www.mioritici.info   Înregistrare    Autentificare    Forum    Căutare    FAQ

Prima pagină » Intretinere » Alimentatie

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 33 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Tipuri de hrana
 Mesaj Scris: Vin Iul 01, 2011 8:26 am 
Neconectat
Miorel
Miorel

Daca ai situatia materiala asa ridicata in cat sa il menti cu o astfel de mancare e foarte bine DAR retine ca acesta va creste si cantitatea care o vei atribui de asemenea si gandeste de acum daca vei face fata,daca nu incearca sa-l obisnuiesti si cu alt gen de mancare,cea facuta in casa de exemplu

Sus 

Mesaj Scris: Mie Iul 13, 2011 4:46 pm 
Neconectat
Miorel
Miorel

am si o intrebare pnt toti crescatori de mioritici dac vor sa ma ajute .pot hrani pui de mioritic de 3 luni cu lapte de vac sau zar de branza asta ca supliment pe langa hrana uscata junior.va multumesc si astept parerile dumneavoastra ,gudac_emi@yahoo.com

Sus 

Mesaj Scris: Mie Iul 13, 2011 6:39 pm 
Neconectat
de-al casei
de-al casei

Da, teoretic poti. Totusi da-i in cantitati mici la inceput pana vezi cum il tolereaza. In general "mostenirea ciobanoasa" face ca multi mioritici sa poata consuma lapte si zer toata viata fara probleme.

Îndatã se rãsuceste pe loc si nãvãleste. Nu mai e, pare-se, acelasi câine. Ca si când deodatã ar fi intrat în el diavolul. Se repede ca turbat, pârâie crengile pe unde trece, latrã veninos, atacã, se suceste, atacã si din partea de dincolo.

Sus 

Mesaj Scris: Mie Iul 13, 2011 8:15 pm 
Neconectat
Miorel
Miorel

multumesc nelu alibiter,ie fric nu faca limbrici,as vrea sa le dau o masa pe zi paine cu zer dar mi frica a nu fac limbrici dac cunoasteti mai bine fenomenul va rog sa ma ajutati ,multumesc

Sus 

Mesaj Scris: Mie Iul 13, 2011 8:22 pm 
Neconectat
de-al casei
de-al casei

Limbricii se fac prin infestare din mediu nu din zer sau lapte. Oricum nu-i o tragedie asta, toti cateii fac limbrici, de aceea trebuiesc deparazitati periodic.

Îndatã se rãsuceste pe loc si nãvãleste. Nu mai e, pare-se, acelasi câine. Ca si când deodatã ar fi intrat în el diavolul. Se repede ca turbat, pârâie crengile pe unde trece, latrã veninos, atacã, se suceste, atacã si din partea de dincolo.

Sus 

Mesaj Scris: Joi Sep 15, 2011 9:19 am 
Neconectat
Experimentat
Experimentat

Cat au fost mici am hranit catelusele cu brit care,dar pt ca ne ajungea destul de mult hrana lor plus pet phos grand Chien, am cautat o hrana care sa aiba aceeasi compozitie si aceleasi procente de proteina,grasimi,Ca,fosfor,etc ca si brit care dar sa fie mai ieftina. Am gasit la Decathlon ,se numeste OUTDOG 550 CROISSANCE -crestere ,are aceleasi procente de proteine 32%,grasimi 16%,proteina din carne de pui 38%,Ca,fosfor,ulei de somn,vitamine ca si Brit Care dar nu are in compozitie condroitina.
-este excelenta pentru caini de talie mare incepand cu 8 saptamani
-este execelnt pentru femele gestante sau in perioada de alaptare
Se gaseste la sac de 15 kg- 170 ron
am suplimentat si cu pet pshos 15 zile/luna

Acum la femelele peste 15 luni (daca nu sunt gestante) le dau tot de la Decathlon OUTDOG 100-intretinere (aceleasi procente ca la happy dog maxi junior)
proteina 23 %,grasimi 9 %,proteina din carne 30%,vitamine,minerale,calciu,etc.
- 1 sac are 12 kg - 65 lei

este un produ marca SOLOGNAC....din ce vad pe site-ul DECATHLON magazine se gasesc in BUCURESTI,BRASOV,CLUJ,IASI

M-am gandit ca poate va intereseaza :)

PS : am dus veterinarului lista cu ingredientele si a spus ca e super ok

Sus 

Mesaj Scris: Joi Sep 15, 2011 9:33 am 
Neconectat
Experimentat
Experimentat

INFORMATII OUTDOG 500 P CROISSANCE

SOLOGNAC - Conceput pentru căţeii între 8 săptămâni şi 15 luni şi femelele gestante sau care alăptează.
Compoziţie: Carne de pui şi produse din pui (minim 38%), orez, grâu, porumb, mere deshidratate, drojdie, grăsime de pui, ulei de somon, săruri minerale, extracte membranare din drojdie (sursă de manan oligo zaharide), rădăcină de cicoare (sursă de fructo-oligo-zaharide), extracte de yucca schidigera, DL-metionină, L-lizină, sulfat de cupru pentahidratat, vitamina A, vitamina D3, vitamina E. Pentru 1 kg : 10% umiditate, 32% proteine, 16% grăsimi, 8% cenuşă, 4% fibre, 2.2% calciu, 1.5% fosfor, 0.16% sodiu. Aditivi pentru 1 kg: vitamina A 20 000 UI/kg, vitamina D3 2000 UI/kg, vitamina E 200 mg/kg, sulfat de cupru pentahidratat 20 mg/kg

INFORMATII OUTDOG 100-intretinere

SOLOGNAC - Conceput pentru alimentaţia câinilor adulţi, indiferent de rasă, în perioada de activitate normală.
Compoziţie: Carne şi produse de origine animală, cereale, produse de origine vegetală, drojdie, uleiuri şi materii grase, substanţe minerale, sulfat de cupru pentahidrat, vitamina A, vitamina D, vitamina E (alfa-tocoferol). Constituenţi analitici într-un kg: proteine brute: 23%, materii grase brute 9%, umiditate 10%, cenuşă brută 7%, fibre 2,5%, calciu 1,5%, fosfor 1,1%, sodiu 0,25 %. Aditivi într-un kg: vitamina A 8 500 IU, vitamina D3 850 IU, Vitamina E (α-tocoferol) 60 mg, sulfat de cupru pentahidrat (cupru 12mg/kg). Conţine conservanţi autorozaţi de CE

Sus 

Mesaj Scris: Joi Sep 15, 2011 6:27 pm 
Neconectat
Veteran
Veteran

Ionut!!!! vezi ca Raluca scuipa tot din casa ia atitudine.... ;)

Ce bine pentru cei cu Decathlon la iesirea din casa...

Sus 

Mesaj Scris: Joi Sep 15, 2011 8:02 pm 
Neconectat
Experimentat
Experimentat

Ionut!!!! vezi ca Raluca scuipa tot din casa ia atitudine....

Ce bine pentru cei cu Decathlon la iesirea din casa...

:) stii ce Marius? eu cand intrebam in stanga si in dreapta de hrana pt catelusele mele majoritatea imi recomadau marci scumpe (scumpe pt buzunarul meu :P ) iar eu ma bucur sa recomand aceasta mancare...:) Si in plus e descoperita de mine...deci e "marca inregistarta" :)))

Sus 

Mesaj Scris: Vin Dec 02, 2011 6:07 pm 
Neconectat
de-al casei
de-al casei

Am inteles ca nu se mai fabrica Pet phos si nici K9 de fapt este impropriu spus ca nu se mai fabrica ci ca se fabrica sub un alt nume.imi poate confirma cineva daca asa este ,si daca da cum se va numi acest medicament?O seara buna.

Sus 

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 33 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul

Prima pagină » Intretinere » Alimentatie