu locuind in constanta)Cand am ajuns acolo mi-a fost tare drag de el desi avea labele aproape cat mana mea (atunci avea 3 luni) era foarte dragalas si era mai mamos de felul lui.L-am luat l-am adus acasa l-am spalat si de atunci a inceput o lunga prietenie .Ii place mai ales sa se joace cu copii mici ca fratele meu dar si cu mine eu am 12 ani.Iar "Bruno" acum are 8 luni si s-a facut foarte mare.
_________________ Mai taie din ele....
|
|
 |
|
 |
|
Oliviu Secara
|
Scris: Vin Ian 06, 2012 12:05 pm |
|
Membru din: Sâm Noi 21, 2009 10:24 pm Mesaje: 418 Localitate: Oradea
|
AlexBruno scrie: Pai eu l-am intalnit pe "Bruno" in vara anului 2011 mai exact in august.Aveam un boxer si imi decedase de curand din cauza unei rani la picior nici acum nu stiu de la ce o avea:(.Tatal meu vorbea cu unchiul meu despre cel care decedase si nu stiu cum a venit vorba ca ar avea un var de-al unchiului meu ciobanesti mioritici de rasa.Am tresarit deodata si l-am rugat sa imi ia si mie unul dar eu ma inselam ca imi v-a lua unul...Dupa 1 saptamana imi spune sa vin in masina fiindca mergem la eforie nord (eu locuind in constanta)Cand am ajuns acolo mi-a fost tare drag de el desi avea labele aproape cat mana mea (atunci avea 3 luni) era foarte dragalas si era mai mamos de felul lui.L-am luat l-am adus acasa l-am spalat si de atunci a inceput o lunga prietenie .Ii place mai ales sa se joace cu copii mici ca fratele meu dar si cu mine eu am 12 ani.Iar "Bruno" acum are 8 luni si s-a facut foarte mare. Foarte frumos ! Felicitări ! 
_________________ Nu contează să faci cât mai mult, ci cât mai mult prin puţin.
|
|
 |
|
 |
|
AlexBruno
|
Scris: Vin Ian 06, 2012 12:55 pm |
|
Membru din: Joi Ian 05, 2012 6:58 pm Mesaje: 8 Localitate: Constanta
|
|
Multumesc la fel
_________________ Mai taie din ele....
|
|
 |
|
 |
|
ARTHUR LEX
|
Scris: Lun Ian 09, 2012 6:48 pm |
|
|
|
Am ajuns la primul mioritic datorita increderii pe care o inspira privirea acestui caine si-mi dau seama ca nu am gresit absolut deloc.Increderea imi este din plin demonstrata dar si ,,teroarea'' pentru neaveniti. Traim intr-o societate unde trebuie sa ne avem singuri de grija pentru ca legea proprietatii nu ne asigura deloc linistea.Nu-i nimic mi-o asigura Lex care nici macar nu e cainele nostru ci copilul nostru de 1 an si 9 luni.
|
|
 |
|
 |
|
Raluca
|
Scris: Lun Ian 16, 2012 1:53 pm |
|
|
|