| Autor |
Mesaj |
|
sorindoc_87
|
Scris: Lun Feb 01, 2010 11:04 am |
|
|
sunt un mare iubitor de caini in general , dar cel mai mult ii ador pe ai nostri " ciobanesti " care dupa parea mea nu sunt promovati corespunzator , oameni care nu stiu prea multe destre ei spun " ca-s frumosi dar nu pot creste astfel de animale ca sunt rai si pretentiosi " , total gresit catalogat , sunt printre cei mai usor cani de crescut , manaca orice , are un metabolism rezistent si este un prieten devotat.  P.S. "[img]Sa%20promovam%20aceste%20minunatii%20lasate%20mostenire%20de%20strabunii%20nostri[/img] "
|
|
 |
|
 |
|
sorindoc_87
|
Scris: Lun Feb 01, 2010 11:11 am |
|
|
|
mai trimeteti informatii despre exemplarele dvs. si pe alte situri decat youtube , de exemplu pe 222.ro decat o singura persoana promoveaza acolo acesti superbi caini , crede-ti ca puteti sa postati si dvs. cateva fisiere video ( poze ) cu exemplarele dvs. si un mic detaliu despre ele?
|
|
 |
|
 |
|
sorindoc_87
|
Scris: Vin Mar 19, 2010 8:47 am |
|
|
totul a inceput la o varsta destul de frageda ( 7-8 ani) , cand am inceput sa cresc si sa inteleg cat de mult imi place sa fiu in compania cainelui meu si sa iubesc aceste animale din tot sufletul. intro dimineata ma trezesc si vad in curtea vecinului meu ( care nu era un iubitor inflacarat de animale - in special caini ) , un ciobenesc mioritic pe nume " Lupu" ( cunosteam acest cane din vedere si stiam ca era a unui fost padurar de la mine din comuna ) care se zbatea pe viata si moarte prins intrun " lant" de catre vecinul meu si care urma sa aiba o moarte sigura , caci asa se intampla cu fiecare exemplar prins , atunci eu m-am imbracat in graba m-am dus in atelierul de scule si am luat un cleste , am sarit gardul la vecinul meu , fara ca acesta sa ma vada si m-am dus la acest caine , care era de 2 ori cat mine si era foarte fioros , cand m-am apropiat de el acesta a inceput sa latre si sa-si arate colti foarte amenintator la mine dar fara sa ma pierd cu firea desi era destul de mic , m-am asezat la o mica distanta langa el ( atat cat el sa nu poata sa ajunga la mine ) si am inceput sa vorbesc cu el ( ceva timp si in acelasi timp ma uitam sa nu vina vecinul meul cu "parul" pentru acest minunat caine a carui moarte era mai mult ca sigura ) ca sa se mai calmezi sa nu-si mai arate colti amenintatori , dupa ce s-a mai calmat am inceput sa intind mana spre el atat cat sa ma poata mirosii si sa nu ma poate musca , dupa care m-am apropiat din ce in ce mai mult de el scotandu-mi clestele din buzunar si i-am taiat "lantul=la noi se spune ZBILCI ) eliberand acest minuat caine care a fugit imediat ce s-a simtit liber , oprindu-se la un momentdat si s-a uitat la mine , ca si cand mi-ar fii multumit apoi s-a dus la casa lui care se afla la cateva sute merti de unde s-a intamplat acest lucru. peripetiile mele au continuat pana in momentu in care a trebuit sa ma mut la oaras cu serviciul si a trebuit sa renunt din pacate la tot dar sper ca intro buna zii sa-mi reiau acesta pasiune de-a mea , de a creste mioritici. 
|
|
 |
|
 |
|
Alin Butisca
|
Scris: Lun Mar 22, 2010 1:25 pm |
|
Membru din: Sâm Noi 21, 2009 12:30 pm Mesaje: 34 Localitate: Stei, Bihor
|
Sorine, esti facut pentru a creste mioritici. Ai acel ceva care se gaseste mai rar - un suflet mare. Cainele legat a simtit asta. Sper ca in curand sa aud ca esti fericitul posesor a cel putin unul daca nu mai multi miorei... Mult succes!
_________________ Cu cat cunosc mai bine oamenii, iubesc mai mult cainii...
|
|
 |
|
 |
|
Gadalean
|
Scris: Dum Aug 29, 2010 8:03 pm |
|
Membru din: Sâm Apr 24, 2010 1:19 pm Mesaje: 630 Localitate: Cluj-Napoca.
|
|
Ieri si azi au fost zilele culturii Bontidene la Castelul Banffy,cu aceasta ocazie a iesit si fetiza anpreuna cu sotia si catzelusa s-a participe la diferite evenimente ce erau an programul stabilit. Cum acesta ocazie au scos si catzelusa.. au admirato totzi, facand chiar si poze cu ea din staful Reginei, care a contribuit la restaurarea Castelului. Parerea mea, ca si asa se poate promova aceasta rasa..
|
|
 |
|
 |
|
Henning
|
Scris: Lun Aug 30, 2010 7:00 pm |
|
Membru din: Sâm Iul 31, 2010 6:01 am Mesaje: 32 Localitate: BW-Germany
|
|
Ai vrut sa spui Principesa Margareta care este Patron Spiritual al Centrului de Specializare în Reabilitarea Patrimoniului construit la Bontida.
|
|
 |
|
 |
|
Gadalean
|
Scris: Lun Aug 30, 2010 9:43 pm |
|
Membru din: Sâm Apr 24, 2010 1:19 pm Mesaje: 630 Localitate: Cluj-Napoca.
|
|
De unde stiti dv atatea..avetzi rude an Tara cumva.?
|
|
 |
|
 |
|
Henning
|
Scris: Mar Aug 31, 2010 4:17 am |
|
Membru din: Sâm Iul 31, 2010 6:01 am Mesaje: 32 Localitate: BW-Germany
|
|
Principesa Margareta a Romaniei(Principesa de Hohenzollern)este nascuta in Lausanne, Elveția, este cea mai în varsta fiica a Regelui Mihai I al Romaniei si a 82-a pe linie succesorala a tronului britanic. A studiat la Univ. din Edinburgh specializata in sociologie medicala. In 1990 pune bazele Fundatiei Principesa Margareta,care este o organizatie neguvernamentala,apolitica si non profit.In prezent activa in 6 tari.
|
|
 |
|
 |
|