am un ciobanesc mioritic de 1 luna si nu sti cum sa ii administrez calciu (pe perioade sau in fiecare zi),mentionez ca il hranesc cu bobite pedigree junior.daca ma puteti ajuta ,va multumesc....
In primul rand cred ca ai facut o greseala ca l-ai luat asa mic ,trebuia sa mai astepti pana la 2luni dar ....e deja pierdut .Sunt doua metode prin care ii dai calciu micutului : prima este sa-i dai niste pastile pe care le vei cumpara de la medicul veterinar dar dupa parerea mea acestea sunt nu isi fac bani ; iar a doua este sa-i oferi pentru inceput ,din cele 3 mese care ii sunt obligatori cat este mic una in care sa cuprinda doar lactate :lapte,braza de toate tipurile, zer de oaie ( este prinde cele mai bune dar FARA sare ) aceasta o folosesc eu ...dece ? Pentru ca stiu ce-i dau, e natural pe cand in acele pastile nu ma incred
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum