| Autor |
Mesaj |
|
Pop Marius
|
Scris: Mar Noi 08, 2011 1:07 am |
|
Membru din: Lun Iul 26, 2010 2:03 pm Mesaje: 292 Localitate: Targu Lapus
|
|
Si cum anul expozitional s-a incheiat, pot sa spun ca sunt multumit si suntem mai multi… Sa va prezint noul membru al familiei…de fapt este o ea, Bianca Samus Superbus a.k.a Bliss Femeluta se dezvolta bine, are 4 luni si jumatate, este in perioada de acomodare si mai avem putin de munca… Si-a facut debutul in expo… CAC+ CACIB Baia Mare – Best Baby
|
|
 |
|
 |
|
Pop Marius
|
Scris: Lun Dec 05, 2011 10:23 pm |
|
|
Am primit si eu ceva… Asta este pentru tine Sorin… 
|
|
 |
|
 |
|
Simutiu
|
Scris: Mar Dec 06, 2011 6:48 pm |
|
|
|
Felicitari! In primul rand este a voastra, ZARA, Aliz si Marius. Si DA! pentru noi este o mandrie!
|
|
 |
|
 |
|
ionut ungheanu
|
Scris: Mar Dec 06, 2011 7:25 pm |
|
|
|
Felicitari!!
PS: Ai ales rama?
_________________ canisadetohan.ro
|
|
 |
|
 |
|
Pop Marius
|
Scris: Mar Dec 06, 2011 9:08 pm |
|
|
Sorin, noi oricum o sa iti multumim tot timpul nu numai pentru caine ci si pentru rabdare…  sti tu ce vreau sa spun. Ionut iti dai seama ca dorm cu ea in pat cand lipseste Aliz. (cu rama bineinteles)
|
|
 |
|
 |
|
Pop Marius
|
Scris: Lun Ian 02, 2012 11:32 pm |
|
|
 Bianca Samus Superbus a.k.a Bliss - 6 luni
|
|
 |
|
 |
|
Pop Marius
|
Scris: Mar Ian 03, 2012 1:54 am |
|
|
  Fire in my eyes Apuseni - 1 AN
|
|
 |
|
 |
|
Pop Marius
|
Scris: Lun Ian 09, 2012 11:43 pm |
|
|
 Remember me.....?
|
|
 |
|
 |
|
Pop Marius
|
Scris: Mar Ian 24, 2012 1:47 am |
|
|
Ca sa nu afectez topicul discutiilor (toaletaj) prefer sa imi asum responsabilitatile pe topicul deschis de mine. Domnule Gadalean, va rog mult, nu mai postati poze cu cainii pe care ii detin, ati facut-o de nenumarate ori, mi se pare ca exagerati putin Nu stiu si nu ma intereseaza cine va instiga sa faceti comentarii la adresa cainilor mei dar, atata timp cat dumneavoastra cu toata haita pe care o detineti nu cred ca ati ajuns la nivelul calificativelor putine ale femelei (pisici de biblioteca) va rog sa va limitati comentariile. Sper ca m-am facut destul de explicit si nu mai am nevoie de alte discutii. Multumesc
|
|
 |
|
 |
|
Pop Marius
|
Scris: Sâm Ian 28, 2012 12:18 am |
|
|
|
Ca o justificare si o incheiere a replicilor mele, sunt de parere ca oamenii trebuie sa fie diferiti si este normal ca ei sa gandeasca diferit. Unii dintre noi isi considera cainii, copii lor. Cainii mei sunt mai presus decat niste simple animale. Sunt mandria mea, sunt prietenii mei si ii respect cat ma respect pe mine. Indiferent de parerea celor din jur, incerc sa intretin cainii in conditii normale in care eu acum pot sa merg si sa pun capul in padocul lor. Ei nu beau apa si manaca de doua ori din vasele lor fara sa fie spalate, ei merg la vet nu numai sa fie tratati, ei merg acolo periodic tocmai pentru a nu fi nevoit sa le aplic anumite tratamente. Ei stau in padocuri si cateodata ma trezesc cu ei in pat adusi de lesa de catre cineva... Ce sa facem, asa suntem noi si unii chiar ne iubesc.
|
|
 |
|
 |
|