www.mioritici.info   Înregistrare    Autentificare    Forum    Căutare    FAQ

Prima pagină » Intretinere » Coltul medicului veterinar

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Produse de uz veterinar
 Mesaj Scris: Dum Noi 22, 2009 8:00 am 
Neconectat
de-al casei
de-al casei

Va invit sa va expuneti experientele fata de anumite vaccinuri, suplimente vitamino-minerale,
alte produse. Care sunt producatorii in care aveti incredere?

Voi incepe eu cu o dubla experienta nefericita cu vaccinurile produse in Sua, Fort Dodge. Catei imunizati cu acest vaccin au contactat parvoviroza , iar un adult Care (jigodie), caini care au decedat in final. Nu vreau neaparat sa incriminez vaccinul, poate a fost depozitat in conditii necorespunzatoare .
Medicii veterinari din Iasi evita insa sa-l foloseasca pe motiv ca este produs in Sua,alt continent, alta patologie , tulpinile virale nu sunt chiar aceleasi. Pare logica explicatia lor.

Sus 

Subiectul mesajului: Re: Produse de uz veterinar
 Mesaj Scris: Mar Dec 29, 2009 12:41 am 
Neconectat
Miorel
Miorel

acum 5, 6 ani, student fiind, mai faceam cate un ciubuc cumparand vaccinuri de la depozit si vaccinand cate un catel, acasa la tara .Cel mai adesea vaccinam doar o singura data (eu as fi vrut de mai multe ori, dar nu doreau proprietarii-ratiuni economice ) si utilizam polivalent marca Fort Dodge.Nu tin minte sa fi avut vreun rateu... :D ...In ultima vreme am observat ca o singura vaccinare nu mai e suficienta, cainii se pot imbolnavi dar fac o forma mai usoara care tratata din timp raspunde la medicatia simptomatica...Sa fie de vina vaccinul?sau virulenta virusului a crescut??
Am avut un caz - un catel Fox terrrier care a fost vaccinat de doua ori si s- a imbolnavit, doar cu pefuzii cateva zile resind sa scape...Fratele sau adus ulterior in curte, vaccinat doar o data , desi tinut impreuna cu cel bolnav, nu a patit nimic...
Un coleg se plangea de vaccinul Biocan...
prefer sa nu ma pronunt totusi in privinta eficacitatii vaccinurilor Fort Dodge, o sa urmaresc mai atent raspunsul cateilor vaccinati si o sa va transmit o concluzie definitiva peste un an ! :D

Sus 

Mesaj Scris: Mie Dec 30, 2009 9:28 pm 
Neconectat
de-al casei
de-al casei

De ceva vreme folosesc Nobivac de la Intervet , nici o problema, e unul dintre producatorii cu cele mai bune referinte .

Sus 

Mesaj Scris: Mar Mar 23, 2010 12:50 am 
Neconectat
Miorel
Miorel

Buna seara! Astazi i-am facut baie catelusului meu mioritic cu un sampon foarte bun , pe care m-am gandit sa-l promovez aici! Face spuma foarta multa , nu trebuie o cantitate mare , are ingrediente naturale si un miros imbietor. Deasemenea , am ramas uimit de blanita care i-a lasat-o , alba , imaculata, si este si foarte pufos . Arata foarte bine acuma dupa ce i-am facut baie cu acest sampon . Samponul este fabricat in Canada ,distribuit de firma Hagen , iar denumirea produsului nu stiu care este dar va zic ce scrie pe eticheta din fata : ESSENTIALIS , dogIT . Ingrediente : levantica , musetel , busuioc , extracte de uleiuri volatile , si are un pH echilibrat . Am dat 22 lei de la o farmacie veterinara si are 350ml. Sper sa va fie de folos acest produs si sper ca am postat bine :)) !! PACE VOUA!!!

Sus 

Mesaj Scris: Mar Iun 22, 2010 3:08 pm 
Neconectat
Miorel
Miorel

Ar fi interesat cineva de vaccinurile din gama Virbac?

Sus 

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 

Prima pagină » Intretinere » Coltul medicului veterinar