| Autor |
Mesaj |
|
Nelu Albiter
|
Scris: Mie Feb 16, 2011 9:55 pm |
|
Membru din: Dum Noi 22, 2009 1:41 pm Mesaje: 444 Localitate: Oradea
|
Mi se intampla a treia oara cand la autentificare imi apare lucrul asta: "Aţi depăşit numărul maxim de încercări de autentificare. Adiţional cu numele de utilizator şi parola mai trebuie să introduceţi codul de confirmare din imaginea afişată mai jos." Imi face figuri firefoxul care are username-ul si parola memorate sau cineva se joaca cu focul si vrea sa-mi sparga contul?? Il anunt ca nu am purtat discutii "incriminatorii" cu nimeni pe privat! Sau au mai patit si alti asa ceva si o fi softul forumului de vina?
_________________ Îndatã se rãsuceste pe loc si nãvãleste. Nu mai e, pare-se, acelasi câine. Ca si când deodatã ar fi intrat în el diavolul. Se repede ca turbat, pârâie crengile pe unde trece, latrã veninos, atacã, se suceste, atacã si din partea de dincolo.
|
|
 |
|
 |
|
Gadalean
|
Scris: Mie Feb 16, 2011 10:34 pm |
|
Membru din: Sâm Apr 24, 2010 1:19 pm Mesaje: 630 Localitate: Cluj-Napoca.
|
|
nu santezi primul dl Nelu.!
|
|
 |
|
 |
|
cristidami
|
Scris: Joi Feb 17, 2011 9:15 am |
|
Membru din: Mie Ian 13, 2010 4:46 pm Mesaje: 84 Localitate: Targu-Mures
|
Ioi, aşa-i! Şi când mă pune să rezolv chestia aia cu numere şi cifre am emoţii mai mari ca la testul medical de şoferie de acum nu-ştiu câţi ani. Măcar atunci eram mai tânăr! Deci nu-i un caz izolat, vorba aia - sistemul e de vină! 
|
|
 |
|
 |
|
cristidami
|
Scris: Vin Mar 18, 2011 12:56 am |
|
Membru din: Mie Ian 13, 2010 4:46 pm Mesaje: 84 Localitate: Targu-Mures
|
|
Iar obosesc dezlegând coduri, parole, ghicitori, întrebări de 10 puncte!
|
|
 |
|
 |
|
Alin
|
Scris: Vin Mar 18, 2011 9:09 am |
|
|
|
Problema intampinata si de mine astazi la logare si semnalata si de alti utilizatori. Problema e simpla: scriptul e setat ca la 5 incercari de logare nereusite (adica introducerea unei parole gresite), apare si codul de confirmare. Dupa inca cateva tentative gresite (de data asta cu codul de confirmare), este banat ip-ul de pe care s-a incercat 30 minute. Aceste lucruri petrecute sunt rodul actiunii unei persoane sau grup de persoane rau intentionate. Ia diverse usere si incearca diferite parola, poate da daca... Recomandarea mea este o parola puternica, care sa nu contina date uzuale (gen zi de nastere, adresa, nume caine, etc), ci o combinatie de numere si litere.
|
|
 |
|
 |
|
szj1991
|
Scris: Sâm Mar 26, 2011 11:47 am |
|
Membru din: Vin Feb 18, 2011 2:03 pm Mesaje: 5 Localitate: Oradea
|
|
Problema e cu "Cine este conectat" pe pagina principala , robotii copieaza numele de utilizator pe care il gaseste acolo si incearca sa intre , trebue facut incat numai cine e logat sa aiba optiunea "Cine este conectat" !!!
_________________ ******************************************** SZJ1991 SZ.J1991 SZJ1991 SZ.J1991 SZJ1991 SZ.J1991 ********************************************
|
|
 |
|
 |
|
Radu c
|
Scris: Joi Iun 16, 2011 9:43 pm |
|
|
|
Am vrut sa atasez cateva poze dar mi-a aparut chestia asta "Ne pare rău, cota fişierelor ataşate a fost atinsă." Care este cota pt ca nu am fisiere atasate. ?????
|
|
 |
|
 |
|
Alin
|
Scris: Joi Iun 16, 2011 11:47 pm |
|
|
Radu c scrie: Am vrut sa atasez cateva poze dar mi-a aparut chestia asta "Ne pare rău, cota fişierelor ataşate a fost atinsă." Care este cota pt ca nu am fisiere atasate. ????? Cota per general a forumului, nu se contorizeaza individual. Utilizarea fisierelor atasate a fost permisa, dupa cum am mai specificat, doar pentru fisiere de tip doc, pdf, etc, nu pentru imagini. Aceste fisiere atasate se incarca direct in host unde se afla forumul, aici spatiul este limitat. Pentru a preintampina umplerea acestuia, se seteaza o valoare dupa care forumul nu mai permite. Am rugat sa nu se foloseasca aceasta optiune (fisier atasat) pentru imagini, acestea sunt destul de mari. Tocmai din aceasta cauza in fereastra unde se compune mesajul exista o optiune, Adauga o imagine, care foloseste pentru host un server extern dedicat, sau se pot folosi site-uri de upload gen photobucket. Se va mari spatiul dedicat fisierelor atasate, iar extensiile jpg, png, bmp, etc (formate de imagini) vor fi dezactivate. In cel mai scurt timp.
|
|
 |
|
 |
|
Alin
|
Scris: Joi Iun 16, 2011 11:59 pm |
|
|
Extensiile pentru imagini au fost dezactivate iar spatiul dedicat fisierelor atasate a fost marit. Pentru imagini, folositi optiunea Adauga o imagine: 
|
|
 |
|
 |
|
qalinn
|
Scris: Joi Ian 19, 2012 1:45 pm |
|
|
|
Pt admin: Nu se poate face nimic pt a nu mai fi SPAM asta ? pt postare poti pune cel putin momentan : "captcha" ar trebuii sa rezolve problema asta cu spam-urile.
|
|
 |
|
 |
|